Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 29


Hier is pagina 29 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Delhaize Folder 06.02.2020

Hier is pagina 29 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 29

SEL ENTEN #LESSWASTI IP 1 = Gooi de bladeren, stengels en stammetjes van je kool niet weg! Ze zijn net zo lekker en voedzaam als de ‘mooie’ delen „ van de kool en verdienen dus ook nd + 4 een plaats op je bord Ni (of in je smoothie) de RESTJ Ds > . Je x a 1 sa Verbruik minder KOOL & water: biobool moet minder grondig wassen wor U hew eet. Als je enkel 7. deroosjes van an je bloemkool WAT DOE JE M opeet, gooi DE BLADEREN 40% je maar liefst De bladeren van bloemkool zijn heerlijk rauw 0% van je groente weg. Die 40% (in stukjes gesneden) in een salade, of blancheer ze om er gevulde kool mee te maken. Net zoals is A perfect eetbaar. Dus broccolibladeren kun je ze ook in een soep geniet ervan! verwerken, of kook ze samen met je aardappelen voor een verrukkelijke stoemp. DE STENGELS Geen winter De stengels van boerenkool bevatten meer vezels dan de bladeren, maar hebben dezelfde smaak. Mix zonder kool ze dus gewoon in je smoothie! Broccolinistengels Kool is erg gegeerd in de winter voor zijn kun je dan weer zoals groene asperges klaarmaken: schil ze en laat ze een paar minuten koken of stomen. uitzonderlijke voedingswaarde. Kool heeft immers weinig calorieën maar wel heel wat DE STAMMETJES vezels. Hij is een goede bron van vitamine C Verwijder de buitenkant van de stam van je kool en mineralen (vooral calcium en kalium). (die is wat harder) en snijd de rest van je stammetje in kleine blokjes. Stoof ze in een beetje boter in de Aldeze voedingstoffen vind je natuurlijk pan (superlekker bij een stuk vlees of gebakken vis). ook terug in de restjes. Nog een extra reden Of snijd ze in staafjes voor bij het aperitief, met een om ze niet weg passend dipsausje. tegooien! Je vindt onze initiatieven op 21 DO3_DeSaisonChouxindd 27 18122018 1254

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 29