Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 122




Hier is pagina 122 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

All

o

e bc

aa I aa 10]

LUZ LES

GOULASH

MET GROENTEN EN

(GEVULDE PAPRIKA'S)

PE

GEROOSTERDE KRIELTJES

Voor 4 personen

LES RE Cere EEE RS

500 g biovarkensgehakt

CAE ETS

PE

ES

2 lbericovarkensfiletgebraden (+ 750 g)

EE LT

Y2 bussel prei IN 325 g biowortelen

2 uien M De blaadjes van 2 selderstengels

CRETE IM 1lik gepelde tomatenblokjes

1blik gepelde tomatenblokjes (400 g)

(400 9) M 1 klein blikje tomatenconcentraat

80 g zongedroogdetomatentapenade

(70 g) M 800 g vastkokende aardappelen

800 g krieltjes

200 g basmatirijst IM 11 water

PAN ER NU ae eliene

5Ogboter MM 2 takjes tij

E 2el bloem M 5 diwater MM 2 di rode wijn

2 takjes peterselie

E11 rundsbouillon Fundo MI 5 el olijfolie

PEEN MAENE 0

4el eendenvet

verse teentjes knoflook

6 takjes tijm IM 6 takjes rozemarij

4 verse teentjes knoflook

BROT WERTE

Fleur de sel IM Peper en zout

A

2 el paprikapoeder MM Peper en zout

B2Kkikomijn M Peper en zout

GRATIN VAN BLOEMKOOL

BALLETJES IN TOMATENSAUS

GEPANEERDE SKREI,

PREISTOEMP EN KOKOSSAUS

MET RUCOLACRUMBLE

MET OLIJVEN, GEBAKKEN RIJST

MET BLOEMKOOL

Voor 4 personen

Voor 8 personen

M 700 9 skrei M 4 limoenen

2eieren MM 1 kleine bloemkool

Voor 4 personen

MY. busselprei MM 25 9 rucola

2 uien M 75 g rucola

M 600 g varkens- en kalfsgehakt zonder

IE 800 9 bloemige aardappelen

800 g bloemige aardappelen

kruiden MM 1 kleine bloemkool

I 100 9 parmigiano IM 5 di kokosmelk

150 gparmigiano IM 2,5 di room

MM 1 bussel lente-uien MM 6 uien

M 100 g havervlokken IM 50 g panko

100 9 havervlokken

IE 3 blikken gepelde tomatenblokjes bio

HM 75 9 boter M 11 el olijfolie

40 g hazelnoten

(3x 400 g) IM 150 g groene olijven Bella Di

1 bussel Thaise basilicum

50 gpanko

Cerignola IM 250 g basmatirijst

1 citroengrasstengel

3 el olijfolie

B 6 el olijfolie IM 2 bussel koriander

1 rode peper

75 g boter

I 5 el komijnpoeder MM Cayennepeper

M Paper en zout

LANE

Peper en zout

M Peper en zout

MERINGUES MET LEMON CURD

LOUE

SAUT

BLOEDAPPELSIENEN

SPEKBLOKJES, ROZIJNEN EN FETA

Voor 6 personen

WM 2eieren

M 2 citroenen

rt ec

te

CRETE

300 g gerookte spekblokjes

REE alan:

[ 3,5 dl room (40% VG.)

25 kg spruitjes

CET

CETTE ETES

125 g mix van 3 rozijnen

IE 100 9 kristalsuiker

MTS ES

100 9 pijnboompitten

IE 50 g boter

HM 3/2 gelatineblaadjes

PRA

2 el agavesiroop

2 el olijfolie

BHEBBEBEEN

4takjestij

BANAAN-CHOCOLADELOEMPIA'S

CHOCOLADESOEP MET BALLETJES

CHOCOLADEPIZZA MET FRUIT

Voor 10 stuks

Met ec

Voor 8 personen

mic

CE

CUT Or

L 3 bananen

LE ENTE Tee

B 2 el kokosschilfers MM 1,5 di room

B 5 brickvellen

MUR dE

IE 70 9 Callets Dessert Jacques

M 100 9 culinaire pure chocolade

(of culinaire pure chocolade)

{of culinaire pure chocolade)

1el kristalsuiker M 1 el bloemsuiker

REE ENNE

EE

Voor het deeg: IM 200 g zelfrijzende bloem

+een beetje voor hetwerkblad IM 180.9

yoghurt natuur IM 30 g Callets Dessert

Jacques (of culinaire pure chocolade)