Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 84




Hier is pagina 84 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BETER (WETEN

3 voordelen ©

VAN SOUS-VIDE GAREN

Der sappig

Aangezien de ingrediënten vacuüm verpakt

Sinds kort vind je bij Delhaize nieuwe

zijnin een speciale zak, gaater tijdens het

kant-en-klare maaltijden die sous-vide

gaarproces geen druppeltje vocht verloren.

En dat komt goed uit bij ingrediënten die

zijn gegaard. De voordelen van deze

anders snel uitdrogen, zoals kip en vis.

kooktechniek? We sommen er 3 op!

en je

ingrediënten nogkort te bakken

in de pan (na het waterbad) voor

den .oseeh

een goudbruin korstje.

©

Meten is wete

BN

Aangezien jijdetemperatuur —

a YAN VARKENSWANGEN OP OUDE WIJZE

preeieskuntinstellen, kunje

CARBONNADES DE JOUES DE PORC À L'ANCIENNE

SS gek stoof van

Fene

de exacte gaartijd bepalen é

PEET

uri

Se

En

Peter Goossens is omv

optimaliseren. Ideaal voor

mn

ru

Li

deculinaire pietje-en

Ka

sue gl

vingers en duimen

Ee MINI ZS

petra-precies.

af te likken. In deze

NV

„>

Tp Je kunt de

45

4

lutueuze versie

temperatuur automatisch

gebrkt de opet malse

instellen met je sous-

vide-apparaatofeen

f

É

=

varbensmangeis,

keukenthermometer

(die je in je pot

boschampignons en

eee

water laat glijden).

Petrus Oud Bruin bier.

En de puree? Die is

op smaak gebracht

amer

-

me truffel ... Mad

©

Boordevek smaak

Er gaat geen vocht (zie voordeel3)nochsmaak verloren.

Tp De beste puree wordt

Integendeel, je kuntextra smaakmakers toevoegen om de

sous-vide gemaakt met aardappel,

smaak van je basisingrediënt te versterken zoals peper,

boter, (karne)melk, peper, zouten

(een beetje) zout, kruiden, specerijen, groenten en (olijfjolie.

oct

een vleugje nootmuskaat.

Wil je)

TRAITEURAFDELING

#HALLOGOEBEZIGERS

roeven?) Ontdek ons nieuwe gamma

Houd onze 1+1-promo in

driesterrenmaaltijden.

het oog en vul zo je koelkast

en voorraadkasten!

82

D73_Le pet dossier mieux mangerindd &2

17122018 1622