Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

ar

en

au

Na

X

tt

if

Um

N

RN

NAN

KN,

N

INN

4,

na

il

Tr

LA VANDAAG KOO

M

N

5

\

|

N\\\

%

4

Wi

4

DE PRAKT!

SCHE MNIGDS

AN

NS

N

Ai

NR

NN

N

N

N

Al

(N

N

N

AU

Pr

N

N)

N

N

als bijgerecht

|

als hoofdgerecht

N

N

\

A

Ki

N

N

HOE MAAK JE ZE KLAAR?

Si

NN

U

Gedroogde linzen, bonen en kikkererwten moet je

N

12 à 24u laten weken. Ververs het water eenätwee

IN

N 2

keer tijdens het weken. Zet zein koud water op

@

oi

‘het vuur tot het water begint te borrelen (max. 90°C).

N

RN,

we

D

N

N

RR

Verwijder af en toe het schuim en voeg pas

ir

Li

op het einde zout toe.

&_

\K

Q)

N

@

D

LINZEN

KIKKERERWTEN

nn

avant neen

smSecoscecassess

den

BONEN

SPLITERWTEN

HOE BEWAAR JE ZE BEST?

Gedroogde peulvruchten kunjeheellangbewaren

op een droge plek in een goed afgesloten bokaal.

>

Gekookt kun je ze 2 à 3 dagen in de koelkast bewaren.

Mi

Je kunt ze ook inmaken: na het weken vulje de

#

weckbokalen (met rubberen afsluitring) tot 4cm

r

van de rand en steriliseer je ze 1 u in een ketel.

$

_

à

a

2

WAT DOE JE MET DE RESTJES?

9 A

Maak er veganistische balletjes of pannenkoeken

Ek

|

van, met ui, knoflook, olijf: of kokosolie,

zemelen, sesamzaad, curry, kurkuma …

d

naargelang je inspiratie! #lesswaste

I

x

ne

Le

ie

3

!

te

PET

D

32

Jl

Ar

Ma

D20_Aujourd huij achete_v2indd 32

17122018 17.07