Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 122

Hier is pagina 122 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
All
o
e bc
aa I aa 10]
LUZ LES
GOULASH
MET GROENTEN EN
(GEVULDE PAPRIKA'S)
PE
GEROOSTERDE KRIELTJES
Voor 4 personen
LES RE Cere EEE RS
500 g biovarkensgehakt
CAE ETS
PE
ES
2 lbericovarkensfiletgebraden (+ 750 g)
EE LT
Y2 bussel prei IN 325 g biowortelen
2 uien M De blaadjes van 2 selderstengels
CRETE IM 1lik gepelde tomatenblokjes
1blik gepelde tomatenblokjes (400 g)
(400 9) M 1 klein blikje tomatenconcentraat
80 g zongedroogdetomatentapenade
(70 g) M 800 g vastkokende aardappelen
800 g krieltjes
200 g basmatirijst IM 11 water
PAN ER NU ae eliene
5Ogboter MM 2 takjes tij
E 2el bloem M 5 diwater MM 2 di rode wijn
2 takjes peterselie
E11 rundsbouillon Fundo MI 5 el olijfolie
PEEN MAENE 0
4el eendenvet
verse teentjes knoflook
6 takjes tijm IM 6 takjes rozemarij
4 verse teentjes knoflook
BROT WERTE
Fleur de sel IM Peper en zout
A
2 el paprikapoeder MM Peper en zout
B2Kkikomijn M Peper en zout
GRATIN VAN BLOEMKOOL
BALLETJES IN TOMATENSAUS
GEPANEERDE SKREI,
PREISTOEMP EN KOKOSSAUS
MET RUCOLACRUMBLE
MET OLIJVEN, GEBAKKEN RIJST
MET BLOEMKOOL
Voor 4 personen
Voor 8 personen
M 700 9 skrei M 4 limoenen
2eieren MM 1 kleine bloemkool
Voor 4 personen
MY. busselprei MM 25 9 rucola
2 uien M 75 g rucola
M 600 g varkens- en kalfsgehakt zonder
IE 800 9 bloemige aardappelen
800 g bloemige aardappelen
kruiden MM 1 kleine bloemkool
I 100 9 parmigiano IM 5 di kokosmelk
150 gparmigiano IM 2,5 di room
MM 1 bussel lente-uien MM 6 uien
M 100 g havervlokken IM 50 g panko
100 9 havervlokken
IE 3 blikken gepelde tomatenblokjes bio
HM 75 9 boter M 11 el olijfolie
40 g hazelnoten
(3x 400 g) IM 150 g groene olijven Bella Di
1 bussel Thaise basilicum
50 gpanko
Cerignola IM 250 g basmatirijst
1 citroengrasstengel
3 el olijfolie
B 6 el olijfolie IM 2 bussel koriander
1 rode peper
75 g boter
I 5 el komijnpoeder MM Cayennepeper
M Paper en zout
LANE
Peper en zout
M Peper en zout
MERINGUES MET LEMON CURD
LOUE
SAUT
BLOEDAPPELSIENEN
SPEKBLOKJES, ROZIJNEN EN FETA
Voor 6 personen
WM 2eieren
M 2 citroenen
rt ec
te
CRETE
300 g gerookte spekblokjes
REE alan:
[ 3,5 dl room (40% VG.)
25 kg spruitjes
CET
CETTE ETES
125 g mix van 3 rozijnen
IE 100 9 kristalsuiker
MTS ES
100 9 pijnboompitten
IE 50 g boter
HM 3/2 gelatineblaadjes
PRA
2 el agavesiroop
2 el olijfolie
BHEBBEBEEN
4takjestij
BANAAN-CHOCOLADELOEMPIA'S
CHOCOLADESOEP MET BALLETJES
CHOCOLADEPIZZA MET FRUIT
Voor 10 stuks
Met ec
Voor 8 personen
mic
CE
CUT Or
L 3 bananen
LE ENTE Tee
B 2 el kokosschilfers MM 1,5 di room
B 5 brickvellen
MUR dE
IE 70 9 Callets Dessert Jacques
M 100 9 culinaire pure chocolade
(of culinaire pure chocolade)
{of culinaire pure chocolade)
1el kristalsuiker M 1 el bloemsuiker
REE ENNE
EE
Voor het deeg: IM 200 g zelfrijzende bloem
+een beetje voor hetwerkblad IM 180.9
yoghurt natuur IM 30 g Callets Dessert
Jacques (of culinaire pure chocolade)