Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 89
Hier is pagina 89 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 89 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 89
y KH ad a AN Sr, un KOOK J he N > \ KEN aN Maand Ibericovarkensgebraad met groenten en geroosterde krieltjes = = u _ É | | Rf mn N | er OL S | 5 dt € A k N ld à AN | à ms I | 7, | D = à B | | 4 | Æ | ] 5 Se fe ONTDEK HET VOLLEDIGE RÉCEPT OP Su Fre ENA 3 „a et REKKEN € A 4 PERS. Men voor 6p160°C. Meng de krieltjes metfleur de sel en schik ze gro BVenschaal, rond het gebraad. Voeg de gröenten toe (wortelen en engd Ereidingopbasis van tomatentapengde met de verse kalfsfond. Enk le ingrediënten mee en schuif 15 min in de oven. Verwijder het Bh garen net gebraad, snijd het vlees in gfeetjes en serveer heel warm. Vetten:23g- Koolhydrat Vezels:9g-Eiwitten:54g À. Ad À 87 I. D64 MeaPrepindd 87 18122018 1333
Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 89