Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 92


Hier is pagina 92 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Delhaize Folder 06.02.2020

Hier is pagina 92 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 92

’ KOOK JE WEEK BIJ ELKAAR Dn 4 np A = vile fs Pm EE ls x Ji G Gate pl ft et 3 x Ns N : 2 7 „€ Ÿ =. LA 4 Ken de € * ee à 2 Sr & At Kk kt ET IR 1 Vs 4 Ri 17 rj % u, 1% £ & nk 2 | B u 27 En kr fe A} ne ey. fd a is # + ge z 2 N wur N DCR UNIES WWW.DELHAIZE.BE u, Fax n © 10MIN + 30MIN KOOKTUD @ GEMAKKELUK & € GEL Verwarm. de oven voor op 180°C. Verdeel de rucolapuree over de bodem van een ovenschaal. Bedek ze met het mengsel van uien, bloemkool en bloemkoolbladeren. Klop de eieren los met de room, 100 g parmigiano, peper en zout. Overgiet er de groenten mee, bedek ze met de helft van de crumble waaraan je grofgehakte hazelnoten hebt oegevoegd en bak 30 min goudbruin in de oven. ag, RAEC EN ® Eee SI D64 MeaPrepindd 90 1812/2018 1333

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 92