Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ACTIE 10
7
Ak
Í
DUURZAME
TE
es
ER)
ij
VISVANGST
N
\
Fr
SALADE VAN VENKEL EN SINAASAPPEL
ONDERSTEUNEN
N
Snij 3 venkelbollen en 1 komkommer in flinterdunne plak
Pel 2 sinaasappelen en
ie in zeerfine KI
Carrefour engageert
Ins
r
LAN EC EN CAO TE
zich om de verkoop
ontpitte zwarte ol
L4
Le
ETE
opeen schotel. Voeg de olijven toe Meng
van bedreigde
3
RELLEN NEN
vissoorten te
Ve
CET
jet
dres
ng over de salade. Bestrooi met enkele)
U
verbieden, om
DIE,
4
OCAS
duurzame visvangst
te ondersteunen en
ZA)
mf
om de bronnen uit de
(EX
| KOOLHYORAIEN 11
Aten
LS lag EMATTEN
zee te beschermen.
ur
N
ee)
REACTIE
4%]
SS
Cal
A
P
5
pe
Gab:
Aue
IE
==
ESS
Che
0 4
N
nd
SA
to
S
m
a
CET
—
PER
ys
Le
&?
Gegrilde, in whisky
NE
ei
den
gemarineerde ZALM
4
4
Ee
N
AN
„A,
BP
NA
APERSONEN
wk
Se
4
VOORBEREIDING 10 MIN
Sr
Bas
RUST 30 MIN - BEREIDING 20 MIN
$
ae
ui
à N
MAKKELIJK-€€
1
Gegril
‚in whi
Ikgzalmflet | Yelsojasaus | %elbruine
gemarineerde zal
ve
A
*
#
2
AN
suiker |1 elolifolie | 4teentjes knoflook,
à
sé
an
vr
a
SE
Kd
40
Ex
Soc:
bri
‘geplet | zelchotse whisky | Atakjes die |
we
&
peper, zout
9%
15
Ee
\
Bis
BN
B
A
SEN
© schik de zalmfilet op een schotel.
À
N
=
Nen
MY
N
x
in
I
ks:
Ke)
Lb
Meng alle andere ingrediënten behalve
N
À
4
EN
Re
val
de dille, giet dit mengsel over de zalm
re
N
en laat 30 min marineren.
3
N
ON
N
LL,
ES
5
x
À
&
"+
>
&
ur
2
LEZ
1
© verwarm de oven voor op 200”
Es,
Es
=
Verwarm een oederhouten plank 10 min
SES
7
EN
| \*@N
in het midden van de oven. Het hout
Ÿ
moet licht getoast zijn. Haal de plank
4
DIE
uit de oven en smeer in met een laagje
N
cr
xt
S
=
2
olijfolie terwijl het hout nog warm is.
+
ke
© Leg de zalm met de velkant op de
EI
warme planken gril 20 min in de oven
Ge
©
zonder om te keren (de vis moet
7?
il
krokant zijn aan de buitenkant en zacht
KWALITEITS
‚aan de binnenkant) Bestrooi met de
KX
}
dille.
gare
Koop deze in
n
SMAAK EN AUTHENTICITEIT
gespecilie
Spanje, Rueda
+
tuinwinke
Protos Verdejo, Wit
Onze zalm wordt gekweekt in de Noorse fjorden met het
Dompel de
\
grootste respect voor het milieu. De voeding is rijk aan
plank onder in bier voor
omega 3-vetzuren en gegarandeerd vrij van zowel ggo's
SS
nog meer smaak.
s antibiotica. Het ASC-label garandeert een duurzame
aquacultuur.
PER PORTE
TEN 1,7 q KOOLHYDRATEN 4
Sien
110,1 gVEZELS 137 gEMITTEN
EN
5
N
=
ons vaas DE HET VSD
zomer 2020 | Shoes 155