Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 96
Hier is pagina 96 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.

Hier is pagina 96 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 96
budgetvriendelijk smullen WA 4 = NS 7A À er 4 TIPS VOOR EEN SLIM €3,78 BUDGETBEHEER Y Plan je menu voor de hele week. Maak op basis “ EL daarvan een boodschap- ticks Ki met kı nen Frisse salade penlijst. fi Y Gooi vooral niets weg. nes Voorzie in elk weekmenu & N St % SI Ee Se EN een avondmaal op basis Sax van de restjes. = | \ Y Geef de voorkeur aan De \ "et Oe producten van het merk LAS Carrefour (de beste 4 prijs-kwaliteitsverhouding) hf en maak gebruik van promoties. Leg een redelijk (niet te ve strikt) maximumbudget = vast. ed YGa niet winkelen op een lege maag om impuls- = ER ke F4 aankopen te voorkomen. > < Y Controleer regelmatig Re 2 je voorraadkasten en de koelkast om te vermijden lei dat producten vergeten raken. Y Sorteer producten in de voorraadkast en DRUMSTICKS met kruiden en Frisse salade de koelkast op houdbaar- heidsdatum. 4 PERSONEN- VOORBEREIDING 15 MIN - BEREIDING 40 MIN - MAKKELIJK - € olijfolie | 8kippendrumsticks | 3el © verwarm de oven voor op voorzichtig de veldsla met Y Te veel gekocht of Kippenkruïden | 1 ELcayennepeper| 180°C. Vet een ovenschaal in met de spinazie en voeg de avocado, klaargemaakt? Vries de 1el gedroogde tijm | boter | een de walnoten en de frambozen toe. rest in. paar takjes verse tijm | 1 glas witte olie. Besprenkel de drumsticks met olifolie en kruid ze metde wijn | 1stokbrood Kippenkruiden, cayennepeper en © verdeel de salade over de borden YKies voor lokale produc- Voor de salade tm. Leg ze in de schaal en voeg en besprenkel met de dressing ten van het seizoen. Serveer met de drumsticks en een 100g veldsla | 1009 verse spinazie | wat blokjes boter en de takjes verse Y Eet zo veel mogelijk Zavocado's,in sneetjes | 1509 tijm toe. Zet in de oven Gieter na stuk stokbrood. frambozen |1 handvol walnoten 30 min de wijn bij verhoog de fruit en groenten. Voor de dressing oventemperatuur tot 220°C en laat Y Bundel je aankopen en 50 gframbozen | zel neutrale olie | nog 10 min verder bakken. Bedruip doe één keer per week geregeld met het bakvocht. d® 1el witte wijnazijn | 1 el citroensap | alle boodschappen. 1el vloeibare honing | zout, peper © Mix alle ingrediënten voor de dressing. Meng voor de salade 96 | gages | zomer 2020
Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 96