Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 96
Hier is pagina 96 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
budgetvriendelijk smullen
WA
4
=
NS
7A
À
er
4
TIPS VOOR
EEN SLIM
€3,78
BUDGETBEHEER
Y Plan je menu voor de hele
week. Maak op basis
“
EL
daarvan een boodschap-
ticks
Ki
met kı
nen Frisse salade
penlijst.
fi
Y Gooi vooral niets weg.
nes
Voorzie in elk weekmenu
&
N
St
%
SI
Ee
Se
EN
een avondmaal op basis
Sax
van de restjes.
=
|
\
Y Geef de voorkeur aan
De
\
"et
Oe
producten van het merk
LAS
Carrefour (de beste
4
prijs-kwaliteitsverhouding)
hf
en maak gebruik van
promoties.
Leg een redelijk (niet te
ve
strikt) maximumbudget
=
vast.
ed
YGa niet winkelen op een
lege maag om impuls-
=
ER
ke
F4
aankopen te voorkomen.
>
<
Y Controleer regelmatig
Re
2
je voorraadkasten en de
koelkast om te vermijden
lei
dat producten vergeten
raken.
Y Sorteer producten
in de voorraadkast en
DRUMSTICKS met kruiden en Frisse salade
de koelkast op houdbaar-
heidsdatum.
4 PERSONEN- VOORBEREIDING 15 MIN - BEREIDING 40 MIN - MAKKELIJK - €
olijfolie | 8kippendrumsticks | 3el
© verwarm de oven voor op
voorzichtig de veldsla met
Y Te veel gekocht of
Kippenkruïden | 1 ELcayennepeper|
180°C. Vet een ovenschaal in met
de spinazie en voeg de avocado,
klaargemaakt? Vries de
1el gedroogde tijm | boter | een
de walnoten en de frambozen toe.
rest in.
paar takjes verse tijm | 1 glas witte
olie. Besprenkel de drumsticks met
olifolie en kruid ze metde
wijn | 1stokbrood
Kippenkruiden, cayennepeper en
© verdeel de salade over de borden
YKies voor lokale produc-
Voor de salade
tm. Leg ze in de schaal en voeg
en besprenkel met de dressing
ten van het seizoen.
Serveer met de drumsticks en een
100g veldsla | 1009 verse spinazie |
wat blokjes boter en de takjes verse
Y Eet zo veel mogelijk
Zavocado's,in sneetjes | 1509
tijm toe. Zet in de oven Gieter na
stuk stokbrood.
frambozen |1 handvol walnoten
30 min de wijn bij verhoog de
fruit en groenten.
Voor de dressing
oventemperatuur tot 220°C en laat
Y Bundel je aankopen en
50 gframbozen | zel neutrale olie |
nog 10 min verder bakken. Bedruip
doe één keer per week
geregeld met het bakvocht.
d®
1el witte wijnazijn | 1 el citroensap |
alle boodschappen.
1el vloeibare honing | zout, peper
© Mix alle ingrediënten voor de
dressing. Meng voor de salade
96 | gages | zomer 2020