Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 74




Hier is pagina 74 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FOOD TRIP

WINTERSE SOEP MET CHAMPIGNONS

PANNENKOEKEN UIT HORTOBÁGY

A 4 PERS.

Vetten: 20g- Koolhydraten: 20g

9

Vezels: 0g-Eiwitten:8g

(PP) Yetten:52g-Kocihyaraten:57g

Vezels:3g- Eiwitten:äBg

+ 750 g bruine champignons

» 11 groentebouillon Fundo

« 150 g champignons ‘Gastronomische

+ 60g boter

+ 500 g varkensspiering

+ Ltakje tijm

mix’ bio

« 1 bussel dille

+ 100g gerookte

+ Ltakje rozemarijn

+ Zuien

spekblokjes

+ Atakjes bladpeterselie

+ 2teentjes knoflook

>

+ Lcitroen

+ Lkl paprikapoeder

+ Ltomaat

+ Lel paprikapoëder

+ 3elbloem

Peper en zout

« 1 rode paprika

- Peper en zout

« Ael zure room

“lui

Voor de pannenkoeken:

CHÂTEAU

PLANTEY-DE-LA-

» Lel expressbindmiddel

» 2eieren

CROIX

voor witte sauzen

+ 240 g zelfrijzende bloem

© Hak deuien en de knoflook heel fijn. Fruit ze op

« 1 dl zure room

« 5dl melk

een zacht vuurtje, in een kookpot met % van de boter,

Frankrijk

dehelft van de gehaktedilleen het paprikapoeder.

Bordeaux

+ 5 diwater

+ Selolijfoie

De Haut-Médoc

+ 1el olifolie

- Peper en zout

@ Snijd debruine champignons in fijne plakjes en

doe ze ook in de kookpot. Fruit ze 2 min en bestuif

bestrijkt ten

noorden van de

© Fruit de spekblokjes op een zacht

ze dan met bloem. Meng 2 min, besprenkel met de

stad Bordeaux

vuurtje, in een sauteer pan metde

groentebouillon, breng aan de kook en laat 30 min

4.682 ha

olijfolie. Voeg de spiering in blokjes

op een heel zacht vuurtje pruttelen.

wijngaarden.

toe, zodra het spek braadvet vrijgeeft,

© Snijd de grote champignons van de gastronomische

Haut-Médoewijn

en bak het vlees op een hoog vuur

mix in stukken en ver wijder de steeltjes van de kleinere.

staat voor volle

goudbruin, met detijm en de rozemarijn.

Fruit ze op een vrij hoog vuur, in een braadpan metde

rode wijnen

met toetsen

Haal het vlees uit de sauteer panen

rest van de boter. Kruid met peper en zout.

fruiter de gesnipperde ui, de ontpitte

@ Voeg het sap van de citroen toe en breng de soep

van braam- en

verder op smaak. Verdeel over de borden en werk elk

aalbes, stevige

paprika in reepjes, de tomaat in grote

tannines en fraaie

blokjes en het paprikapoeder 5min

bord af met Lel zure room, de gebakken champignons

en derest van de gesnipperde dille. Ser veer heel warm.

houttoetsen.

in, op een vrij hoog vuur. Doe het vlees

terug in de sauteerpan, giet er het water

bij, zethet deksel op de pan en laat 2u

op een zacht vuurtje sudderen.

TOLTÖTT PAPRIKA (GEVULDE PAPRIKA'S)

© Maak de pannenkoeken: losdebloem

beetje bij beetje in de melk op. Voeg

Vetten:43g-Koolhydraten:618

de eieren en de helft van de olijfolie

a@

Vezels: 5g-Eiwitten:3ig

toe. Kruid met peper en zout. Bak

8 pannenkoeken met de rest van

+ 500 g biovarkensgehakt

+ 1lwater

«lei

+ 50g boter

de olijfolie.

@ Laat het vlees uitlekken, zodra

+ 4 grote zoëte puntpaprika's Ramiro

+ 2takjes tm

+ Zuien

+ 2takjes peterselie

het gaar is, en giet het braadvocht in

+ De blaadjes van 2 selderstengels

+ Averse teentjes knoflook

er

een steelpan. Verkruimel de stukken

IS ed

« 1 blik gepelde tomatenblokjes

« 2el paprikapoeder

spiering grof, bevochtig ze met een

(4008)

+ Peper en zout

beetje sausen houd warm. Voeg het

+ 200 g basmatirijst

FAUSTINO V

RESERVA

expressbindmiddel toe in de steelpan

Spanje -Rioja

enbreng aan de kook. Gieter de room

© Fruit de gehakte uien, de tijm, de peterselie en de

Bodegas

bijen breng verder op smaak met peper

hele gepeldeteentjes knoflook op een zacht vuurtje,

Faustino is een

enzout.

in een grote sauteer pan met de gesmolten boter.

van de meest

© Warm de pannenkoeken op en

© Meng het varkensgehakt met het ei, de rijst,

uitzonderlijke

verdeel de vulling over het midden van

het paprikapoeder, peper en zout. Snijd een hoedje uit

wijnhuizen in

elke pannenkoek. Rol de pannenkoeken

de paprika's, vul ze met de bereidingen leg ze op de

de Riojastreek.

op of plooi ze tot pakketjes. Overgiet

uien. Voeg de tomaten, de selderblaadjes, het water en

Samenspel van

ze met saus, werk zeaf met peterselie

mooi geïntegreerde

de hoedjes van de paprika’stoe. Kruid met peper en

intense aroma's,

enserveer.

zout. Zet het deksel op de pan en laat 50 min op

meteen vleugje

een zacht vuurtje sudderen.

zacht fruiten een

® Dien heel warm op. Jekunt eventueel de saus wat

hint eikenvat.

Tp- voor een snellere versie, vervang

laten inbinden op een hoog vuur.

jedespiering door varkens-,runds-of

Al bi al een

kippengehakt:stoof het gehakt gewoon met

verrassend

de groenten en laat alles 15 min sudderen.

evenwichtige wijn.

72

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

D17_FoodTripBoedapestindd 72

®

1712/2019 1650