Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KEUKENCHALLENGE

TECHNIEK #2

rn 7

pig

De Japanners zijn meester in onsen

tamago: ei op lage temperatuur

garen in water afkomstig van natuurlijke

%

warmwaterbronnen. Weetje: tamago is Japans voor

Ki

ei en onsen betekent warmwaterbron. De ideale

&

temperatuur? 70°C! Onze chef baseert zich op

SD

;

7

det

ar

deze traditionele gaartechniek, maar gebruikt een NW

a

7

hartige homemade bouillon voor nog meer smaak:

N

Ze gieten de losgeklopte eieren voorzichtigin de

7

7:

l

hete bouillon, waardoor het ei meteen stolt in M

reépjes. Must try at home!

HA

Ÿ

à

AN

van

à

23

SW

ù

»

WERE

NN

=

|

\\

LORS

re

Qi

)

x

5

Vergeet minestrone,

Br

ward dit is de

#

6;

de

lokt en boordeml

fi)

7%

ar

groenten

#1

„ijf

Nd

ij

4

Ji

à

=

M

pu

NAT EE TS à

Fr

pj

ar

I

À

il

À

x

we

ve

Se

di

CHINESE SOEP MET EIEREN

KARAFJE.

De receplen

vind je op

&

\

«

ÈS

x

LR

N

EN

NN

fi

(

NS

Ni

NR

5

\

NY

nm \

UN

I.

N

N

D10_DéfWeekendEindd 55

18122019 1881