Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 84


Hier is pagina 84 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Delhaize Folder 06.02.2020

Hier is pagina 84 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 84

BETER (WETEN 3 voordelen © VAN SOUS-VIDE GAREN Der sappig Aangezien de ingrediënten vacuüm verpakt Sinds kort vind je bij Delhaize nieuwe zijnin een speciale zak, gaater tijdens het kant-en-klare maaltijden die sous-vide gaarproces geen druppeltje vocht verloren. En dat komt goed uit bij ingrediënten die zijn gegaard. De voordelen van deze anders snel uitdrogen, zoals kip en vis. kooktechniek? We sommen er 3 op! en je ingrediënten nogkort te bakken in de pan (na het waterbad) voor den .oseeh een goudbruin korstje. © Meten is wete BN Aangezien jijdetemperatuur — a YAN VARKENSWANGEN OP OUDE WIJZE preeieskuntinstellen, kunje CARBONNADES DE JOUES DE PORC À L'ANCIENNE SS gek stoof van Fene de exacte gaartijd bepalen é PEET uri Se En Peter Goossens is omv optimaliseren. Ideaal voor mn ru Li deculinaire pietje-en Ka sue gl vingers en duimen Ee MINI ZS petra-precies. af te likken. In deze NV „> Tp Je kunt de 45 4 lutueuze versie temperatuur automatisch gebrkt de opet malse instellen met je sous- vide-apparaatofeen f É = varbensmangeis, keukenthermometer (die je in je pot boschampignons en eee water laat glijden). Petrus Oud Bruin bier. En de puree? Die is op smaak gebracht amer - me truffel ... Mad © Boordevek smaak Er gaat geen vocht (zie voordeel3)nochsmaak verloren. Tp De beste puree wordt Integendeel, je kuntextra smaakmakers toevoegen om de sous-vide gemaakt met aardappel, smaak van je basisingrediënt te versterken zoals peper, boter, (karne)melk, peper, zouten (een beetje) zout, kruiden, specerijen, groenten en (olijfjolie. oct een vleugje nootmuskaat. Wil je) TRAITEURAFDELING #HALLOGOEBEZIGERS roeven?) Ontdek ons nieuwe gamma Houd onze 1+1-promo in driesterrenmaaltijden. het oog en vul zo je koelkast en voorraadkasten! 82 D73_Le pet dossier mieux mangerindd &2 17122018 1622

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 84