Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Delhaize Folder 06.02.2020

Hier is pagina 28 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 28

SEIZOENSFRUIT EN -GROENTEN BROCCOLIFLANS MET GEROOKTE HEILBOT RISOTTO MET BROCCOLINI EN CULATELLO PANNENKOEKEN MET GROENE KOOL, GRIJZE GARNALEN EN KAASSAUS Vetten:30g-Koolhydraten:548 M Vetten:24g- Koolhydraten:3g ® Vezels:5g-Eiwitten: 238 Vetten:31g-Koolhydraten:37g © Vezels:3g- Eiwitten: 14 g 8 Vezeis:3g-Eiwirten:27g Breng 6 dl water aan de kook met Verdeel 1 broeeoli in roosjes. Schil de 1 gevogeltebouillonblokje. zet Snipper 300 g groene kool fijn en steel en snijd hem in blokjes. Houd een het deksel op de pan en houd warm. fruit hem 10 min op een zacht vuurtje, handvol broccoliroosjes apart en kook Snijd telkens + 4cm van de steeltjes in 20 g boter. Kruid met peper en zout. de rest, samen met de steel, gedurende van 400 g broccolini fijn. Fruit ze, Voeg 1 dl room toe en laat nog 5 min 10 min in kokend gezouten water. Giet af pruttelen. Klop beetje bij beetje en laat schrikken in ijskoud water. Laat samen met 1gehakte grote rode ui, gedurende 5 min op een zacht vuurtje, 125 gzelfrijzende bloem los met de broccoli goed uitlekken en mix hem in een stoofpan met 50 g boter, 1 takje 2,5 dl melk. Meng met 2 kleine fijn. Meng 300 g van deze puree met Te eieren, peper, zout en 4 gehakte 2.dl room, 2 eieren, 8 fijngehakte rozemarijn en 1 takje tijm. Strooi bussel bieslook. Bak 4 dikke er 250 garboriorijst bij, meng 2 min grote basilicumblaadjes, peper en besprenkel met 2 dl droge witte pannenkoeken, met 1 klein klontje en zout. Giet de bereiding in 4 vuurvaste boter. Laat 20 g boter in een potjes en verdeel er de rauwe broccoli wijn. Laat op een zacht vuurtje inkoken en voeg dan 2 pollepels bouillon steelpan smelten, bestuif hem met roosjes over. Zet de potjes in een toe. Laat * 20 min sudderen en voeg 20 g bloem en meng 1 min opeen grote ovenschaal en giet warm water ‘bouillon toe naarmate hij door de rijst zacht vuurtje. Giet er beetje bij beetje in de schaal, tot op halve hoogte geabsorbeerd wordt. Kook de roosjes en al kloppend 2,5 dlmelk bij. van de kommetjes. Schuif 40 min van de broccolini1 min in kokend Laat 2 min op een zacht vuurtje in een voorverwarmde oven van gezouten water en laat ze schrikken indikken. Kruid met peper en zout. 140°C. Werk af met 140 g gerookte in ijskoud water. Schik ze ineen Voeg 25 ggeraspte emmentalen zwarte heilbot, imoenpartjesen ovenschaal, besprenkel ze met een beetje gemalen nootmuskaat basilicumblaadjes. toe. Meng goed en haal de pan van het 2 el olijfolie, breng ze op smaak en schuif de schaal 10 min in een vuur. Garneer de pannenkoeken met de voorverwarmde oven van 180°C. kool en overgiet ze met een beetje saus. SPRUITJES UIT DE OVEN MET Werk af met 200 g gepelde grijze Roer 20 gboter en 100 g geraspte SPEKBLOKJES, ROZIJNEN EN FETA parmigiano onder de risotto. Zet het garnalen en bestrooi met deksel op de pan en laat 2 min rusten. gehakte bieslook. Meng en breng verder op smaak. Verdeel de broccolinien Vetten:27g- Koolhydraten: 258 100 g culatello over de rijst en Tp- winje een glad pannenkoekenbeslag? Mixhetdan even kort. ag Vezels:23g- Eiwitten: 21g dien meteen op. Tp Decutatello kun je ook vervangen door gerookte zalm. Maak 2,5 kg spruitjes schoon en dompel ze in een grote kookpot kokend gezouten water. Reken 5 min kooktijd FUNKY DURUMS MET EEN SLAATJE VAN WITTE KOOL zodra het water opnieuw kookt en EN GEKARAMELLISEERD VARKENSVLEES giet de spruitjes dan af. Bak 300 g gerookte spekblokjes, zonder toevoeging van vetstof, maar laat ze niet Vetten:19g-Koolhydraten:72g teveel kleuren. Gril heel lichtjes @ Vezels:4g-Elwitten:288 100 g pijnboompitten, zonder toevoeging van vetstof. Doe de spruitjes met een mes of met de mandoline. Snipper 4 witte kool (+ 400 g) heel fi in een grote ovenschaal. Meng er de Verwarm 2 dl witte azijn met 200 g kristalsuiker, 1 dl water, spekblokjes met hun braadvocht onder, 1kl komijnpoeder, peper en zout, tot de suiker gesmolten is en roer het mengsel samen met 125 gmix van 3 rozijnen, onder de kool. Laat minstens 30 min in de koelkast rusten en meng intussen af en de gegrilde pijnboompitten, toe. Snijd 2 stukken voorgegaarde spareribs ‘Western’ (+ 1,3 kg) in 2 en 2 el agavesiroop, peper en zout. Bak bak ze 30 min in een voorverwarmde oven van 180°C. Laat ze lauw worden, trek 30 min goudbruin in het bovenste deel ‘het vlees los en verkruimel het. Meng 200g volle Griekse yoghurt met van een voorverwarmde oven van 1 geperst klein teentje knoflook, peper en zout. Warm& wrapstussen 180°C. Besprenkel met 2 el olijfolie, 2 borden op, in de microgolfoven (2 min op 800 W). Warm het vlees in een bestrooi met 4takjes tijmen braadpan op, zonder toevoeging van vetstof. Zet alle bereidingen optafel zodat 200 g verkruimelde feta. Serveer ieder zijn durum naar eigen smaak kan garneren met het vlees, de uitgelekte kool, als bijgerecht bij gebraden kip, rosbief, de yoghurtsaus, 8 hele of gesnipperde gepekelde groene pepertjes, de varkenskoteletten … blaadjes van Y bussel koriander en een beetje srirachasaus. 26 D03_DeSaisanChouxindd 26 18122018 1254

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 28