Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 55


Hier is pagina 55 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Carrefour Folder 31.05.2020

Hier is pagina 55 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 55

ACTIE 10 7 Ak Í DUURZAME TE es ER) ij VISVANGST N \ Fr SALADE VAN VENKEL EN SINAASAPPEL ONDERSTEUNEN N Snij 3 venkelbollen en 1 komkommer in flinterdunne plak Pel 2 sinaasappelen en ie in zeerfine KI Carrefour engageert Ins r LAN EC EN CAO TE zich om de verkoop ontpitte zwarte ol L4 Le ETE opeen schotel. Voeg de olijven toe Meng van bedreigde 3 RELLEN NEN vissoorten te Ve CET jet dres ng over de salade. Bestrooi met enkele) U verbieden, om DIE, 4 OCAS duurzame visvangst te ondersteunen en ZA) mf om de bronnen uit de (EX | KOOLHYORAIEN 11 Aten LS lag EMATTEN zee te beschermen. ur N ee) REACTIE 4%] SS Cal A P 5 pe Gab: Aue IE == ESS Che 0 4 N nd SA to S m a CET — PER ys Le &? Gegrilde, in whisky NE ei den gemarineerde ZALM 4 4 Ee N AN „A, BP NA APERSONEN wk Se 4 VOORBEREIDING 10 MIN Sr Bas RUST 30 MIN - BEREIDING 20 MIN $ ae ui à N MAKKELIJK-€€ 1 Gegril ‚in whi Ikgzalmflet | Yelsojasaus | %elbruine gemarineerde zal ve A * # 2 AN suiker |1 elolifolie | 4teentjes knoflook, à sé an vr a SE Kd 40 Ex Soc: bri ‘geplet | zelchotse whisky | Atakjes die | we & peper, zout 9% 15 Ee \ Bis BN B A SEN © schik de zalmfilet op een schotel. À N = Nen MY N x in I ks: Ke) Lb Meng alle andere ingrediënten behalve N À 4 EN Re val de dille, giet dit mengsel over de zalm re N en laat 30 min marineren. 3 N ON N LL, ES 5 x À & "+ > & ur 2 LEZ 1 © verwarm de oven voor op 200” Es, Es = Verwarm een oederhouten plank 10 min SES 7 EN | \*@N in het midden van de oven. Het hout Ÿ moet licht getoast zijn. Haal de plank 4 DIE uit de oven en smeer in met een laagje N cr xt S = 2 olijfolie terwijl het hout nog warm is. + ke © Leg de zalm met de velkant op de EI warme planken gril 20 min in de oven Ge © zonder om te keren (de vis moet 7? il krokant zijn aan de buitenkant en zacht KWALITEITS ‚aan de binnenkant) Bestrooi met de KX } dille. gare Koop deze in n SMAAK EN AUTHENTICITEIT gespecilie Spanje, Rueda + tuinwinke Protos Verdejo, Wit Onze zalm wordt gekweekt in de Noorse fjorden met het Dompel de \ grootste respect voor het milieu. De voeding is rijk aan plank onder in bier voor omega 3-vetzuren en gegarandeerd vrij van zowel ggo's SS nog meer smaak. s antibiotica. Het ASC-label garandeert een duurzame aquacultuur. PER PORTE TEN 1,7 q KOOLHYDRATEN 4 Sien 110,1 gVEZELS 137 gEMITTEN EN 5 N = ons vaas DE HET VSD zomer 2020 | Shoes 155

Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 55