Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

schelp- en schaaldieren

x

03

be

$

“ Verse producten.

Respect voor het milieu?

pi

E

Wij maken er een erezaak van om verse en kwalitatieve

5

8

producten te leveren, met zo weinig moge!

hi

ktijd

tussen de veiling en de toog van onze wink:

di

s.Omde

f

ke

ulatievernieuwing van de verschillende soorten in stand

Ich

ouden, respecteren we hun seizoensgebondenheid,

maar weigeren we ook leveranciers die zich schuldi;

aan overbevissing. Zo promoten we verantwoordelij

g maken

aquacultuur en leggen we duurzame visserijtechnieken op.

—GILBERT VANDERLINDEN,

Er

verantwoordelijke vis Garrefour

5

Linguine met

VENUSSCHELPEN

PERSONEN

VOORBEREIDING 10 MIN

RUST 30 MIN



BEREIDING 20MIN

MAKKELIJK-€

BB

Linguine

EB

Er

1,

met venusschelpen

2!

7500 g venusschelpen

224

us

5009 zwartelinguine

(2

1galot, gesnipperd



er

OR

Ee

2509 gele kerstomaten

de

PAT

I

en

=

1teentjeknoflook, gesnipperd

200ml droge witte wijn

Zelpeterselie, gehakt

2elolifolie

AN

#

LU

D

/

Yaelgrof zeezout

\

2

N

er

zz

a

Ki

@ Maak de schelpen

=

#7

Kk

schoon en dompel

Dg

DN

Pe

30 min onder in koud water

SL.

zn

met wat zeezout. Kook de

2

NA

B

Mr

gs

pasta beetgaar volgens de

2

aanwijzingen op de

À

verpakking.

=

A

2

IC

ER

21

D

4

IE

Pr

© verhit de olijfolie in een

ER

TE

Dh

grote sauteerpan en fruit de

NN

©

sjalot met de kerstomaten en

de knoflook. Breng op

smaak met grof zeezout.

Voeg de schelpen toe en

Ss

deglaceer met de witte wijn

7

VARIEER NAAR

© Laat sudderen met het

EIGEN SMAAK

deksel op de pot tot de

Hou je iet van

schelpen opengaan, voeg

venusschelpen? Je lan ze

de peterselie en de warme

vervangen door scampis

pasta toe. Bestrooi met nog

ofinktvisingen die je "a

een beetje gehakte

la plancha” kaarmaakt

meteen scheutje olijfolie

peterselie en Ne

5

a

Casa

Planalto

A aVETTEN | 48 KODLMORATEN 148g

PORTE 480

Wit

SUNERS | gVEZELS 1 gENMTTEN

en

zomer 2020 | guy 151