Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 89




Hier is pagina 89 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

fast food

See

ee

HOTDOG

HOTDOG MET BEIGNETS

MET WORST IN SPEK,

OP Z'N MEXICAANS,

w

chipotlesaus, rauwkost

met romige limoensaus

en gefrituurde ui

4PERSONEN

APERSONEN

VOORBEREIDING 20 MIN

Om geen ingrediënten

VOORBEREIDING 15 MIN

BEREIDING 4 MIN - MAKKELIJK-

jdens het

“Kuijt te raken’

BEREIDING 15 MIN- FACILE-€

150gtarwebloem | 50g maïsbloem | 1/2el

eten, snie de broodjes beter

bakpoeder | zel bruinesuiker | 50ml zure

niet volledig door. Laat

Bplakken gerookt spek | 4 boerenwor-

beide helften nog met

sten | 4kleine broodjes van weleer |

room | 200gmaïskorrelsinblik | 150ml

2009 gesnipperde rauwkost (wortel,

blond bier | 1 ellimoensap+ 4 dunne

een smal strookje aan elkaar

‘schijfjestimoen | 1 ein pepertje,zonder

vastzitten.

rodebiet,kool… | chipotlesausof

pikante saus afdeling Wereldkeuken) |

zaadjes en fijngehakt + extrain fijne

40 gefrituurde ui

ringetjes voor de af werking | koolzaadolie |

Akleinebroodjes van weleer | 1krop

ijsbergsla, gesnipperd | 1 avocado, in plakjes

rol het spek rond de worsten.

| 80 ggeraspte cheddar | enkele takjes

Hotdog met worst in spek,

platte peterselie | 1/2el zout

chipotlesaus, rauwkost

en gefrituurde

@ Bak de worsten gaar in een

verhitte braadpan.

Voor de yoghurtsaus

150mlyoghurt | sap van 1/2limoen | zout,

© snij de broodjes open en leg

an

zwartepeper

in elk broodje een worst en wat

rauwkost. Schep erde saus bij en —

+

Owen:

le tarwebloem met de

à

bestrooi met gefrituurde ui.

maisblöeln, het bakpoeder, de

bruine suiker en het zout. Maak een

kuiltje in het midden en doe daar de

U

+

zure room, de maïskorrels, het bier,

Pen

TE 24 KCAL

het imoensap en de chilipeper in.

Sans

[39 gvezeis 132 WITTEN

EN 33 KOOLHIDRATEN | 269

2

4

Meng goed en vorm hiervan 6 à 8



beignets.

a



© verwarmde olie op een matig

vuur in een braadpan.

erde

[9

beignets 4 min in en draai ze

Ca

regelmatig om. Laat ze uitlekken en

j.

KT

u

y

hou ze warm.

&)

2

er

Pr

© Maakde saus door de yoghurtte

ER

e

a

mengen met het limoensap. Kruid

N

ies

met zout en peper. Snij de broodjes

VEGGIE &

‚open en vul ze met sla, avocado en

>

Ne

de beignets. Strooi er cheddar en

|

ik:

ilipeper in dunne ringetjes over

Hotdog met be

nets op z'n Mexicaans,

kaf met een dun plakje limoen.

met romige U

oensaus 7

Ps

platte peferselle en nappeer met

ghurtsaus.

€€ Sensationele saus

Ce

Een kant-en-klare koude saus op

basis van aus

rk, tomaat en mosterd,

heerlijk om burgers en hotdogs een

niveau hoger te tillen.

RUE 762HCAL

27 a VETTEN 839 KOOLMDRATEN | 21 g

BURGERSAUS, CARREFOUR SENSATION, 300 ML € 139€ 50/1

x,

SUIKERS 7,29 VAS] 199 EMITTE

zomer 2020 | Fol 189