Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 74


Hier is pagina 74 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Delhaize Folder 06.02.2020

Hier is pagina 74 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 74

FOOD TRIP WINTERSE SOEP MET CHAMPIGNONS PANNENKOEKEN UIT HORTOBÁGY A 4 PERS. Vetten: 20g- Koolhydraten: 20g 9 Vezels: 0g-Eiwitten:8g (PP) Yetten:52g-Kocihyaraten:57g Vezels:3g- Eiwitten:äBg + 750 g bruine champignons » 11 groentebouillon Fundo « 150 g champignons ‘Gastronomische + 60g boter + 500 g varkensspiering + Ltakje tijm mix’ bio « 1 bussel dille + 100g gerookte + Ltakje rozemarijn + Zuien spekblokjes + Atakjes bladpeterselie + 2teentjes knoflook > + Lcitroen + Lkl paprikapoeder + Ltomaat + Lel paprikapoëder + 3elbloem Peper en zout « 1 rode paprika - Peper en zout « Ael zure room “lui Voor de pannenkoeken: CHÂTEAU PLANTEY-DE-LA- » Lel expressbindmiddel » 2eieren CROIX voor witte sauzen + 240 g zelfrijzende bloem © Hak deuien en de knoflook heel fijn. Fruit ze op « 1 dl zure room « 5dl melk een zacht vuurtje, in een kookpot met % van de boter, Frankrijk dehelft van de gehaktedilleen het paprikapoeder. Bordeaux + 5 diwater + Selolijfoie De Haut-Médoc + 1el olifolie - Peper en zout @ Snijd debruine champignons in fijne plakjes en doe ze ook in de kookpot. Fruit ze 2 min en bestuif bestrijkt ten noorden van de © Fruit de spekblokjes op een zacht ze dan met bloem. Meng 2 min, besprenkel met de stad Bordeaux vuurtje, in een sauteer pan metde groentebouillon, breng aan de kook en laat 30 min 4.682 ha olijfolie. Voeg de spiering in blokjes op een heel zacht vuurtje pruttelen. wijngaarden. toe, zodra het spek braadvet vrijgeeft, © Snijd de grote champignons van de gastronomische Haut-Médoewijn en bak het vlees op een hoog vuur mix in stukken en ver wijder de steeltjes van de kleinere. staat voor volle goudbruin, met detijm en de rozemarijn. Fruit ze op een vrij hoog vuur, in een braadpan metde rode wijnen met toetsen Haal het vlees uit de sauteer panen rest van de boter. Kruid met peper en zout. fruiter de gesnipperde ui, de ontpitte @ Voeg het sap van de citroen toe en breng de soep van braam- en verder op smaak. Verdeel over de borden en werk elk aalbes, stevige paprika in reepjes, de tomaat in grote tannines en fraaie blokjes en het paprikapoeder 5min bord af met Lel zure room, de gebakken champignons en derest van de gesnipperde dille. Ser veer heel warm. houttoetsen. in, op een vrij hoog vuur. Doe het vlees terug in de sauteerpan, giet er het water bij, zethet deksel op de pan en laat 2u op een zacht vuurtje sudderen. TOLTÖTT PAPRIKA (GEVULDE PAPRIKA'S) © Maak de pannenkoeken: losdebloem beetje bij beetje in de melk op. Voeg Vetten:43g-Koolhydraten:618 de eieren en de helft van de olijfolie a@ Vezels: 5g-Eiwitten:3ig toe. Kruid met peper en zout. Bak 8 pannenkoeken met de rest van + 500 g biovarkensgehakt + 1lwater «lei + 50g boter de olijfolie. @ Laat het vlees uitlekken, zodra + 4 grote zoëte puntpaprika's Ramiro + 2takjes tm + Zuien + 2takjes peterselie het gaar is, en giet het braadvocht in + De blaadjes van 2 selderstengels + Averse teentjes knoflook er een steelpan. Verkruimel de stukken IS ed « 1 blik gepelde tomatenblokjes « 2el paprikapoeder spiering grof, bevochtig ze met een (4008) + Peper en zout beetje sausen houd warm. Voeg het + 200 g basmatirijst FAUSTINO V RESERVA expressbindmiddel toe in de steelpan Spanje -Rioja enbreng aan de kook. Gieter de room © Fruit de gehakte uien, de tijm, de peterselie en de Bodegas bijen breng verder op smaak met peper hele gepeldeteentjes knoflook op een zacht vuurtje, Faustino is een enzout. in een grote sauteer pan met de gesmolten boter. van de meest © Warm de pannenkoeken op en © Meng het varkensgehakt met het ei, de rijst, uitzonderlijke verdeel de vulling over het midden van het paprikapoeder, peper en zout. Snijd een hoedje uit wijnhuizen in elke pannenkoek. Rol de pannenkoeken de paprika's, vul ze met de bereidingen leg ze op de de Riojastreek. op of plooi ze tot pakketjes. Overgiet uien. Voeg de tomaten, de selderblaadjes, het water en Samenspel van ze met saus, werk zeaf met peterselie mooi geïntegreerde de hoedjes van de paprika’stoe. Kruid met peper en intense aroma's, enserveer. zout. Zet het deksel op de pan en laat 50 min op meteen vleugje een zacht vuurtje sudderen. zacht fruiten een ® Dien heel warm op. Jekunt eventueel de saus wat hint eikenvat. Tp- voor een snellere versie, vervang laten inbinden op een hoog vuur. jedespiering door varkens-,runds-of Al bi al een kippengehakt:stoof het gehakt gewoon met verrassend de groenten en laat alles 15 min sudderen. evenwichtige wijn. 72 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. D17_FoodTripBoedapestindd 72 ® 1712/2019 1650

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 74