Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 53

Hier is pagina 53 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LOKAAL VERHAAL
ARDENSE HAM, RODE UIEN
MET CRÈME DE CASSIS EN
Seppe Nobels
RODEBIETENPUREE
30MIN + 2.30 UKOOKTUD © GEMAKKELUK
PERS.
- Ken je ook van
zijn bekende restaurant
Yetten: 16 8-Koolhydraten: 248
Graanmarkt 13 in Antwerpen.
Vezels:7g- Eiwitten: 13g
Bovendien heeft hij meerdere
kookboeken op zijn naam staan
en is hij een vast jurylid in het
tv-programma Grillmasters op Vier.
+ 160 Ardense ham
Voor de
taste of Inspirations
rodebietenpuree:
ER
+Houdt van ... lentegroenten,
« 4 rode bieten
want die zorgen voor een prachtig
+ 2 grote rode uien
kleurenpalet.
a
150 gzwarte bio-oljven
+ 3 el koolzaadolie
Rl
Ya limoen
« 5 takjes tijm
D
- Houdt niet van …
a
1dl water
+ 5 takjes rozemarijn
®“
platgekookte groenten zonder structuur.
El
1dl crème de cassis
+ 1 knoflookbol
+ Favoriete chef
+ Zout
+ 5jeneverbessen
à
Frank Fol
+ 5 kruidnagels
« Espelettepeper
+ Fleur de sel
© Maak derodebietenpureeklaar:
verwarm de oven voor op 170°C.
Leg de hele, ongeschilde rode bieten
ineen schaal. Voeg de horizontaal
gehalveerde knoflookboltoe en
besprenkel alles met de koolzaadolie.
Leger de andere ingrediënten ronden
CROQUE MADAME MET ARDENSE HAM, PIGKLES VAN RADIJZEN
schuif 1.30 uin de oven. Laat afkoelen.
© 30 MIN (+ 2 U AFKOELTUD)
EEKE ©
AA 4 PERS.
© Verlaagde temperatuur van de oven
tot 120°C. Ont pit de zwarte olijven en
Vetten:37g-Koolhyaraten:408
@
Vezels:4g- Eiwitten:31g
hak zefij
„Bedek de ovenplaat met
bakpapier en verdeel er de olijven over.
+ 160 g Ardense ham taste Voor de pickles van
© Belegde helft van de sneetjes brood
Laat ze lu in de oven drogen.
of Ispirations
radijzen:
@ Pel de rode uien, zonder hun basis
telkens met 1 sneetje kaas, verdeeler
« 4 eidooiers
« 2bussels radijzen
de ham over en bedek met de andere
tebeschadigen. Snijd ze in 4en doe ze
« % bussel radijzen
+ 75 kistalsuiker
ineen kleine steelpan met het water, de
» 1 biocitroen
+ 75 honing
sneetjes brood. Grilde croques zonder
toevoeging van vetstof, in een grillof
crème de cassis, het sap van de limoen
+ 8 sneetjes bruin brood
» 3,5 di water
enzout. Brengaandekooken laat
Le Fermier
+ 1dl wittewijnaziin
ineen braadpan.
+ 8 sneetjes Averbodekaas
« 2laurierblaadjes
@ snijd intussen de radijzen in 2en
10 min op een zacht vuurtje pruttelen.
mengde mayonaise naar eigen smaak
Laat daarna rusten.
+ 3 el mayonaise (liefst
+ Sjeneverbessen
homemade)
+ 2kruidnagels
met wat harissa.
© Schil de rodebieten, mixhun
+ Harissa in tube
« 2steranizen
© Snijd de croques in 2. Breek een
vruchtvlees met Espelettepeper en
breng op smaak met zout. Doe deze
+ Sumak
+ 30gzout
eidooier op iedere croque en rasp
» Fleur de sel
er een beetje citroenzeste bovenop.
puree in een spuitzak.
@ Verfrommeldesneetjes ham en
Ser veer met de mayonaise, de rauwe
© Begin met de pickles: maak de
radijzen en de pickles. Breng op smaak.
schik ze op de borden. Trek delagen
radijzen schoon, maar verwijder hun
van de uien los en beleg de grootste met
met een beetje sumak en fleur de sel.
steeltjes niet volledig. Doe ze in een
rodebietenpuree. Leg ze op de borden
Weckpot of een gelijkaardige bokaal.
en bestrooi alles met verkruimelde
Tp- Maak je pickles gerusteen paar dagen
Brenghet water met alle andere
op voorhand: hoe langer je wacht, hoe
gedroogde olijven. Serveer op
ingrediënten aan de kook. Overgieter
kamertemperatuur.
lekkerder ze zijn. Haal de korst niet van
de radijzen mee (ze moeten volledig
de kaas en geef je croques extra pit!
ondergedompeld zijn), sluit de poten
‘bewaar tot 3 weken op een koele plek,
Tp Gebruik de rest van de gedroogde
olijven in een slaatje, op spiegeleieren …
maar nietin de koelkast.
or
51
D70_Peñle histareindd 51
18122018 1328