Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 88

Hier is pagina 88 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KOOK JE WEEK BIJ ELKAAR
is. Voeg 2 blikken tomaten, de kurkuma,
KLAAR, START,
© schil de aardappelen en snijd ze in
stukken. Kook ze 20 à 25 min in kokend
cayennepeper (naar eigen smaak) en de helft
water en giet ze af.
van de kokosmelk toe. Laat 15 min sudderen.
PREPPEN MAAR!
@ Kook de linzen volgens de instructies op
Rasp de gember en pers met de vingers het
de verpakking. Haalde pan van het vuur en
sap uit de pulp. Voeg het sap van decitroen
MIJN BOODSCHAPPENLIJSTJES
zet het deksel op de pan.
en van de gember toe in de stoofpan, samen
© Houd 8uien apart. Snipper de rest fijn en
met de uitgelekte linzen’. Zet in de koelkast.
« 2 gebraden Ibericovarkensfilet
fruit ze 15 min opeen zacht vuurtje, in een
© Fruit 4gesnipperde uien ineen
(#7508)
grote braadpan met 4 el olijfolie. Kruid met
brede stoofpan, met 4el olijfolieen
kel komijn. Voeg na 5 min 3 blikken
+ 600 g varkens- en kalfsgehakt zonder
per en zout.
kruiden
@ Breng een heel grote kookpot water aan
tomaten in blokjes, cayennepeper en de
+ 400 g kippengehakt
groeneolijventoe. Laat 25minssudderen.
de kook. Kook er de verschillende groenten
+ 700 g skrei (of kabeljauwhaasje)
apart in en haal ze er telkens uit met een
Hak de lente-uien en de helft van de verse
» 2eieren
koriander fijn. Meng ze met het varkens-en
« Lbussel prei
schuimspaan. Prei: verwijder het groen,
snijd de prei in 3 en vervolgens middendoor,
kalfsgehakt, Lelkomijn, peper en zout. Vorm
+ Lpaksoi
in de dikte. Kook ze 10 min en laat ze
balletjes en leg ze in de saus. Zet het deksel
+ 650 g biowortelen
+ 2 bloemkolen
schrikken in ijskoud water. Doe de helft van
opde pan en laat 10 min sudderen’. Zet in
3
1 bussel lente-uien
de prei in een luchtdichte pot en houd de
de koelkast.
®
100 g rucola
rest apart.
® Kook de helft van de rijst volgens de
3
2kg uien
© Verwijder het uiteinde van de paksoi,
instructies op de verpakking. Zet in de
®
leitroen
koelkast.
snijd hem in 2 en dompel het wit inde
+ Alimoenen
kookpot. Voeg het groen na 2 min toe en
@ Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek
« 150 g groene olijven Bella Di Cerignola
laat nog 2 min koken. Laat de paksoi
de ovenplaat met bakpapier en schik er de
+ 80 g zongedroogdetomatentapenade
schrikken in ijskoud water. Doe hem ineen
gehalveerde krieltjes op, met de snijkant
+ 1,6 kg bloemige aardappelen
naar onder. Besprenkel met 2 el olijfolie en
+ 800 g krieltjes
luchtdichte pot.
@ snijd de wortelen overlangs in 2 en
schuif ze 15 min in de oven. Doe zein een
+ 40 g hazelnoten
luchtdichte pot met 2 takjes tijm, oregano en
+ 300 g parmigiano
vervolgens in stukken. Kook ze 10 min in
+ 2,5diroom
het kokende water. Giet zeaf en laat ze
rozemarijn’. Zet in de koelkast.
3
schrikken onder koud water. Doe de helft
® Pluk de blaadjes van 2 takjes tijm,
2,2 di verse bruine kalfsfond
®
150 gboter
van de wortelen in de pot met de preien zet
oregano en rozemarijn. Mix de kruiden en
3
1 bussel koriander
de zongedroogde tomatentapenade met een
®
1 bussel Thaise basilicum
in de koelkast”. Doe de andere helft in de pot
metde paksoi.
staafmixer. Doede helft in een potje, sluiten
3
6takjes tijm
zet in de koelkast. Verdeel derest over
« 6 takjes rozemarijn
@ Verwijder de bladeren van de
bloemkolen, snijd ze lichtjes in en snijd het
1 varkensgebraad, leger het andere gebraad
+ Gtakjes oregano
dikste deel van de nerven middendoor. Kook
bovenopen voeg 2takjes tijm, oregano
+ 5cm gember
+ Lcitrengrasstengel
ze 4 min in het kokende water en laat ze
en rozemarijn toe. Bind alles samen met
schrikken in ijskoud water.
keukengaren en schroei 5 min per kant op
+ Lrode peper
© Verdeel de bloemkolen in kleine roosjes,
een vrij hoog vuur dicht, in een stoofpan met
kook ze 10 min in het kokende water en
2 el olijfolie. Zet het dekselop de pan en laat
nog 15 min op een zacht vuurtje garen’. Zet in
+ 5 blikken gepeldetomatenblokjes bio
laat zeschrikken in ijskoud water. Meng de
‘bloemkoolroosjes met de gekookte bladeren.
de koelkast.
(6 x400 g)
© Meng de andere helft van de grofgehakte
+ 250 g blonde biolinzen
Doe % van dit mengsel in de pot met de
« 11 kokosmelk
paksoien de wortelen’. Zet in de koelkast.
rucola met 2 el olijfolie, 200 g geraspte
parmigiano, de havervlokken en de panko.
+ 240 g basmatirijst
Meng derest met de gebakken uien en
+ 200 g havervlokken
verdeel in 2 porties’. Bewaar één portie in de
Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel
+ 100 gpanko
koelkast en de andere in de diepvriezer.
er het mengsel over en bak 8 min goudbruin,
+ Adlolifolie
© Pletde aardappelen met deboteren
op 200°C. Laat volledig afkoelen en bewaar
« 7el komijnpoeder
1dl olijfolie. Verdeel in 2 porties. Meng de
in een luchtdichte pot op kamertemperatuur.
+ el korianderpoëder
helft van de apart gehouden prei met 1 portie
@ Snijd de hele rode peper en de
+ Sel kurkuma
puree. Doe het mengsel in een luchtdichte
citroengrasstengel door. Ontpit de rode
: Cayennepeper
+ Fleur de sel
pot, bedek met de rest van de prei’ en bewaar
peper. Giet de rest van de kokosmelk ineen
indediepvriezer.
luchtdichte pot. Voeghet sap van 2limoenen,
- Peper en zout
® Meng de andere portie puree met de
derode peper, de citroengrasstengel en
* Tenzij anders aangegeven,
helft van de gehakte rucola’. Bewaar in de
Lel olijfolie toe”. Bewaar in de diepvriezer.
@ snijd de vis in 4 porties, doe zein een
moeten alle bereidingen in
diepvriezer.
luchtdichte potten bewaard
© Fruit 4 gesnipperde uien ineen
luchtdichte pot, voeg 1 limoen in schijfjes toe
worden. Laat steeds goed
en besprenkel met 4 el olijfolie”. Bewaar in
afkoelen, sluit de poten
stoofpan, met 4 el olijfolie, 2el komijn en
zet in de koelkast of in
hetkorianderpoeder. Voeg na5 min het
dediepvriezer.
dediepvriezer.
kippengehakt toe en fruit tot alles goudbruin
86
wrm Er
D64 MeaPrepindd 86
18122018 1333