Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 89


Hier is pagina 89 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Carrefour Folder 31.05.2020

Hier is pagina 89 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 89

fast food See ee HOTDOG HOTDOG MET BEIGNETS MET WORST IN SPEK, OP Z'N MEXICAANS, w chipotlesaus, rauwkost met romige limoensaus en gefrituurde ui 4PERSONEN APERSONEN VOORBEREIDING 20 MIN Om geen ingrediënten VOORBEREIDING 15 MIN BEREIDING 4 MIN - MAKKELIJK- jdens het “Kuijt te raken’ BEREIDING 15 MIN- FACILE-€ 150gtarwebloem | 50g maïsbloem | 1/2el eten, snie de broodjes beter bakpoeder | zel bruinesuiker | 50ml zure niet volledig door. Laat Bplakken gerookt spek | 4 boerenwor- beide helften nog met sten | 4kleine broodjes van weleer | room | 200gmaïskorrelsinblik | 150ml 2009 gesnipperde rauwkost (wortel, blond bier | 1 ellimoensap+ 4 dunne een smal strookje aan elkaar ‘schijfjestimoen | 1 ein pepertje,zonder vastzitten. rodebiet,kool… | chipotlesausof pikante saus afdeling Wereldkeuken) | zaadjes en fijngehakt + extrain fijne 40 gefrituurde ui ringetjes voor de af werking | koolzaadolie | Akleinebroodjes van weleer | 1krop ijsbergsla, gesnipperd | 1 avocado, in plakjes rol het spek rond de worsten. | 80 ggeraspte cheddar | enkele takjes Hotdog met worst in spek, platte peterselie | 1/2el zout chipotlesaus, rauwkost en gefrituurde @ Bak de worsten gaar in een verhitte braadpan. Voor de yoghurtsaus 150mlyoghurt | sap van 1/2limoen | zout, © snij de broodjes open en leg an zwartepeper in elk broodje een worst en wat rauwkost. Schep erde saus bij en — + Owen: le tarwebloem met de à bestrooi met gefrituurde ui. maisblöeln, het bakpoeder, de bruine suiker en het zout. Maak een kuiltje in het midden en doe daar de U + zure room, de maïskorrels, het bier, Pen TE 24 KCAL het imoensap en de chilipeper in. Sans [39 gvezeis 132 WITTEN EN 33 KOOLHIDRATEN | 269 2 4 Meng goed en vorm hiervan 6 à 8 ” beignets. a — © verwarmde olie op een matig vuur in een braadpan. erde [9 beignets 4 min in en draai ze Ca regelmatig om. Laat ze uitlekken en j. KT u y hou ze warm. &) 2 er Pr © Maakde saus door de yoghurtte ER e a mengen met het limoensap. Kruid N ies met zout en peper. Snij de broodjes VEGGIE & ‚open en vul ze met sla, avocado en > Ne de beignets. Strooi er cheddar en | ik: ilipeper in dunne ringetjes over Hotdog met be nets op z'n Mexicaans, kaf met een dun plakje limoen. met romige U oensaus 7 Ps platte peferselle en nappeer met ghurtsaus. €€ Sensationele saus Ce Een kant-en-klare koude saus op basis van aus rk, tomaat en mosterd, heerlijk om burgers en hotdogs een niveau hoger te tillen. RUE 762HCAL 27 a VETTEN 839 KOOLMDRATEN | 21 g BURGERSAUS, CARREFOUR SENSATION, 300 ML € 139€ 50/1 x, SUIKERS 7,29 VAS] 199 EMITTE zomer 2020 | Fol 189

Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 89