Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 89




Hier is pagina 89 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

y

KH

ad

a

AN

Sr,

un

KOOK J

he

N

>

\

KEN

aN

Maand

Ibericovarkensgebraad met groenten

en geroosterde krieltjes

=

=

u

_

É

|

|

Rf

mn

N

|

er

OL

S

|

5

dt



A

k

N

ld

à

AN

|

à

ms

I

|

7,

|

D

= à

B

|

|

4

|

Æ

|

]

5

Se

fe

ONTDEK HET VOLLEDIGE RÉCEPT OP

Su

Fre

ENA 3

„a

et

REKKEN

€ A 4 PERS.

Men voor 6p160°C. Meng de krieltjes metfleur de sel en schik ze

gro

BVenschaal, rond het gebraad. Voeg de gröenten toe (wortelen en

engd

Ereidingopbasis van tomatentapengde met de verse kalfsfond.

Enk

le ingrediënten mee en schuif 15 min in de oven. Verwijder het

Bh garen net gebraad, snijd het vlees in gfeetjes en serveer heel warm.

Vetten:23g- Koolhydrat

Vezels:9g-Eiwitten:54g

À.

Ad

À

87

I.

D64 MeaPrepindd 87

18122018 1333