Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 122


Hier is pagina 122 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Delhaize Folder 06.02.2020

Hier is pagina 122 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 122

All o e bc aa I aa 10] LUZ LES GOULASH MET GROENTEN EN (GEVULDE PAPRIKA'S) PE GEROOSTERDE KRIELTJES Voor 4 personen LES RE Cere EEE RS 500 g biovarkensgehakt CAE ETS PE ES 2 lbericovarkensfiletgebraden (+ 750 g) EE LT Y2 bussel prei IN 325 g biowortelen 2 uien M De blaadjes van 2 selderstengels CRETE IM 1lik gepelde tomatenblokjes 1blik gepelde tomatenblokjes (400 g) (400 9) M 1 klein blikje tomatenconcentraat 80 g zongedroogdetomatentapenade (70 g) M 800 g vastkokende aardappelen 800 g krieltjes 200 g basmatirijst IM 11 water PAN ER NU ae eliene 5Ogboter MM 2 takjes tij E 2el bloem M 5 diwater MM 2 di rode wijn 2 takjes peterselie E11 rundsbouillon Fundo MI 5 el olijfolie PEEN MAENE 0 4el eendenvet verse teentjes knoflook 6 takjes tijm IM 6 takjes rozemarij 4 verse teentjes knoflook BROT WERTE Fleur de sel IM Peper en zout A 2 el paprikapoeder MM Peper en zout B2Kkikomijn M Peper en zout GRATIN VAN BLOEMKOOL BALLETJES IN TOMATENSAUS GEPANEERDE SKREI, PREISTOEMP EN KOKOSSAUS MET RUCOLACRUMBLE MET OLIJVEN, GEBAKKEN RIJST MET BLOEMKOOL Voor 4 personen Voor 8 personen M 700 9 skrei M 4 limoenen 2eieren MM 1 kleine bloemkool Voor 4 personen MY. busselprei MM 25 9 rucola 2 uien M 75 g rucola M 600 g varkens- en kalfsgehakt zonder IE 800 9 bloemige aardappelen 800 g bloemige aardappelen kruiden MM 1 kleine bloemkool I 100 9 parmigiano IM 5 di kokosmelk 150 gparmigiano IM 2,5 di room MM 1 bussel lente-uien MM 6 uien M 100 g havervlokken IM 50 g panko 100 9 havervlokken IE 3 blikken gepelde tomatenblokjes bio HM 75 9 boter M 11 el olijfolie 40 g hazelnoten (3x 400 g) IM 150 g groene olijven Bella Di 1 bussel Thaise basilicum 50 gpanko Cerignola IM 250 g basmatirijst 1 citroengrasstengel 3 el olijfolie B 6 el olijfolie IM 2 bussel koriander 1 rode peper 75 g boter I 5 el komijnpoeder MM Cayennepeper M Paper en zout LANE Peper en zout M Peper en zout MERINGUES MET LEMON CURD LOUE SAUT BLOEDAPPELSIENEN SPEKBLOKJES, ROZIJNEN EN FETA Voor 6 personen WM 2eieren M 2 citroenen rt ec te CRETE 300 g gerookte spekblokjes REE alan: [ 3,5 dl room (40% VG.) 25 kg spruitjes CET CETTE ETES 125 g mix van 3 rozijnen IE 100 9 kristalsuiker MTS ES 100 9 pijnboompitten IE 50 g boter HM 3/2 gelatineblaadjes PRA 2 el agavesiroop 2 el olijfolie BHEBBEBEEN 4takjestij BANAAN-CHOCOLADELOEMPIA'S CHOCOLADESOEP MET BALLETJES CHOCOLADEPIZZA MET FRUIT Voor 10 stuks Met ec Voor 8 personen mic CE CUT Or L 3 bananen LE ENTE Tee B 2 el kokosschilfers MM 1,5 di room B 5 brickvellen MUR dE IE 70 9 Callets Dessert Jacques M 100 9 culinaire pure chocolade (of culinaire pure chocolade) {of culinaire pure chocolade) 1el kristalsuiker M 1 el bloemsuiker REE ENNE EE Voor het deeg: IM 200 g zelfrijzende bloem +een beetje voor hetwerkblad IM 180.9 yoghurt natuur IM 30 g Callets Dessert Jacques (of culinaire pure chocolade)

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 122