Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 92
Hier is pagina 92 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1 GOED IDEE VOOR
EUROPA SMAAKT!
KALFSVLEE
1000 GOEDE IDEEËN
KALFSBROCHETTE MET
COURGETTES, ROZEMARIJN
EN GEKONFIJTE CITROENEN
ff 4personen — © 10min - & 20 min
>
Ed
>
INGREDIËNTEN
ns
®
a
FZ
|
690 gkalfsfiletof kalfsnaten
>
& groene courgettes
NI
2gele courgettes
Jk
„N
2takjes rozemarijn
Lg
Setotgtotte
=
& cekonfijte citroanen
Wez
1 venkelbo
#m
Peper en zout
à.
|
esse
BEREIDING VAN HET RECEPT
{Snijd het kalfsvlees in grote blokken. Srijd drie courgettes
(2 groene en 1 gele) in dikke schijven. Snijd de andere arie
ge”
courgettes overlangs door an verwijder het vruchtvlees met
een lepel.
2
Prik het kalfsvlees op de spiesjes. Wissel steeds een blokje
°
kalfsvlees af met een stukje gele of groene courgette.
J Giet de olijfolie in een diepe schaal en voeg er de takjes
rezemarijn aan toe, Kruid met peper en zout. Laat de
brochettes even marinerenin dit mengsel.
Bak de brochettes 3 tot 4 minuten op de ba
cue of
10 minuten
‘een oven van 180%
Draai ze regelmatig om.
Doe hetzelfde met de uitgehaalde courgettes.
=
5_ Snijd ondertussen de venkelbol in smalle reepjes. Verwijder
het harde gedeelte. Kruid met peper en zout. Snijd de
gekonfijte citroen in kleine blokjes.
Leg een uitgehaalde courgette op een bord met de brochette.
6
Werk af met de gekonfijte citroenblokjes en de venkelcalade.
d
Extra tip: voeg enkele toefjes van de marinade toe.
1
m
Br.
SMAAKVOL GENIETEN
Kalfsvlees biedt veel verschillende stukken en past dan ook perfect in heel wat bereidingen. Erzijn
honderden maniaren om kalfsvlees te proeven, cuizenden manieren om hette combineren en bijna
evenveel momerten om ervante genieten!
Kalfsvlees wordt rosé gegeten. De ideale rranier om te genieten van de malshed en de verfijnde
‘smaak van het vlees.
Voor de liefhebbers kan hat ook «à point » worden geserveerd. Vergeet vooral niet het vlees voor
de bereiding op kamertemperatuur telaten komen.
En laathet vlees na het bakken alijd even rusten onder aluminiumfolie. Zo blijf het heerlijk mals.
“
WIST JE
DAT
BARBECUETIPS
Om een kalisrib af kelistapje klaar te maken op de barbecue, moet je het vlees eerst
‘en vooral inhet midden van het roaster plaatsen. Ze het ranstar dichtbij het vuur
(wacht met bakken tat er zen wit laagje assen op de koler komt] en schroeihet vlees
dicht to: het een mooie karst krijgt
Laat het vlees dan verder garen op de zijkant of plaats het rooster verder weg van hel
vuur. Ze bakt het vlees niet aan en alift het heerlijk mals,
Meer recepten en informatie op www.gekopkalfsvlees.be
A)
ITS FROM
MEDEGEFINANCIERD
THE EUROPEAN UNION SUPPORTS
DOOR DE
CANPAIGNS THAT PROMOTE
Ea
EUROPESE UNIE
HIGH QUALITY AGRICULTURAL PRODUCTS
A):
ne