Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 89

Hier is pagina 89 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
y
KH
ad
a
AN
Sr,
un
KOOK J
he
N
>
\
KEN
aN
Maand
Ibericovarkensgebraad met groenten
en geroosterde krieltjes
=
=
u
_
É
|
|
Rf
mn
N
|
er
OL
S
|
5
dt
€
A
k
N
ld
à
AN
|
à
ms
I
|
7,
|
D
= à
B
|
|
4
|
Æ
|
]
5
Se
fe
ONTDEK HET VOLLEDIGE RÉCEPT OP
Su
Fre
ENA 3
„a
et
REKKEN
€ A 4 PERS.
Men voor 6p160°C. Meng de krieltjes metfleur de sel en schik ze
gro
BVenschaal, rond het gebraad. Voeg de gröenten toe (wortelen en
engd
Ereidingopbasis van tomatentapengde met de verse kalfsfond.
Enk
le ingrediënten mee en schuif 15 min in de oven. Verwijder het
Bh garen net gebraad, snijd het vlees in gfeetjes en serveer heel warm.
Vetten:23g- Koolhydrat
Vezels:9g-Eiwitten:54g
À.
Ad
À
87
I.
D64 MeaPrepindd 87
18122018 1333