Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 88


Hier is pagina 88 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Delhaize Folder 06.02.2020

Hier is pagina 88 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 88

KOOK JE WEEK BIJ ELKAAR is. Voeg 2 blikken tomaten, de kurkuma, KLAAR, START, © schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze 20 à 25 min in kokend cayennepeper (naar eigen smaak) en de helft water en giet ze af. van de kokosmelk toe. Laat 15 min sudderen. PREPPEN MAAR! @ Kook de linzen volgens de instructies op Rasp de gember en pers met de vingers het de verpakking. Haalde pan van het vuur en sap uit de pulp. Voeg het sap van decitroen MIJN BOODSCHAPPENLIJSTJES zet het deksel op de pan. en van de gember toe in de stoofpan, samen © Houd 8uien apart. Snipper de rest fijn en met de uitgelekte linzen’. Zet in de koelkast. « 2 gebraden Ibericovarkensfilet fruit ze 15 min opeen zacht vuurtje, in een © Fruit 4gesnipperde uien ineen (#7508) grote braadpan met 4 el olijfolie. Kruid met brede stoofpan, met 4el olijfolieen kel komijn. Voeg na 5 min 3 blikken + 600 g varkens- en kalfsgehakt zonder per en zout. kruiden @ Breng een heel grote kookpot water aan tomaten in blokjes, cayennepeper en de + 400 g kippengehakt groeneolijventoe. Laat 25minssudderen. de kook. Kook er de verschillende groenten + 700 g skrei (of kabeljauwhaasje) apart in en haal ze er telkens uit met een Hak de lente-uien en de helft van de verse » 2eieren koriander fijn. Meng ze met het varkens-en « Lbussel prei schuimspaan. Prei: verwijder het groen, snijd de prei in 3 en vervolgens middendoor, kalfsgehakt, Lelkomijn, peper en zout. Vorm + Lpaksoi in de dikte. Kook ze 10 min en laat ze balletjes en leg ze in de saus. Zet het deksel + 650 g biowortelen + 2 bloemkolen schrikken in ijskoud water. Doe de helft van opde pan en laat 10 min sudderen’. Zet in 3 1 bussel lente-uien de prei in een luchtdichte pot en houd de de koelkast. ® 100 g rucola rest apart. ® Kook de helft van de rijst volgens de 3 2kg uien © Verwijder het uiteinde van de paksoi, instructies op de verpakking. Zet in de ® leitroen koelkast. snijd hem in 2 en dompel het wit inde + Alimoenen kookpot. Voeg het groen na 2 min toe en @ Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek « 150 g groene olijven Bella Di Cerignola laat nog 2 min koken. Laat de paksoi de ovenplaat met bakpapier en schik er de + 80 g zongedroogdetomatentapenade schrikken in ijskoud water. Doe hem ineen gehalveerde krieltjes op, met de snijkant + 1,6 kg bloemige aardappelen naar onder. Besprenkel met 2 el olijfolie en + 800 g krieltjes luchtdichte pot. @ snijd de wortelen overlangs in 2 en schuif ze 15 min in de oven. Doe zein een + 40 g hazelnoten luchtdichte pot met 2 takjes tijm, oregano en + 300 g parmigiano vervolgens in stukken. Kook ze 10 min in + 2,5diroom het kokende water. Giet zeaf en laat ze rozemarijn’. Zet in de koelkast. 3 schrikken onder koud water. Doe de helft ® Pluk de blaadjes van 2 takjes tijm, 2,2 di verse bruine kalfsfond ® 150 gboter van de wortelen in de pot met de preien zet oregano en rozemarijn. Mix de kruiden en 3 1 bussel koriander de zongedroogde tomatentapenade met een ® 1 bussel Thaise basilicum in de koelkast”. Doe de andere helft in de pot metde paksoi. staafmixer. Doede helft in een potje, sluiten 3 6takjes tijm zet in de koelkast. Verdeel derest over « 6 takjes rozemarijn @ Verwijder de bladeren van de bloemkolen, snijd ze lichtjes in en snijd het 1 varkensgebraad, leger het andere gebraad + Gtakjes oregano dikste deel van de nerven middendoor. Kook bovenopen voeg 2takjes tijm, oregano + 5cm gember + Lcitrengrasstengel ze 4 min in het kokende water en laat ze en rozemarijn toe. Bind alles samen met schrikken in ijskoud water. keukengaren en schroei 5 min per kant op + Lrode peper © Verdeel de bloemkolen in kleine roosjes, een vrij hoog vuur dicht, in een stoofpan met kook ze 10 min in het kokende water en 2 el olijfolie. Zet het dekselop de pan en laat nog 15 min op een zacht vuurtje garen’. Zet in + 5 blikken gepeldetomatenblokjes bio laat zeschrikken in ijskoud water. Meng de ‘bloemkoolroosjes met de gekookte bladeren. de koelkast. (6 x400 g) © Meng de andere helft van de grofgehakte + 250 g blonde biolinzen Doe % van dit mengsel in de pot met de « 11 kokosmelk paksoien de wortelen’. Zet in de koelkast. rucola met 2 el olijfolie, 200 g geraspte parmigiano, de havervlokken en de panko. + 240 g basmatirijst Meng derest met de gebakken uien en + 200 g havervlokken verdeel in 2 porties’. Bewaar één portie in de Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel + 100 gpanko koelkast en de andere in de diepvriezer. er het mengsel over en bak 8 min goudbruin, + Adlolifolie © Pletde aardappelen met deboteren op 200°C. Laat volledig afkoelen en bewaar « 7el komijnpoeder 1dl olijfolie. Verdeel in 2 porties. Meng de in een luchtdichte pot op kamertemperatuur. + el korianderpoëder helft van de apart gehouden prei met 1 portie @ Snijd de hele rode peper en de + Sel kurkuma puree. Doe het mengsel in een luchtdichte citroengrasstengel door. Ontpit de rode : Cayennepeper + Fleur de sel pot, bedek met de rest van de prei’ en bewaar peper. Giet de rest van de kokosmelk ineen indediepvriezer. luchtdichte pot. Voeghet sap van 2limoenen, - Peper en zout ® Meng de andere portie puree met de derode peper, de citroengrasstengel en * Tenzij anders aangegeven, helft van de gehakte rucola’. Bewaar in de Lel olijfolie toe”. Bewaar in de diepvriezer. @ snijd de vis in 4 porties, doe zein een moeten alle bereidingen in diepvriezer. luchtdichte potten bewaard © Fruit 4 gesnipperde uien ineen luchtdichte pot, voeg 1 limoen in schijfjes toe worden. Laat steeds goed en besprenkel met 4 el olijfolie”. Bewaar in afkoelen, sluit de poten stoofpan, met 4 el olijfolie, 2el komijn en zet in de koelkast of in hetkorianderpoeder. Voeg na5 min het dediepvriezer. dediepvriezer. kippengehakt toe en fruit tot alles goudbruin 86 wrm Er D64 MeaPrepindd 86 18122018 1333

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 88