Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 84

Hier is pagina 84 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BETER (WETEN
3 voordelen ©
VAN SOUS-VIDE GAREN
Der sappig
Aangezien de ingrediënten vacuüm verpakt
Sinds kort vind je bij Delhaize nieuwe
zijnin een speciale zak, gaater tijdens het
kant-en-klare maaltijden die sous-vide
gaarproces geen druppeltje vocht verloren.
En dat komt goed uit bij ingrediënten die
zijn gegaard. De voordelen van deze
anders snel uitdrogen, zoals kip en vis.
kooktechniek? We sommen er 3 op!
en je
ingrediënten nogkort te bakken
in de pan (na het waterbad) voor
den .oseeh
een goudbruin korstje.
©
Meten is wete
BN
Aangezien jijdetemperatuur —
a YAN VARKENSWANGEN OP OUDE WIJZE
preeieskuntinstellen, kunje
CARBONNADES DE JOUES DE PORC À L'ANCIENNE
SS gek stoof van
Fene
de exacte gaartijd bepalen é
PEET
uri
Se
En
Peter Goossens is omv
optimaliseren. Ideaal voor
mn
ru
Li
deculinaire pietje-en
Ka
sue gl
vingers en duimen
Ee MINI ZS
petra-precies.
af te likken. In deze
NV
„>
Tp Je kunt de
45
4
lutueuze versie
temperatuur automatisch
gebrkt de opet malse
instellen met je sous-
vide-apparaatofeen
f
É
=
varbensmangeis,
keukenthermometer
(die je in je pot
boschampignons en
eee
water laat glijden).
Petrus Oud Bruin bier.
En de puree? Die is
op smaak gebracht
amer
-
me truffel ... Mad
©
Boordevek smaak
Er gaat geen vocht (zie voordeel3)nochsmaak verloren.
Tp De beste puree wordt
Integendeel, je kuntextra smaakmakers toevoegen om de
sous-vide gemaakt met aardappel,
smaak van je basisingrediënt te versterken zoals peper,
boter, (karne)melk, peper, zouten
(een beetje) zout, kruiden, specerijen, groenten en (olijfjolie.
oct
een vleugje nootmuskaat.
Wil je)
TRAITEURAFDELING
#HALLOGOEBEZIGERS
roeven?) Ontdek ons nieuwe gamma
Houd onze 1+1-promo in
driesterrenmaaltijden.
het oog en vul zo je koelkast
en voorraadkasten!
82
D73_Le pet dossier mieux mangerindd &2
17122018 1622