Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 53


Hier is pagina 53 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Delhaize Folder 06.02.2020

Hier is pagina 53 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 53

LOKAAL VERHAAL ARDENSE HAM, RODE UIEN MET CRÈME DE CASSIS EN Seppe Nobels RODEBIETENPUREE 30MIN + 2.30 UKOOKTUD © GEMAKKELUK PERS. - Ken je ook van zijn bekende restaurant Yetten: 16 8-Koolhydraten: 248 Graanmarkt 13 in Antwerpen. Vezels:7g- Eiwitten: 13g Bovendien heeft hij meerdere kookboeken op zijn naam staan en is hij een vast jurylid in het tv-programma Grillmasters op Vier. + 160 Ardense ham Voor de taste of Inspirations rodebietenpuree: ER +Houdt van ... lentegroenten, « 4 rode bieten want die zorgen voor een prachtig + 2 grote rode uien kleurenpalet. a 150 gzwarte bio-oljven + 3 el koolzaadolie Rl Ya limoen « 5 takjes tijm D - Houdt niet van … a 1dl water + 5 takjes rozemarijn ®“ platgekookte groenten zonder structuur. El 1dl crème de cassis + 1 knoflookbol + Favoriete chef + Zout + 5jeneverbessen à Frank Fol + 5 kruidnagels « Espelettepeper + Fleur de sel © Maak derodebietenpureeklaar: verwarm de oven voor op 170°C. Leg de hele, ongeschilde rode bieten ineen schaal. Voeg de horizontaal gehalveerde knoflookboltoe en besprenkel alles met de koolzaadolie. Leger de andere ingrediënten ronden CROQUE MADAME MET ARDENSE HAM, PIGKLES VAN RADIJZEN schuif 1.30 uin de oven. Laat afkoelen. © 30 MIN (+ 2 U AFKOELTUD) EEKE © AA 4 PERS. © Verlaagde temperatuur van de oven tot 120°C. Ont pit de zwarte olijven en Vetten:37g-Koolhyaraten:408 @ Vezels:4g- Eiwitten:31g hak zefij „Bedek de ovenplaat met bakpapier en verdeel er de olijven over. + 160 g Ardense ham taste Voor de pickles van © Belegde helft van de sneetjes brood Laat ze lu in de oven drogen. of Ispirations radijzen: @ Pel de rode uien, zonder hun basis telkens met 1 sneetje kaas, verdeeler « 4 eidooiers « 2bussels radijzen de ham over en bedek met de andere tebeschadigen. Snijd ze in 4en doe ze « % bussel radijzen + 75 kistalsuiker ineen kleine steelpan met het water, de » 1 biocitroen + 75 honing sneetjes brood. Grilde croques zonder toevoeging van vetstof, in een grillof crème de cassis, het sap van de limoen + 8 sneetjes bruin brood » 3,5 di water enzout. Brengaandekooken laat Le Fermier + 1dl wittewijnaziin ineen braadpan. + 8 sneetjes Averbodekaas « 2laurierblaadjes @ snijd intussen de radijzen in 2en 10 min op een zacht vuurtje pruttelen. mengde mayonaise naar eigen smaak Laat daarna rusten. + 3 el mayonaise (liefst + Sjeneverbessen homemade) + 2kruidnagels met wat harissa. © Schil de rodebieten, mixhun + Harissa in tube « 2steranizen © Snijd de croques in 2. Breek een vruchtvlees met Espelettepeper en breng op smaak met zout. Doe deze + Sumak + 30gzout eidooier op iedere croque en rasp » Fleur de sel er een beetje citroenzeste bovenop. puree in een spuitzak. @ Verfrommeldesneetjes ham en Ser veer met de mayonaise, de rauwe © Begin met de pickles: maak de radijzen en de pickles. Breng op smaak. schik ze op de borden. Trek delagen radijzen schoon, maar verwijder hun van de uien los en beleg de grootste met met een beetje sumak en fleur de sel. steeltjes niet volledig. Doe ze in een rodebietenpuree. Leg ze op de borden Weckpot of een gelijkaardige bokaal. en bestrooi alles met verkruimelde Tp- Maak je pickles gerusteen paar dagen Brenghet water met alle andere op voorhand: hoe langer je wacht, hoe gedroogde olijven. Serveer op ingrediënten aan de kook. Overgieter kamertemperatuur. lekkerder ze zijn. Haal de korst niet van de radijzen mee (ze moeten volledig de kaas en geef je croques extra pit! ondergedompeld zijn), sluit de poten ‘bewaar tot 3 weken op een koele plek, Tp Gebruik de rest van de gedroogde olijven in een slaatje, op spiegeleieren … maar nietin de koelkast. or 51 D70_Peñle histareindd 51 18122018 1328

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 53