Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Bi

an

rami

4

a

PASTA VAN

à

ze

zh

Ep

Li

"

=

hd

=

HIJ BESTAAT EN HIJ IS

04

$

+

VAN TOPKWALITEITI

5

ad

In 2016 nog een experiment, uitgevoerd in samenwerking met de Thomas More Hogeschool, vandaag een nieuwe vaste waarde in je

winkelpunt: Belcampi, de eerste pasta van Belgische bodem. Goed nieuws voor onze landbouwsector, want Belcampi wordt geproduceerd

op basis van harde durum tarwe, geteeld op zorgvuldig geselecteerde Belgische zand- en leemgronden. De tarwe is van dezelfde kwaliteit

als die uit de klassieke pastalanden én levert onze boeren hogere vergoedingen op. Maar Belcampi is ook -en vooral- goed nieuws voor alle

echte pastaliefhebbers. De pasta is uitzonderlijk rijk aan eiwitten en heeft dezelfde natuurlijke kleur en zachte beet als de toppers uit het

buitenland. Zet Belcampi vanaf vandaag ook op jouw aankooplijstje en geniet van de eerste pasta van eigen bodem!





Var

CLS

ik

ms.

N

7

®4

\

©

L

E

pl

EI

LINGUINE MET WITTE ASPERGES EN WITBIER

Ed

\

2

INGREDIENTEN: 500 g linguine, 500 g witte asperges (geschild en

|

in stukjes van 2 cm gesneden), 100 ml witbier (Hoegaarden),

|

1 sjalot (gesnipperd), 4 eetlepels olijfolie, 1/2 koffielepel noot-

PEN

muskaat, 2 hardgekookte eieren (geprakt met een vork),

zkt

TER

1 handvol gesnipperde peterselie, 4 eetlepels paneermeel

BEREIDING: Fruit de sjalot in 2 eetlepels olijfolie. Voeg noot-

F

muskaat en witte asperges toe. Blus met witbier en kook de

asperges beetgaar. Zet even aan de kant. Bak peterselie en

paneermeel aan in 2 eetlepels olijfolie. Zorg ervoor dat het

E

paneermeel niet verbrand. Doe het mengsel bij de eieren en

er

meng. Kook de linguine beetgaar in licht gezouten water. Giet

=

af en doe bij de asperges. Meng alles goed. Serveer en werk af

KIN

met het peterseliemengsel.

DE ÉÉRSTE PASTA VAN EIGEN BODEM