Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 80


Hier is pagina 80 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Delhaize Folder 06.02.2020

Hier is pagina 80 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 80

TIP VAN DE CHEF Surfnaar Jeroen De Pauw „Ken je ook van … Kookprogramma's op njam! zoals Winters grillen en Zomers tafelen. Ontwikkelde APERO: een kant-en- klare zak voor 4 personen, die bestaat uit een selectie van bits & bites en HELP! een heerlijke frisse fles voor een authentiek aperitiefmoment. https:/canape-apero.be Qatdeeikmet „Houdt van … Je mag me altijd wakker maken voor een pasta met gebakken boschampignons „ Houdt niet van … Ossentong! restjes kaas, „Favoriete chef Gennaro Contaldo Je hebt een fondue, raclette of kaas- en wijnavond georganiseerd. De wijn is op (duh!), maar van de kaas blijven er nog enkele restjes over. Weggooien of hergebruiken? Jeroen, onze chef, weet raad! s _ JEROEN: “Kaas is goud waard. Letterlijk blauwschimmelkazen mag je de k Le en figuurlijk. Er komtheel wat korstopeten. Let wel: bij sommige A\ WE vakmanschap en tijd kijken bijde kazen ziter nog een label op de productie. Daarnaastis hetgeen korst, dus eerst kijken alvorens je goedkoop ingrediënt. Reden te meer enthousiast begintte smikkelen. om je kaas tot op de laatste kruimel Bij halfharde kaassoorten - zoals Ni te gebruiken. En datis niet eens goudaen raclette -is het nietde zo’n gek idee, want verschillende bedoeling dat je de korst verorbert. klassieke gerechten kun je pimpen Die kazen hebben vaak een plastic- met kaas. Denk bijv. aan een omelet, achtige coating, die voorkomt dat een croque-monsieur, een (pasta)- de kaas uitdroogt tijdens de rijping. ENA saus … Koop hier geen aparte kaas De kaaskorst onder dat plastic laagje voor, maar gebruik (ingevroren) is wél eetbaar” restjes kaas.” “Kun je kaas invriezen?” je JEROEN: “Natuurlijk! Je hoeft je kaasrestjes niet ineens te gebruiken. A? Je kunt ze ook invriezen voor later. Doe dat wel in een afgesloten plastic ©. zakje of doosje, zodatjekaas geen e aroma's van andere producten overneemten er geen ijskristallen 3 stelle copter | ontstaan die de originele structuur van je kaas kunnen aantasten. Ik heb mot restjes kaas standaard een korst van parmigiano CRESPELLE: Italiaanse pannenkoek in mijn diepvries zitten. Ideaal om een vinaigrette, minestrone of risotto waarin je allerhande restjes smeuïge Italiaanse kaas kwijt kunt. meete infuseren. Het zorgt voor een CACIO E PEPE: klassieke spaghetti lekkere zilte toets” met olijfolie, r tjes pecorino en zwarte peper. Etutto! “Welke kaaskorst is eetbaar?” N, JEROEN: “Je kunt stellen datde meeste MAC’N CHEESE: wordt normaal ee kaaskorsten eetbaar zijn. Zeker gemaakt met cheddar, maar is ook die van zachte witschimmelkazen lekker met andere afsmakende kaas zoals brie en camembert. Ook van zoals raclette. LE] D72 Conseil de chefindd 78 1712/2019 15:52

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 80