Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 94




Hier is pagina 94 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

n

BE

Fi

=

À

sai ee

À

ü

ar

en

-—

WOK MET

ZEN

Æ

A,

re

RUNDSVLEES,

En

prei, wortelen, lente-ui

EE

CAEN

en sojascheuten

Wok met rundsvlee

A4 PERSONEN

7

en

=

Ln

„wortelen, lente.

sojascheuten

\

1

VOORBEREIDING 20 MIN

ET

a,

Lt,

BEREIDING 15 MIN

Me

MAKKELIJK-€

Erf

+

5

x

‚600g rundsviees, in dunneplakjes

2

\

1chilipepertje, fijngehakt

Vo

2cm verse gember, geschild en geraspt

200g sojascheuten

U

zl

f

A

À

200 g prei,in rondjes

2wortelen, in staafjes

|

Uruguay,

150 ml rundsbouillon

3

Gr

Elegancia

3eloestersaus

by Bernard

del bladpeterselie, fijngehakt

%

Magrez,

Rood

1bosje lente-uitjes in ringetjes

ED

plantaardige olie

BP

AS

8

zout, peper

@ kruid het vlees met zout en peper.

Verhit een scheutje olie in de wok en

bak het vlees bruin. Schep het uit de

wok en hou het warm onder een vel

aluminiumfolie.

KROKANTE TOFOE en taboulé-salade

4 PERSONEN- VOORBEREIDING 25 MIN - BEREIDING 10 MIN - MAKKELIJK -€

© Leg het pepertje en de gember in

de wok en roerbak 1 min. Voeg dan

500 gtofoe,in dikke sneden

© Dep de tofoe goed droog met keukenpapier.

1009 paneermeel.

Meng het paneermeel met de sesamzaadjes en kruid

alle groenten toe behalve de

lente-ui, Roerbak 3 min en giet er

70 gsesamzaadjes

met zout en peper. Klop in een schaaltje de eiwitten

dan de bouillon bij. Zet een deksel

eiwitten

licht os. Dompel er de sneden tofoe in en wentel ze

plantaardige olie

dan door het paneermeel. Leg ze in de koelkast

op de wok en laat een paar minuten

zout, peper

sudderen.

Ks

© Blancheer de blokjes wortel 5 min in gezouten

Voor de taboulé

kokend water. Giet de couscous in een schaal en giet

® voeg het vlees terug toe, schep

2wortelen,in kleine blokjes

er de bouillon over. Dek af en laat 5 min wellen.

A

om en breng op smaak met de

300g couscous.

oestersaus. Werk af met de

‚500 ml warme groentebouillon

Woel daarna de korrels los met een vork en schep er

SE

een scheutje olijfolie onder. Meng ook de ui, de

peterselie en de lenteui en serveer

met noedels.

1rodeui fijngesnipperd

groenten en kruiden door de couscous en breng op

5

%komkommer, in kleine blokjes

‘smaak met limoensap, zout en peper:

1 flink handvol verse kruiden

(koriander, peterselie, bieslook,

© Meng de yoghurt met de harissa en kruid met

munt, …), fijngehakt

zout en peper. Bak de sneden tofoe goudbruin in

sapvan 1imoen

warme olijfolie en serveer met de taboulé en de

(pen Pon

12 VETTEN [15 gKOOLMDRAEN | 1 q

AL

(SUIKERS 15.1 9 VEELS] 389 EIMITTEN

Joghurt met harissa

(ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

94| gages | zomer 2020