Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 51


Hier is pagina 51 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Carrefour Folder 31.05.2020

Hier is pagina 51 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 51

schelp- en schaaldieren x 03 be $ “ Verse producten. Respect voor het milieu? pi E Wij maken er een erezaak van om verse en kwalitatieve 5 8 producten te leveren, met zo weinig moge! hi ktijd tussen de veiling en de toog van onze wink: di s.Omde f ke ulatievernieuwing van de verschillende soorten in stand Ich ouden, respecteren we hun seizoensgebondenheid, maar weigeren we ook leveranciers die zich schuldi; aan overbevissing. Zo promoten we verantwoordelij g maken aquacultuur en leggen we duurzame visserijtechnieken op. —GILBERT VANDERLINDEN, Er verantwoordelijke vis Garrefour 5 Linguine met VENUSSCHELPEN PERSONEN VOORBEREIDING 10 MIN RUST 30 MIN ” BEREIDING 20MIN MAKKELIJK-€ BB Linguine EB Er 1, met venusschelpen 2! 7500 g venusschelpen 224 us 5009 zwartelinguine (2 1galot, gesnipperd ’ er OR Ee 2509 gele kerstomaten de PAT I en = 1teentjeknoflook, gesnipperd 200ml droge witte wijn Zelpeterselie, gehakt 2elolifolie AN # LU D / Yaelgrof zeezout \ 2 N er zz a Ki @ Maak de schelpen = #7 Kk schoon en dompel Dg DN Pe 30 min onder in koud water SL. zn met wat zeezout. Kook de 2 NA B Mr gs pasta beetgaar volgens de 2 aanwijzingen op de À verpakking. = A 2 IC ER 21 D 4 IE Pr © verhit de olijfolie in een ER TE Dh grote sauteerpan en fruit de NN © sjalot met de kerstomaten en de knoflook. Breng op smaak met grof zeezout. Voeg de schelpen toe en Ss deglaceer met de witte wijn 7 VARIEER NAAR © Laat sudderen met het EIGEN SMAAK deksel op de pot tot de Hou je iet van schelpen opengaan, voeg venusschelpen? Je lan ze de peterselie en de warme vervangen door scampis pasta toe. Bestrooi met nog ofinktvisingen die je "a een beetje gehakte la plancha” kaarmaakt meteen scheutje olijfolie peterselie en Ne 5 a Casa Planalto A aVETTEN | 48 KODLMORATEN 148g PORTE 480 Wit SUNERS | gVEZELS 1 gENMTTEN en zomer 2020 | guy 151

Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 51