Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

schelp- en schaaldieren

Y

5

A

4

%

UR

ke (A

3

ed

YF

\

M,

5

£

=

7

Kr

>

Aardappelen gevuld

met garnalen

5

ze

ge

6

À

A

4

A

[7

Tal

»

A

À



N

N

\!

=

ui

#4

a

à)

ppelen, rode bieten e

en, ingrediënten van

+.

&

Li

‘4

ns voor een eenvoudig

fn

Ë

ie

Ki

4

Y

en lekker er,

Aardappelen gevuld met GARNALEN

4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN - BEREIDING 50 MIN - MAKKELIJK - €

4 bloemige aardappelen (type Bintje, Bildstar)

@ was de aardappelen en gaar ze

siroop, de olijfolie en 1tl zout. Proef en

van elk 150-2009

10 min in een kom kokend water. Laat

kruid bij indien nodig,

uitlekken, pak in met aluminiumfolie en

Voor de bietentapenade

© maak een inkeping in de aardappelen

4 rodebieten van gemiddelde grootte

leg op de indirecte bakzone van de

zonder ze volledig door te snijden om de

2 teentjes knoflook, gesnipperd

barbecue of bak 50 min in de oven,

1Hdeïnroodpepertje, ontpit en gesnipperd

voorverwarmd op 200°C.

aardappelen te kunnen vullen. Vul met de

bietentapenade, zure room, uiringetjes,

250g yoghurt op Z'n Grieks

1,5el ahornsiroop

© voor de tapenade: maak de bieten

kervel, garnalen en enkele kapperappels.

3eloljfoie

schoon en schik op een bakplaat bedekt

zout

met bakpapier. Rooster de bieten 50 min

Voor de vulling

in de oven zonder ze af te dekken, totdat

het mespuntje er vlot ingaat. Laat ze

1209 zureroom

2lenteuien,in fijneringen

afkoelen, maar hou de gare aardappelen

80g kervel

warm. Schil de bieten en mix tot een

100 g grijze gepelde garnalen

gladde puree, samen met de knoflook,

DE |

50g kapperappels

het pepertje, de yoghurt, de ahorn-

154, Fo | zomer 2020