Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 83


Hier is pagina 83 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Delhaize Folder 06.02.2020

Hier is pagina 83 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 83

[TT En BETER (WJETEN ee ed a À GC [2 Sr Koelen & Bewaartijd: opde + 2 à 3 dagen Se ik 2à 3 dagen in Ideale de koelkast bewaren in een afgesloten potje/zakje. Voor andere temperatuur: jd producten check je de datum op 45 Voordeel: de verpakking. 0) De populairste gekoelde ‘e onmiddellijk producten van Delhaize: 6 Rn beschikbaar zuivel, gebak, kant-en-klare Dy groenten … N Steriliseren er == 2 AN = a 5 5 I 4 » ati de Bewaartijd: jaren = ? Idealetemperatuur: kamertemperatuur Net zoals je na de vijfsecondenregel niets Voordeel: goedkoop Vuistregel: voedsel steriliseren. meer van de grond mag eten (of dat istoch wat we Bewaartijd: Vuistregel gebeurt door hoge verhitting, die 3à9 maanden Bewaar rauwe producten (zoals varieert van product tot product. onzekinderen wijsmaken), Ideale gehakt en kip) 3 maanden, bereide Ema wordt het product lucht-en/ is het afgeraden om producten 6 maanden en groenten of lichtdicht bewaard in brik, blik restjes na 2 uur op temperatuur: en fruit tot 9 maanden. of glas. -18°C kamertemperatuur Voordeel: Depopulairste De populairste opnieuwtekoelen ofin diepvriesproducten gesteriliseerde producten te vriezen om later op grote(re) van Delhaize: kant-en-klare van Delhaize: groenten en fruit hoeveelheden in blik of glas. teeten. Hoezo? Wel, na groenten, maaltijden … en ijsjes! +2 uur kunnener zoveel bacteriën gevormd zijn dat we het kliekje niet langer als veilig mogen beschouwen. ee Fermenteren ETC ‘Goed om te weten Er Bacteriën ontwikkelen zich uitstekend tussen 30 en 40°C. Sommige bacteriën verdubbelen à Bewaartijd:x 2 in koelkast of Bewaartijd: Vuistregel diepvries zich bij deze temperatuur max. 1 jaar Je kunt op verschillende manieren. zelfs elke 20 minuten. Ideale fermenteren. Het basisprincipe? Als Voordeel: geen smaakverlies. Ze kunnen zichook je een starter (bijv. gist of bacteriën) Integendeel … temperatuur: toevoegt aan voedsel en deze een tijdje Vuistregel: gebeurt meestal vermenigvuldigen kamertemperatuur op lagere of hogere Voordeel: in bepaalde omstandigheden houdt, door professionals, maar er zijn ook extra smaak ben je aan het fermenteren. thuisvacumeerapparaten. temperaturen. En daarom De populairste De populairste vacuüm- moeten we bederfbare 8, voeding - zoals restjes - # gefermenteerde producten van Delhaize: producten van Delhaize: de sous-videmaaltijden van bekende bewaren in de koelkast, yoghurt, kaas, kombucha, bier … Belgische chefs (zie p. 82)! idealiterop #0. 1 81 H = D73_Le pe dossier mieux mangerindd 81 razen ez

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 83