Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KEUKENCHALLENGE

(M 7

sr

Een ei koken in water lijkt kracht, maar je.kunt deze.eenvoudige techniek snel

haar een hoger niveau tillen-door de temperätuur van je water en de gaartijd van je

Pal

ei exact te timen „Wist je dat een ei gegaard

op 65°C gedurende 1 u steviger is dan

een zachtgekookt ei en smeuiger

$

is dan een hardgekookt ei? Het

ÿ

resultaat is een ei met romige

ÿ

eidooier en zijdezacht eiwit.

(we)

Klaar om de uitdaging

aan te gaan?

NN

a.

N

\

Aj.

m.

if

A

Tu

M

N

IM

7

ie)

lij

1

En

À

&

Wu

3

Al

SAS

es

©

„dq

V

Tu

KW

7

LA



à

Me

in

D

u %

te

3

L

Es

5 A

$

2

u

+

/

a

pl

Pas

Na

Ah

Ey

&

,

Te

N

AR a

5

N

N

N Aal

à

|

VC

Ne

=

\

Ze

N

\

g

FA

S DE KIDS

Qi

li

6!

Oi MEE

Te

4

CSS

PE

WITTEBONENSALADE MET PROSCIUTTO

ELDE TIMER

rd

EN VERLIES

EN DRAGONDRESSING

DE TIJD GEEN

d

MOMENT UIT HET

OOG. BIEPBIEP!

EXCLUSIEF GEEA u \WWWDELHAIZE.BE

as

N

N

57

D10_DeiWeekendEi.indd

18122018 1881