Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 94


Hier is pagina 94 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Carrefour Folder 31.05.2020

Hier is pagina 94 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 94

n BE Fi = À sai ee À ü ar en -— WOK MET ZEN Æ A, re RUNDSVLEES, En prei, wortelen, lente-ui EE CAEN en sojascheuten Wok met rundsvlee A4 PERSONEN 7 en = Ln „wortelen, lente. sojascheuten \ 1 VOORBEREIDING 20 MIN ET a, Lt, BEREIDING 15 MIN Me MAKKELIJK-€ Erf + 5 x ‚600g rundsviees, in dunneplakjes 2 \ 1chilipepertje, fijngehakt Vo 2cm verse gember, geschild en geraspt 200g sojascheuten U zl f A À 200 g prei,in rondjes 2wortelen, in staafjes | Uruguay, 150 ml rundsbouillon 3 Gr Elegancia 3eloestersaus by Bernard del bladpeterselie, fijngehakt % Magrez, Rood 1bosje lente-uitjes in ringetjes ED plantaardige olie BP AS 8 zout, peper @ kruid het vlees met zout en peper. Verhit een scheutje olie in de wok en bak het vlees bruin. Schep het uit de wok en hou het warm onder een vel aluminiumfolie. KROKANTE TOFOE en taboulé-salade 4 PERSONEN- VOORBEREIDING 25 MIN - BEREIDING 10 MIN - MAKKELIJK -€ © Leg het pepertje en de gember in de wok en roerbak 1 min. Voeg dan 500 gtofoe,in dikke sneden © Dep de tofoe goed droog met keukenpapier. 1009 paneermeel. Meng het paneermeel met de sesamzaadjes en kruid alle groenten toe behalve de lente-ui, Roerbak 3 min en giet er 70 gsesamzaadjes met zout en peper. Klop in een schaaltje de eiwitten dan de bouillon bij. Zet een deksel eiwitten licht os. Dompel er de sneden tofoe in en wentel ze plantaardige olie dan door het paneermeel. Leg ze in de koelkast op de wok en laat een paar minuten zout, peper sudderen. Ks © Blancheer de blokjes wortel 5 min in gezouten Voor de taboulé kokend water. Giet de couscous in een schaal en giet ® voeg het vlees terug toe, schep 2wortelen,in kleine blokjes er de bouillon over. Dek af en laat 5 min wellen. A om en breng op smaak met de 300g couscous. oestersaus. Werk af met de ‚500 ml warme groentebouillon Woel daarna de korrels los met een vork en schep er SE een scheutje olijfolie onder. Meng ook de ui, de peterselie en de lenteui en serveer met noedels. 1rodeui fijngesnipperd groenten en kruiden door de couscous en breng op 5 %komkommer, in kleine blokjes ‘smaak met limoensap, zout en peper: 1 flink handvol verse kruiden (koriander, peterselie, bieslook, © Meng de yoghurt met de harissa en kruid met munt, …), fijngehakt zout en peper. Bak de sneden tofoe goudbruin in sapvan 1imoen warme olijfolie en serveer met de taboulé en de (pen Pon 12 VETTEN [15 gKOOLMDRAEN | 1 q AL (SUIKERS 15.1 9 VEELS] 389 EIMITTEN Joghurt met harissa (ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 94| gages | zomer 2020

Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 94