Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 74

Hier is pagina 74 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FOOD TRIP
WINTERSE SOEP MET CHAMPIGNONS
PANNENKOEKEN UIT HORTOBÁGY
A 4 PERS.
Vetten: 20g- Koolhydraten: 20g
9
Vezels: 0g-Eiwitten:8g
(PP) Yetten:52g-Kocihyaraten:57g
Vezels:3g- Eiwitten:äBg
+ 750 g bruine champignons
» 11 groentebouillon Fundo
« 150 g champignons ‘Gastronomische
+ 60g boter
+ 500 g varkensspiering
+ Ltakje tijm
mix’ bio
« 1 bussel dille
+ 100g gerookte
+ Ltakje rozemarijn
+ Zuien
spekblokjes
+ Atakjes bladpeterselie
+ 2teentjes knoflook
>
+ Lcitroen
+ Lkl paprikapoeder
+ Ltomaat
+ Lel paprikapoëder
+ 3elbloem
Peper en zout
« 1 rode paprika
- Peper en zout
« Ael zure room
“lui
Voor de pannenkoeken:
CHÂTEAU
PLANTEY-DE-LA-
» Lel expressbindmiddel
» 2eieren
CROIX
voor witte sauzen
+ 240 g zelfrijzende bloem
© Hak deuien en de knoflook heel fijn. Fruit ze op
« 1 dl zure room
« 5dl melk
een zacht vuurtje, in een kookpot met % van de boter,
Frankrijk
dehelft van de gehaktedilleen het paprikapoeder.
Bordeaux
+ 5 diwater
+ Selolijfoie
De Haut-Médoc
+ 1el olifolie
- Peper en zout
@ Snijd debruine champignons in fijne plakjes en
doe ze ook in de kookpot. Fruit ze 2 min en bestuif
bestrijkt ten
noorden van de
© Fruit de spekblokjes op een zacht
ze dan met bloem. Meng 2 min, besprenkel met de
stad Bordeaux
vuurtje, in een sauteer pan metde
groentebouillon, breng aan de kook en laat 30 min
4.682 ha
olijfolie. Voeg de spiering in blokjes
op een heel zacht vuurtje pruttelen.
wijngaarden.
toe, zodra het spek braadvet vrijgeeft,
© Snijd de grote champignons van de gastronomische
Haut-Médoewijn
en bak het vlees op een hoog vuur
mix in stukken en ver wijder de steeltjes van de kleinere.
staat voor volle
goudbruin, met detijm en de rozemarijn.
Fruit ze op een vrij hoog vuur, in een braadpan metde
rode wijnen
met toetsen
Haal het vlees uit de sauteer panen
rest van de boter. Kruid met peper en zout.
fruiter de gesnipperde ui, de ontpitte
@ Voeg het sap van de citroen toe en breng de soep
van braam- en
verder op smaak. Verdeel over de borden en werk elk
aalbes, stevige
paprika in reepjes, de tomaat in grote
tannines en fraaie
blokjes en het paprikapoeder 5min
bord af met Lel zure room, de gebakken champignons
en derest van de gesnipperde dille. Ser veer heel warm.
houttoetsen.
in, op een vrij hoog vuur. Doe het vlees
terug in de sauteerpan, giet er het water
bij, zethet deksel op de pan en laat 2u
op een zacht vuurtje sudderen.
TOLTÖTT PAPRIKA (GEVULDE PAPRIKA'S)
© Maak de pannenkoeken: losdebloem
beetje bij beetje in de melk op. Voeg
Vetten:43g-Koolhydraten:618
de eieren en de helft van de olijfolie
a@
Vezels: 5g-Eiwitten:3ig
toe. Kruid met peper en zout. Bak
8 pannenkoeken met de rest van
+ 500 g biovarkensgehakt
+ 1lwater
«lei
+ 50g boter
de olijfolie.
@ Laat het vlees uitlekken, zodra
+ 4 grote zoëte puntpaprika's Ramiro
+ 2takjes tm
+ Zuien
+ 2takjes peterselie
het gaar is, en giet het braadvocht in
+ De blaadjes van 2 selderstengels
+ Averse teentjes knoflook
er
een steelpan. Verkruimel de stukken
IS ed
« 1 blik gepelde tomatenblokjes
« 2el paprikapoeder
spiering grof, bevochtig ze met een
(4008)
+ Peper en zout
beetje sausen houd warm. Voeg het
+ 200 g basmatirijst
FAUSTINO V
RESERVA
expressbindmiddel toe in de steelpan
Spanje -Rioja
enbreng aan de kook. Gieter de room
© Fruit de gehakte uien, de tijm, de peterselie en de
Bodegas
bijen breng verder op smaak met peper
hele gepeldeteentjes knoflook op een zacht vuurtje,
Faustino is een
enzout.
in een grote sauteer pan met de gesmolten boter.
van de meest
© Warm de pannenkoeken op en
© Meng het varkensgehakt met het ei, de rijst,
uitzonderlijke
verdeel de vulling over het midden van
het paprikapoeder, peper en zout. Snijd een hoedje uit
wijnhuizen in
elke pannenkoek. Rol de pannenkoeken
de paprika's, vul ze met de bereidingen leg ze op de
de Riojastreek.
op of plooi ze tot pakketjes. Overgiet
uien. Voeg de tomaten, de selderblaadjes, het water en
Samenspel van
ze met saus, werk zeaf met peterselie
mooi geïntegreerde
de hoedjes van de paprika’stoe. Kruid met peper en
intense aroma's,
enserveer.
zout. Zet het deksel op de pan en laat 50 min op
meteen vleugje
een zacht vuurtje sudderen.
zacht fruiten een
® Dien heel warm op. Jekunt eventueel de saus wat
hint eikenvat.
Tp- voor een snellere versie, vervang
laten inbinden op een hoog vuur.
jedespiering door varkens-,runds-of
Al bi al een
kippengehakt:stoof het gehakt gewoon met
verrassend
de groenten en laat alles 15 min sudderen.
evenwichtige wijn.
72
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
D17_FoodTripBoedapestindd 72
®
1712/2019 1650