Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 96




Hier is pagina 96 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

budgetvriendelijk smullen

WA

4

=

NS

7A

À

er

4

TIPS VOOR

EEN SLIM

€3,78

BUDGETBEHEER

Y Plan je menu voor de hele

week. Maak op basis



EL

daarvan een boodschap-

ticks

Ki

met kı

nen Frisse salade

penlijst.

fi

Y Gooi vooral niets weg.

nes

Voorzie in elk weekmenu

&

N

St

%

SI

Ee

Se

EN

een avondmaal op basis

Sax

van de restjes.

=

|

\

Y Geef de voorkeur aan

De

\

"et

Oe

producten van het merk

LAS

Carrefour (de beste

4

prijs-kwaliteitsverhouding)

hf

en maak gebruik van

promoties.

Leg een redelijk (niet te

ve

strikt) maximumbudget

=

vast.

ed

YGa niet winkelen op een

lege maag om impuls-

=

ER

ke

F4

aankopen te voorkomen.

>

<

Y Controleer regelmatig

Re

2

je voorraadkasten en de

koelkast om te vermijden

lei

dat producten vergeten

raken.

Y Sorteer producten

in de voorraadkast en

DRUMSTICKS met kruiden en Frisse salade

de koelkast op houdbaar-

heidsdatum.

4 PERSONEN- VOORBEREIDING 15 MIN - BEREIDING 40 MIN - MAKKELIJK - €

olijfolie | 8kippendrumsticks | 3el

© verwarm de oven voor op

voorzichtig de veldsla met

Y Te veel gekocht of

Kippenkruïden | 1 ELcayennepeper|

180°C. Vet een ovenschaal in met

de spinazie en voeg de avocado,

klaargemaakt? Vries de

1el gedroogde tijm | boter | een

de walnoten en de frambozen toe.

rest in.

paar takjes verse tijm | 1 glas witte

olie. Besprenkel de drumsticks met

olifolie en kruid ze metde

wijn | 1stokbrood

Kippenkruiden, cayennepeper en

© verdeel de salade over de borden

YKies voor lokale produc-

Voor de salade

tm. Leg ze in de schaal en voeg

en besprenkel met de dressing

ten van het seizoen.

Serveer met de drumsticks en een

100g veldsla | 1009 verse spinazie |

wat blokjes boter en de takjes verse

Y Eet zo veel mogelijk

Zavocado's,in sneetjes | 1509

tijm toe. Zet in de oven Gieter na

stuk stokbrood.

frambozen |1 handvol walnoten

30 min de wijn bij verhoog de

fruit en groenten.

Voor de dressing

oventemperatuur tot 220°C en laat

Y Bundel je aankopen en

50 gframbozen | zel neutrale olie |

nog 10 min verder bakken. Bedruip

doe één keer per week

geregeld met het bakvocht.



1el witte wijnazijn | 1 el citroensap |

alle boodschappen.

1el vloeibare honing | zout, peper

© Mix alle ingrediënten voor de

dressing. Meng voor de salade

96 | gages | zomer 2020