Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 79
Hier is pagina 79 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DO IT YOURSELF
3 variaties
#TAKEITEASY
op groente-
bouillon
A 1rg © 4O min A 4à6 pers.
©
My Menubouillongroenten
Maak in een handomdraai bouillon met
Paddenstoelen
dit verspakket van My Menu by Delhaize
Ot
A
zum
E
Je hebt zelfs geen andere
Extra. Snijd de groenten fijn en bak ze
groenten nodig om een intense
zachtjes in olijfolie. Voeg 1 1 wateren
paddenstoelenbouillon te maken.
kruiden toe, breng aan de kook en laat
Gewoon even je champignons
fijnhakken, stoven en blussen met
+ 30 min zachtjes koken. Breng op smaak
water. Laat 20 min sudderen met
met peper en zout en zeef de bouillon.
W 1
een kruidentuiltje. Breng op smaak
Daarna is je verse bouillon klaar
met peper en zout.
voor gebruik.
©
BOUILLON: DE BASIS
NO-GO-GROENTEN
Elkehobbykok weethet:debeste
Sommige groenten
Je erwtenpeulen? Die belanden niet op
je mesthoop, maar in je soep. Samen
bouillon maak je zelf. Het enige dat
zorgen ervoor dat je
met venkel vormen beide groenten
je nodig hebt is een beetje tijd en wat
bouillon niet meer helder
de basis van risi e bisi: Venetiaanse
restjes. Restjes? Yep, gewoon de restjes
is, zoals aardappelen
rijst met erwtjes.
uitje koelkast. Afhankelijk van het
pompoen(schillen). Andere
type bouillon kun je verschillende
groenten zijn dan weer
groenten uit de groentelade van
ietste aards, te bitter of
©
je koelkast gebruiken. Mogelijke
te zwavelig van smaak.
Shiitake & miso
smaakmakers zijn sla, waterkers,
Denk bijv. aan biet (aards),
komkommer, tomaat, rode of
witloof (bitter) of spinazie
Een combinatie van gedroogde
paddenstoelen en miso is de ideale
gele paprika, courgette, boontjes,
(zwavelig).
basis voor (oosterse) soep en noedels.
boerenkool, paksoi, knolselder, mais
en de ‘poepjes’ van je champignons.
Voor ven houtige boost kun jp
GRAAG VLEES? #NOWASTE
WUPS!
naast zond één van de volgende
Naast groente- en kippenbouillon
NOOIT MEER
smaakmakers toevoegen:
bestaan er natuurlijk nog veelandere
VERGETEN WELKE
6, de korst van
bouillons, zoals vis- en vleesbouillon.
GROENTEN
De
Klop bij je visboer aan voor visgraten
en/of viskoppen (bijv. van griet,
THUISHOREN IN
roy wu weggooien
tarbot en tong) en spring bij je
EEN KLASSIEKE
(Hlesswastel), linzen, shiitake
beenhouwer binnen voor soepvlees
BOUILLON? HET
met been. Net zoals jij worden ze
of cen kwakje Marmite.
blij van #nowaste.
GEHEUGENSTEUNTJE
“WUPS’ HELPT JE
ALTIJD UIT DE NOOD.
5
HET ZIJN DE EE]
ne
F
Big get
11
D7I_DIY_indd 77
1712/2019 15:50