Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 29 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 29
SEL ENTEN #LESSWASTI IP 1 = Gooi de bladeren, stengels en stammetjes van je kool niet weg! Ze zijn net zo lekker en voedzaam als de ‘mooie’ delen „ van de kool en verdienen dus ook nd + 4 een plaats op je bord Ni (of in je smoothie) de RESTJ Ds > . Je x a 1 sa Verbruik minder KOOL & water: biobool moet minder grondig wassen wor U hew eet. Als je enkel 7. deroosjes van an je bloemkool WAT DOE JE M opeet, gooi DE BLADEREN 40% je maar liefst De bladeren van bloemkool zijn heerlijk rauw 0% van je groente weg. Die 40% (in stukjes gesneden) in een salade, of blancheer ze om er gevulde kool mee te maken. Net zoals is A perfect eetbaar. Dus broccolibladeren kun je ze ook in een soep geniet ervan! verwerken, of kook ze samen met je aardappelen voor een verrukkelijke stoemp. DE STENGELS Geen winter De stengels van boerenkool bevatten meer vezels dan de bladeren, maar hebben dezelfde smaak. Mix zonder kool ze dus gewoon in je smoothie! Broccolinistengels Kool is erg gegeerd in de winter voor zijn kun je dan weer zoals groene asperges klaarmaken: schil ze en laat ze een paar minuten koken of stomen. uitzonderlijke voedingswaarde. Kool heeft immers weinig calorieën maar wel heel wat DE STAMMETJES vezels. Hij is een goede bron van vitamine C Verwijder de buitenkant van de stam van je kool en mineralen (vooral calcium en kalium). (die is wat harder) en snijd de rest van je stammetje in kleine blokjes. Stoof ze in een beetje boter in de Aldeze voedingstoffen vind je natuurlijk pan (superlekker bij een stuk vlees of gebakken vis). ook terug in de restjes. Nog een extra reden Of snijd ze in staafjes voor bij het aperitief, met een om ze niet weg passend dipsausje. tegooien! Je vindt onze initiatieven op 21 DO3_DeSaisonChouxindd 27 18122018 1254
Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 29