Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 88




Hier is pagina 88 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KOOK JE WEEK BIJ ELKAAR

is. Voeg 2 blikken tomaten, de kurkuma,

KLAAR, START,

© schil de aardappelen en snijd ze in

stukken. Kook ze 20 à 25 min in kokend

cayennepeper (naar eigen smaak) en de helft

water en giet ze af.

van de kokosmelk toe. Laat 15 min sudderen.

PREPPEN MAAR!

@ Kook de linzen volgens de instructies op

Rasp de gember en pers met de vingers het

de verpakking. Haalde pan van het vuur en

sap uit de pulp. Voeg het sap van decitroen

MIJN BOODSCHAPPENLIJSTJES

zet het deksel op de pan.

en van de gember toe in de stoofpan, samen

© Houd 8uien apart. Snipper de rest fijn en

met de uitgelekte linzen’. Zet in de koelkast.

« 2 gebraden Ibericovarkensfilet

fruit ze 15 min opeen zacht vuurtje, in een

© Fruit 4gesnipperde uien ineen

(#7508)

grote braadpan met 4 el olijfolie. Kruid met

brede stoofpan, met 4el olijfolieen

kel komijn. Voeg na 5 min 3 blikken

+ 600 g varkens- en kalfsgehakt zonder

per en zout.

kruiden

@ Breng een heel grote kookpot water aan

tomaten in blokjes, cayennepeper en de

+ 400 g kippengehakt

groeneolijventoe. Laat 25minssudderen.

de kook. Kook er de verschillende groenten

+ 700 g skrei (of kabeljauwhaasje)

apart in en haal ze er telkens uit met een

Hak de lente-uien en de helft van de verse

» 2eieren

koriander fijn. Meng ze met het varkens-en

« Lbussel prei

schuimspaan. Prei: verwijder het groen,

snijd de prei in 3 en vervolgens middendoor,

kalfsgehakt, Lelkomijn, peper en zout. Vorm

+ Lpaksoi

in de dikte. Kook ze 10 min en laat ze

balletjes en leg ze in de saus. Zet het deksel

+ 650 g biowortelen

+ 2 bloemkolen

schrikken in ijskoud water. Doe de helft van

opde pan en laat 10 min sudderen’. Zet in

3

1 bussel lente-uien

de prei in een luchtdichte pot en houd de

de koelkast.

®

100 g rucola

rest apart.

® Kook de helft van de rijst volgens de

3

2kg uien

© Verwijder het uiteinde van de paksoi,

instructies op de verpakking. Zet in de

®

leitroen

koelkast.

snijd hem in 2 en dompel het wit inde

+ Alimoenen

kookpot. Voeg het groen na 2 min toe en

@ Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek

« 150 g groene olijven Bella Di Cerignola

laat nog 2 min koken. Laat de paksoi

de ovenplaat met bakpapier en schik er de

+ 80 g zongedroogdetomatentapenade

schrikken in ijskoud water. Doe hem ineen

gehalveerde krieltjes op, met de snijkant

+ 1,6 kg bloemige aardappelen

naar onder. Besprenkel met 2 el olijfolie en

+ 800 g krieltjes

luchtdichte pot.

@ snijd de wortelen overlangs in 2 en

schuif ze 15 min in de oven. Doe zein een

+ 40 g hazelnoten

luchtdichte pot met 2 takjes tijm, oregano en

+ 300 g parmigiano

vervolgens in stukken. Kook ze 10 min in

+ 2,5diroom

het kokende water. Giet zeaf en laat ze

rozemarijn’. Zet in de koelkast.

3

schrikken onder koud water. Doe de helft

® Pluk de blaadjes van 2 takjes tijm,

2,2 di verse bruine kalfsfond

®

150 gboter

van de wortelen in de pot met de preien zet

oregano en rozemarijn. Mix de kruiden en

3

1 bussel koriander

de zongedroogde tomatentapenade met een

®

1 bussel Thaise basilicum

in de koelkast”. Doe de andere helft in de pot

metde paksoi.

staafmixer. Doede helft in een potje, sluiten

3

6takjes tijm

zet in de koelkast. Verdeel derest over

« 6 takjes rozemarijn

@ Verwijder de bladeren van de

bloemkolen, snijd ze lichtjes in en snijd het

1 varkensgebraad, leger het andere gebraad

+ Gtakjes oregano

dikste deel van de nerven middendoor. Kook

bovenopen voeg 2takjes tijm, oregano

+ 5cm gember

+ Lcitrengrasstengel

ze 4 min in het kokende water en laat ze

en rozemarijn toe. Bind alles samen met

schrikken in ijskoud water.

keukengaren en schroei 5 min per kant op

+ Lrode peper

© Verdeel de bloemkolen in kleine roosjes,

een vrij hoog vuur dicht, in een stoofpan met

kook ze 10 min in het kokende water en

2 el olijfolie. Zet het dekselop de pan en laat

nog 15 min op een zacht vuurtje garen’. Zet in

+ 5 blikken gepeldetomatenblokjes bio

laat zeschrikken in ijskoud water. Meng de

‘bloemkoolroosjes met de gekookte bladeren.

de koelkast.

(6 x400 g)

© Meng de andere helft van de grofgehakte

+ 250 g blonde biolinzen

Doe % van dit mengsel in de pot met de

« 11 kokosmelk

paksoien de wortelen’. Zet in de koelkast.

rucola met 2 el olijfolie, 200 g geraspte

parmigiano, de havervlokken en de panko.

+ 240 g basmatirijst

Meng derest met de gebakken uien en

+ 200 g havervlokken

verdeel in 2 porties’. Bewaar één portie in de

Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel

+ 100 gpanko

koelkast en de andere in de diepvriezer.

er het mengsel over en bak 8 min goudbruin,

+ Adlolifolie

© Pletde aardappelen met deboteren

op 200°C. Laat volledig afkoelen en bewaar

« 7el komijnpoeder

1dl olijfolie. Verdeel in 2 porties. Meng de

in een luchtdichte pot op kamertemperatuur.

+ el korianderpoëder

helft van de apart gehouden prei met 1 portie

@ Snijd de hele rode peper en de

+ Sel kurkuma

puree. Doe het mengsel in een luchtdichte

citroengrasstengel door. Ontpit de rode

: Cayennepeper

+ Fleur de sel

pot, bedek met de rest van de prei’ en bewaar

peper. Giet de rest van de kokosmelk ineen

indediepvriezer.

luchtdichte pot. Voeghet sap van 2limoenen,

- Peper en zout

® Meng de andere portie puree met de

derode peper, de citroengrasstengel en

* Tenzij anders aangegeven,

helft van de gehakte rucola’. Bewaar in de

Lel olijfolie toe”. Bewaar in de diepvriezer.

@ snijd de vis in 4 porties, doe zein een

moeten alle bereidingen in

diepvriezer.

luchtdichte potten bewaard

© Fruit 4 gesnipperde uien ineen

luchtdichte pot, voeg 1 limoen in schijfjes toe

worden. Laat steeds goed

en besprenkel met 4 el olijfolie”. Bewaar in

afkoelen, sluit de poten

stoofpan, met 4 el olijfolie, 2el komijn en

zet in de koelkast of in

hetkorianderpoeder. Voeg na5 min het

dediepvriezer.

dediepvriezer.

kippengehakt toe en fruit tot alles goudbruin

86

wrm Er

D64 MeaPrepindd 86

18122018 1333