Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 94
Hier is pagina 94 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
n
BE
Fi
=
À
sai ee
À
ü
ar
en
-—
WOK MET
ZEN
Æ
A,
re
RUNDSVLEES,
En
prei, wortelen, lente-ui
EE
CAEN
en sojascheuten
Wok met rundsvlee
A4 PERSONEN
7
en
=
Ln
„wortelen, lente.
sojascheuten
\
1
VOORBEREIDING 20 MIN
ET
a,
Lt,
BEREIDING 15 MIN
Me
MAKKELIJK-€
Erf
+
5
x
‚600g rundsviees, in dunneplakjes
2
\
1chilipepertje, fijngehakt
Vo
2cm verse gember, geschild en geraspt
200g sojascheuten
U
zl
f
A
À
200 g prei,in rondjes
2wortelen, in staafjes
|
Uruguay,
150 ml rundsbouillon
3
Gr
Elegancia
3eloestersaus
by Bernard
del bladpeterselie, fijngehakt
%
Magrez,
Rood
1bosje lente-uitjes in ringetjes
ED
plantaardige olie
BP
AS
8
zout, peper
@ kruid het vlees met zout en peper.
Verhit een scheutje olie in de wok en
bak het vlees bruin. Schep het uit de
wok en hou het warm onder een vel
aluminiumfolie.
KROKANTE TOFOE en taboulé-salade
4 PERSONEN- VOORBEREIDING 25 MIN - BEREIDING 10 MIN - MAKKELIJK -€
© Leg het pepertje en de gember in
de wok en roerbak 1 min. Voeg dan
500 gtofoe,in dikke sneden
© Dep de tofoe goed droog met keukenpapier.
1009 paneermeel.
Meng het paneermeel met de sesamzaadjes en kruid
alle groenten toe behalve de
lente-ui, Roerbak 3 min en giet er
70 gsesamzaadjes
met zout en peper. Klop in een schaaltje de eiwitten
dan de bouillon bij. Zet een deksel
eiwitten
licht os. Dompel er de sneden tofoe in en wentel ze
plantaardige olie
dan door het paneermeel. Leg ze in de koelkast
op de wok en laat een paar minuten
zout, peper
sudderen.
Ks
© Blancheer de blokjes wortel 5 min in gezouten
Voor de taboulé
kokend water. Giet de couscous in een schaal en giet
® voeg het vlees terug toe, schep
2wortelen,in kleine blokjes
er de bouillon over. Dek af en laat 5 min wellen.
A
om en breng op smaak met de
300g couscous.
oestersaus. Werk af met de
‚500 ml warme groentebouillon
Woel daarna de korrels los met een vork en schep er
SE
een scheutje olijfolie onder. Meng ook de ui, de
peterselie en de lenteui en serveer
met noedels.
1rodeui fijngesnipperd
groenten en kruiden door de couscous en breng op
5
%komkommer, in kleine blokjes
‘smaak met limoensap, zout en peper:
1 flink handvol verse kruiden
(koriander, peterselie, bieslook,
© Meng de yoghurt met de harissa en kruid met
munt, …), fijngehakt
zout en peper. Bak de sneden tofoe goudbruin in
sapvan 1imoen
warme olijfolie en serveer met de taboulé en de
(pen Pon
12 VETTEN [15 gKOOLMDRAEN | 1 q
AL
(SUIKERS 15.1 9 VEELS] 389 EIMITTEN
Joghurt met harissa
(ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
94| gages | zomer 2020