Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 114
Hier is pagina 114 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Delhaize magazine #ae
Vanaf + april
45
me je Delhaize wankel.
EXCLUSIEVE
Receptenindex
REGEPTEN!
IN HET VOLGENDE
DELHAIZE MAGAZINE
ONTBIJT
HOOFDGERECHTEN
© Quinoaporridge met fruit
® Risotto met broccolini
enculatello
26
APERITIEF
@® Funky durums met een slaatje
Hummuslinzen-uien
38
van witte kool en gekaramelliseerd
\
Hummus witte bonen-
varken.
26
K
rodebieten.
38
e
Oosterse schotel met beluga-
+.
Hummus kikkererwten-
linzenwafels
37
id
wortelen
38
Chili con carne de cerdo
37
Veggieburgers, guacamole met
VOORGERECHTEN
kikkererwten en pickles
Op’t menu: de 1elkerste
© Paksoirolletjes met
vanrodeuien
37
groentenen fruit”
rundstartaar
25
ee
Croque madame met Ardense ham,
51
van’t seizoen
Broccoliflans met gerookte
pickles van radijzen.
heilbot
26
Vogelnestjes
60
Pannenkoeken met groene kool,
Goulash.
66
26
grijze garnalen en kaassaus
Pannenkoeken uit Hortobágy …72
Rodelinzensoep met geroosterde
Toltött paprika
butternut
33
(gevulde paprika's)
72
ij
Ardense ham, rode uien met crème
© Ibericovarkensgebraad
hj
Lo
de cassis en rodebietenpuree
51
met groenten en geroosterde
Wittebonensalade met prosciutto
krieltjes
87
N
en dragondressing
57
© Balletjes in tomatensaus met
Ke
Chinese soep met eieren
60
olijven, gebakken rijst met
bloemkool.
88
Gevulde broodjes met
champignons eneieren
60
e
® Curry van kip met linzen.
89
Winterse soepmetchampignons
72
© Gratin van bloemkool met
|
76
rucolacrumble
20
\
Kippenbouillon.
@® Gepaneerde skrei, preistoemp
HT
BIJGERECHTEN
en kokossaus.
91
Verrassende visgerechten
=
©
Spruitjes uitde oven met
© Groentecurry met kurkuma
93
l
=
spekblokjes, rozijnen en feta
26
TE / 2.
Eierflensje
61
NAGERECHTEN
Eiin cocotte
61
‘© Panna cotta’s met
Halfzacht gekookt ei.
61
bloedappelsienen
44
Halfzacht gekookt ei.
61
© Meringues met lemon curd.
60
Spiegelei
61
Méklepény (taart met
Doorbakken spiegelei
61
maanzaadjes)
Ti
61
102
Gepocheerd ei
© Chocoladepizza met fruit
Zachtgekookt ei
61
®® Chocoladesoep met balletjes...103
© Banaan-chocoladeloempia’s
105
WIL JE VOOR MEER OF
LEGENDE
© Vices
MINDER PERSONEN KOKEN?
ea in B Aardeslen
© Voggie
Gevogelte
Reken de opgegeven hoeveelheden om via
Glutenvrij
@ vis
delhaize.be
weer-staan-baar! _
© Lactosevrij
© Special Kids
==
Energiebehoefte van een gemiddelde volwassene: 2000 kcal/dag
COLOFON Verantwoordelijke uitgever: Delhaize Le Lion / De Leeuw Comm. VA, Osseghemstraal 53, 1080 Brussel, KBO 0402206045 Brand & Go-to-Market Director: Fanois Nelen.
Content & Owned Media Manager: \alcrie Calier Hoofdredacteur: Vincenl Lens Art Director: Hugues Legros Redactie-assistente: Cindy Golajner Redactiecomité: Lore Vander Slichek,
Sandra Weichselbaum Chefs: Line Couweur Jeroen De Pauw Seppe Nobels Styliste: Sonja Melens Fotografie: Diii Lovetle, Sudo Wauters Vormgevers: Piene Saysouk,
CI
Eric Verdonck Studio: Bril Taels Guy Van Haerenborgh Redaetiereoepten: Gema Gomez Copywriteræ Sléphane God oi, Lisa Lefever Sandrine Mossal, Calherine Quadens,
RATE
Marie Van Den Berghe Vertalers: Sophie Defour Caroline De \Woey Tony Geudens Eindoorreetie: Mangrove Productions, Noêmie Demets, Pascale Van übberghen,
ol
Eveln Verhestiaelen Productie: Gicom Producer: Es: Vanderhassell Drukwerke T'HOOFT Reclameregie: Gicom, nancysan [email protected]
112
Dit_indexindd 112
18122018 1326