Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 89
Hier is pagina 89 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
fast food
See
ee
HOTDOG
HOTDOG MET BEIGNETS
MET WORST IN SPEK,
OP Z'N MEXICAANS,
w
chipotlesaus, rauwkost
met romige limoensaus
en gefrituurde ui
4PERSONEN
APERSONEN
VOORBEREIDING 20 MIN
Om geen ingrediënten
VOORBEREIDING 15 MIN
BEREIDING 4 MIN - MAKKELIJK-
jdens het
“Kuijt te raken’
BEREIDING 15 MIN- FACILE-€
150gtarwebloem | 50g maïsbloem | 1/2el
eten, snie de broodjes beter
bakpoeder | zel bruinesuiker | 50ml zure
niet volledig door. Laat
Bplakken gerookt spek | 4 boerenwor-
beide helften nog met
sten | 4kleine broodjes van weleer |
room | 200gmaïskorrelsinblik | 150ml
2009 gesnipperde rauwkost (wortel,
blond bier | 1 ellimoensap+ 4 dunne
een smal strookje aan elkaar
‘schijfjestimoen | 1 ein pepertje,zonder
vastzitten.
rodebiet,kool… | chipotlesausof
pikante saus afdeling Wereldkeuken) |
zaadjes en fijngehakt + extrain fijne
40 gefrituurde ui
ringetjes voor de af werking | koolzaadolie |
Akleinebroodjes van weleer | 1krop
ijsbergsla, gesnipperd | 1 avocado, in plakjes
rol het spek rond de worsten.
| 80 ggeraspte cheddar | enkele takjes
Hotdog met worst in spek,
platte peterselie | 1/2el zout
chipotlesaus, rauwkost
en gefrituurde
@ Bak de worsten gaar in een
verhitte braadpan.
Voor de yoghurtsaus
150mlyoghurt | sap van 1/2limoen | zout,
© snij de broodjes open en leg
an
zwartepeper
in elk broodje een worst en wat
rauwkost. Schep erde saus bij en —
+
Owen:
le tarwebloem met de
à
bestrooi met gefrituurde ui.
maisblöeln, het bakpoeder, de
bruine suiker en het zout. Maak een
kuiltje in het midden en doe daar de
U
+
zure room, de maïskorrels, het bier,
Pen
TE 24 KCAL
het imoensap en de chilipeper in.
Sans
[39 gvezeis 132 WITTEN
EN 33 KOOLHIDRATEN | 269
2
4
Meng goed en vorm hiervan 6 à 8
”
beignets.
a
—
© verwarmde olie op een matig
vuur in een braadpan.
erde
[9
beignets 4 min in en draai ze
Ca
regelmatig om. Laat ze uitlekken en
j.
KT
u
y
hou ze warm.
&)
2
er
Pr
© Maakde saus door de yoghurtte
ER
e
a
mengen met het limoensap. Kruid
N
ies
met zout en peper. Snij de broodjes
VEGGIE &
‚open en vul ze met sla, avocado en
>
Ne
de beignets. Strooi er cheddar en
|
ik:
ilipeper in dunne ringetjes over
Hotdog met be
nets op z'n Mexicaans,
kaf met een dun plakje limoen.
met romige U
oensaus 7
Ps
platte peferselle en nappeer met
ghurtsaus.
€€ Sensationele saus
Ce
Een kant-en-klare koude saus op
basis van aus
rk, tomaat en mosterd,
heerlijk om burgers en hotdogs een
niveau hoger te tillen.
RUE 762HCAL
27 a VETTEN 839 KOOLMDRATEN | 21 g
BURGERSAUS, CARREFOUR SENSATION, 300 ML € 139€ 50/1
x,
SUIKERS 7,29 VAS] 199 EMITTE
zomer 2020 | Fol 189