Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ACTIE 10

7

Ak

Í

DUURZAME

TE

es

ER)

ij

VISVANGST

N

\

Fr

SALADE VAN VENKEL EN SINAASAPPEL

ONDERSTEUNEN

N

Snij 3 venkelbollen en 1 komkommer in flinterdunne plak

Pel 2 sinaasappelen en

ie in zeerfine KI

Carrefour engageert

Ins

r

LAN EC EN CAO TE

zich om de verkoop

ontpitte zwarte ol

L4

Le

ETE

opeen schotel. Voeg de olijven toe Meng

van bedreigde

3

RELLEN NEN

vissoorten te

Ve

CET

jet

dres

ng over de salade. Bestrooi met enkele)

U

verbieden, om

DIE,

4

OCAS

duurzame visvangst

te ondersteunen en

ZA)

mf

om de bronnen uit de

(EX

| KOOLHYORAIEN 11

Aten

LS lag EMATTEN

zee te beschermen.

ur

N

ee)

REACTIE

4%]

SS

Cal

A

P

5

pe

Gab:

Aue

IE

==

ESS

Che

0 4

N

nd

SA

to

S

m

a

CET



PER

ys

Le

&?

Gegrilde, in whisky

NE

ei

den

gemarineerde ZALM

4

4

Ee

N

AN

„A,

BP

NA

APERSONEN

wk

Se

4

VOORBEREIDING 10 MIN

Sr

Bas

RUST 30 MIN - BEREIDING 20 MIN

$

ae

ui

à N

MAKKELIJK-€€

1

Gegril

‚in whi

Ikgzalmflet | Yelsojasaus | %elbruine

gemarineerde zal

ve

A

*

#

2

AN

suiker |1 elolifolie | 4teentjes knoflook,

à



an

vr

a

SE

Kd

40

Ex

Soc:

bri

‘geplet | zelchotse whisky | Atakjes die |

we

&

peper, zout

9%

15

Ee

\

Bis

BN

B

A

SEN

© schik de zalmfilet op een schotel.

À

N

=

Nen

MY

N

x

in

I

ks:

Ke)

Lb

Meng alle andere ingrediënten behalve

N

À

4

EN

Re

val

de dille, giet dit mengsel over de zalm

re

N

en laat 30 min marineren.

3

N

ON

N

LL,

ES

5

x

À

&

"+

>

&

ur

2

LEZ

1

© verwarm de oven voor op 200”

Es,

Es

=

Verwarm een oederhouten plank 10 min

SES

7

EN

| \*@N

in het midden van de oven. Het hout

Ÿ

moet licht getoast zijn. Haal de plank

4

DIE

uit de oven en smeer in met een laagje

N

cr

xt

S

=

2

olijfolie terwijl het hout nog warm is.

+

ke

© Leg de zalm met de velkant op de

EI

warme planken gril 20 min in de oven

Ge

©

zonder om te keren (de vis moet

7?

il

krokant zijn aan de buitenkant en zacht

KWALITEITS

‚aan de binnenkant) Bestrooi met de

KX

}

dille.

gare

Koop deze in

n

SMAAK EN AUTHENTICITEIT

gespecilie

Spanje, Rueda

+

tuinwinke

Protos Verdejo, Wit

Onze zalm wordt gekweekt in de Noorse fjorden met het

Dompel de

\

grootste respect voor het milieu. De voeding is rijk aan

plank onder in bier voor

omega 3-vetzuren en gegarandeerd vrij van zowel ggo's

SS

nog meer smaak.

s antibiotica. Het ASC-label garandeert een duurzame

aquacultuur.

PER PORTE

TEN 1,7 q KOOLHYDRATEN 4

Sien

110,1 gVEZELS 137 gEMITTEN

EN

5

N

=

ons vaas DE HET VSD

zomer 2020 | Shoes 155