Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 28

Hier is pagina 28 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SEIZOENSFRUIT EN -GROENTEN
BROCCOLIFLANS MET GEROOKTE HEILBOT
RISOTTO MET BROCCOLINI EN CULATELLO
PANNENKOEKEN MET GROENE KOOL,
GRIJZE GARNALEN EN KAASSAUS
Vetten:30g-Koolhydraten:548
M Vetten:24g- Koolhydraten:3g
®
Vezels:5g-Eiwitten: 238
Vetten:31g-Koolhydraten:37g
©
Vezels:3g- Eiwitten: 14 g
8
Vezeis:3g-Eiwirten:27g
Breng 6 dl water aan de kook met
Verdeel 1 broeeoli in roosjes. Schil de
1 gevogeltebouillonblokje. zet
Snipper 300 g groene kool fijn en
steel en snijd hem in blokjes. Houd een
het deksel op de pan en houd warm.
fruit hem 10 min op een zacht vuurtje,
handvol broccoliroosjes apart en kook
Snijd telkens + 4cm van de steeltjes
in 20 g boter. Kruid met peper en zout.
de rest, samen met de steel, gedurende
van 400 g broccolini fijn. Fruit ze,
Voeg 1 dl room toe en laat nog 5 min
10 min in kokend gezouten water. Giet af
pruttelen. Klop beetje bij beetje
en laat schrikken in ijskoud water. Laat
samen met 1gehakte grote rode ui,
gedurende 5 min op een zacht vuurtje,
125 gzelfrijzende bloem los met
de broccoli goed uitlekken en mix hem
in een stoofpan met 50 g boter, 1 takje
2,5 dl melk. Meng met 2 kleine
fijn. Meng 300 g van deze puree met
Te
eieren, peper, zout en 4 gehakte
2.dl room, 2 eieren, 8 fijngehakte
rozemarijn en 1 takje tijm. Strooi
bussel bieslook. Bak 4 dikke
er 250 garboriorijst bij, meng 2 min
grote basilicumblaadjes, peper
en besprenkel met 2 dl droge witte
pannenkoeken, met 1 klein klontje
en zout. Giet de bereiding in 4 vuurvaste
boter. Laat 20 g boter in een
potjes en verdeel er de rauwe broccoli
wijn. Laat op een zacht vuurtje inkoken
en voeg dan 2 pollepels bouillon
steelpan smelten, bestuif hem met
roosjes over. Zet de potjes in een
toe. Laat * 20 min sudderen en voeg
20 g bloem en meng 1 min opeen
grote ovenschaal en giet warm water
‘bouillon toe naarmate hij door de rijst
zacht vuurtje. Giet er beetje bij beetje
in de schaal, tot op halve hoogte
geabsorbeerd wordt. Kook de roosjes
en al kloppend 2,5 dlmelk bij.
van de kommetjes. Schuif 40 min
van de broccolini1 min in kokend
Laat 2 min op een zacht vuurtje
in een voorverwarmde oven van
gezouten water en laat ze schrikken
indikken. Kruid met peper en zout.
140°C. Werk af met 140 g gerookte
in ijskoud water. Schik ze ineen
Voeg 25 ggeraspte emmentalen
zwarte heilbot, imoenpartjesen
ovenschaal, besprenkel ze met
een beetje gemalen nootmuskaat
basilicumblaadjes.
toe. Meng goed en haal de pan van het
2 el olijfolie, breng ze op smaak
en schuif de schaal 10 min in een
vuur. Garneer de pannenkoeken met de
voorverwarmde oven van 180°C.
kool en overgiet ze met een beetje saus.
SPRUITJES UIT DE OVEN MET
Werk af met 200 g gepelde grijze
Roer 20 gboter en 100 g geraspte
SPEKBLOKJES, ROZIJNEN EN FETA
parmigiano onder de risotto. Zet het
garnalen en bestrooi met
deksel op de pan en laat 2 min rusten.
gehakte bieslook.
Meng en breng verder op smaak.
Verdeel de broccolinien
Vetten:27g- Koolhydraten: 258
100 g culatello over de rijst en
Tp- winje een glad pannenkoekenbeslag?
Mixhetdan even kort.
ag
Vezels:23g- Eiwitten: 21g
dien meteen op.
Tp Decutatello kun je ook vervangen
door gerookte zalm.
Maak 2,5 kg spruitjes schoon en
dompel ze in een grote kookpot kokend
gezouten water. Reken 5 min kooktijd
FUNKY DURUMS MET EEN SLAATJE VAN WITTE KOOL
zodra het water opnieuw kookt en
EN GEKARAMELLISEERD VARKENSVLEES
giet de spruitjes dan af. Bak
300 g gerookte spekblokjes, zonder
toevoeging van vetstof, maar laat ze niet
Vetten:19g-Koolhydraten:72g
teveel kleuren. Gril heel lichtjes
@
Vezels:4g-Elwitten:288
100 g pijnboompitten, zonder
toevoeging van vetstof. Doe de spruitjes
met een mes of met de mandoline.
Snipper 4 witte kool (+ 400 g) heel fi
in een grote ovenschaal. Meng er de
Verwarm 2 dl witte azijn met 200 g kristalsuiker, 1 dl water,
spekblokjes met hun braadvocht onder,
1kl komijnpoeder, peper en zout, tot de suiker gesmolten is en roer het mengsel
samen met 125 gmix van 3 rozijnen,
onder de kool. Laat minstens 30 min in de koelkast rusten en meng intussen af en
de gegrilde pijnboompitten,
toe. Snijd 2 stukken voorgegaarde spareribs ‘Western’ (+ 1,3 kg) in 2 en
2 el agavesiroop, peper en zout. Bak
bak ze 30 min in een voorverwarmde oven van 180°C. Laat ze lauw worden, trek
30 min goudbruin in het bovenste deel
‘het vlees los en verkruimel het. Meng 200g volle Griekse yoghurt met
van een voorverwarmde oven van
1 geperst klein teentje knoflook, peper en zout. Warm& wrapstussen
180°C. Besprenkel met 2 el olijfolie,
2 borden op, in de microgolfoven (2 min op 800 W). Warm het vlees in een
bestrooi met 4takjes tijmen
braadpan op, zonder toevoeging van vetstof. Zet alle bereidingen optafel zodat
200 g verkruimelde feta. Serveer
ieder zijn durum naar eigen smaak kan garneren met het vlees, de uitgelekte kool,
als bijgerecht bij gebraden kip, rosbief,
de yoghurtsaus, 8 hele of gesnipperde gepekelde groene pepertjes, de
varkenskoteletten …
blaadjes van Y bussel koriander en een beetje srirachasaus.
26
D03_DeSaisanChouxindd 26
18122018 1254