Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
schelp- en schaaldieren
Y
5
A
4
%
UR
ke (A
3
ed
YF
\
M,
5
£
=
7
Kr
>
Aardappelen gevuld
met garnalen
5
ze
ge
6
À
A
4
A
[7
Tal
»
A
À
“
N
N
\!
=
ui
#4
a
à)
ppelen, rode bieten e
en, ingrediënten van
+.
&
Li
‘4
ns voor een eenvoudig
fn
Ë
ie
Ki
4
Y
en lekker er,
Aardappelen gevuld met GARNALEN
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN - BEREIDING 50 MIN - MAKKELIJK - €
4 bloemige aardappelen (type Bintje, Bildstar)
@ was de aardappelen en gaar ze
siroop, de olijfolie en 1tl zout. Proef en
van elk 150-2009
10 min in een kom kokend water. Laat
kruid bij indien nodig,
uitlekken, pak in met aluminiumfolie en
Voor de bietentapenade
© maak een inkeping in de aardappelen
4 rodebieten van gemiddelde grootte
leg op de indirecte bakzone van de
zonder ze volledig door te snijden om de
2 teentjes knoflook, gesnipperd
barbecue of bak 50 min in de oven,
1Hdeïnroodpepertje, ontpit en gesnipperd
voorverwarmd op 200°C.
aardappelen te kunnen vullen. Vul met de
bietentapenade, zure room, uiringetjes,
250g yoghurt op Z'n Grieks
1,5el ahornsiroop
© voor de tapenade: maak de bieten
kervel, garnalen en enkele kapperappels.
3eloljfoie
schoon en schik op een bakplaat bedekt
zout
met bakpapier. Rooster de bieten 50 min
Voor de vulling
in de oven zonder ze af te dekken, totdat
het mespuntje er vlot ingaat. Laat ze
1209 zureroom
2lenteuien,in fijneringen
afkoelen, maar hou de gare aardappelen
80g kervel
warm. Schil de bieten en mix tot een
100 g grijze gepelde garnalen
gladde puree, samen met de knoflook,
DE |
50g kapperappels
het pepertje, de yoghurt, de ahorn-
154, Fo | zomer 2020