Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Bi
an
rami
4
a
PASTA VAN
à
ze
zh
Ep
Li
"
=
hd
=
HIJ BESTAAT EN HIJ IS
04
$
+
VAN TOPKWALITEITI
5
ad
In 2016 nog een experiment, uitgevoerd in samenwerking met de Thomas More Hogeschool, vandaag een nieuwe vaste waarde in je
winkelpunt: Belcampi, de eerste pasta van Belgische bodem. Goed nieuws voor onze landbouwsector, want Belcampi wordt geproduceerd
op basis van harde durum tarwe, geteeld op zorgvuldig geselecteerde Belgische zand- en leemgronden. De tarwe is van dezelfde kwaliteit
als die uit de klassieke pastalanden én levert onze boeren hogere vergoedingen op. Maar Belcampi is ook -en vooral- goed nieuws voor alle
echte pastaliefhebbers. De pasta is uitzonderlijk rijk aan eiwitten en heeft dezelfde natuurlijke kleur en zachte beet als de toppers uit het
buitenland. Zet Belcampi vanaf vandaag ook op jouw aankooplijstje en geniet van de eerste pasta van eigen bodem!
né
‘
Var
CLS
ik
ms.
N
7
®4
\
©
L
E
pl
EI
LINGUINE MET WITTE ASPERGES EN WITBIER
Ed
\
2
INGREDIENTEN: 500 g linguine, 500 g witte asperges (geschild en
|
in stukjes van 2 cm gesneden), 100 ml witbier (Hoegaarden),
|
1 sjalot (gesnipperd), 4 eetlepels olijfolie, 1/2 koffielepel noot-
PEN
muskaat, 2 hardgekookte eieren (geprakt met een vork),
zkt
TER
1 handvol gesnipperde peterselie, 4 eetlepels paneermeel
BEREIDING: Fruit de sjalot in 2 eetlepels olijfolie. Voeg noot-
F
muskaat en witte asperges toe. Blus met witbier en kook de
asperges beetgaar. Zet even aan de kant. Bak peterselie en
paneermeel aan in 2 eetlepels olijfolie. Zorg ervoor dat het
E
paneermeel niet verbrand. Doe het mengsel bij de eieren en
er
meng. Kook de linguine beetgaar in licht gezouten water. Giet
=
af en doe bij de asperges. Meng alles goed. Serveer en werk af
KIN
met het peterseliemengsel.
DE ÉÉRSTE PASTA VAN EIGEN BODEM