Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 92




Hier is pagina 92 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1 GOED IDEE VOOR

EUROPA SMAAKT!

KALFSVLEE

1000 GOEDE IDEEËN

KALFSBROCHETTE MET

COURGETTES, ROZEMARIJN

EN GEKONFIJTE CITROENEN

ff 4personen — © 10min - & 20 min

>

Ed

>

INGREDIËNTEN

ns

®

a

FZ

|

690 gkalfsfiletof kalfsnaten

>

& groene courgettes

NI

2gele courgettes

Jk

„N

2takjes rozemarijn

Lg

Setotgtotte

=

& cekonfijte citroanen

Wez

1 venkelbo

#m

Peper en zout

à.

|

esse

BEREIDING VAN HET RECEPT

{Snijd het kalfsvlees in grote blokken. Srijd drie courgettes

(2 groene en 1 gele) in dikke schijven. Snijd de andere arie

ge”

courgettes overlangs door an verwijder het vruchtvlees met

een lepel.

2

Prik het kalfsvlees op de spiesjes. Wissel steeds een blokje

°

kalfsvlees af met een stukje gele of groene courgette.

J Giet de olijfolie in een diepe schaal en voeg er de takjes

rezemarijn aan toe, Kruid met peper en zout. Laat de

brochettes even marinerenin dit mengsel.

Bak de brochettes 3 tot 4 minuten op de ba

cue of

10 minuten

‘een oven van 180%

Draai ze regelmatig om.

Doe hetzelfde met de uitgehaalde courgettes.

=

5_ Snijd ondertussen de venkelbol in smalle reepjes. Verwijder

het harde gedeelte. Kruid met peper en zout. Snijd de

gekonfijte citroen in kleine blokjes.

Leg een uitgehaalde courgette op een bord met de brochette.

6

Werk af met de gekonfijte citroenblokjes en de venkelcalade.

d

Extra tip: voeg enkele toefjes van de marinade toe.

1

m

Br.

SMAAKVOL GENIETEN

Kalfsvlees biedt veel verschillende stukken en past dan ook perfect in heel wat bereidingen. Erzijn

honderden maniaren om kalfsvlees te proeven, cuizenden manieren om hette combineren en bijna

evenveel momerten om ervante genieten!

Kalfsvlees wordt rosé gegeten. De ideale rranier om te genieten van de malshed en de verfijnde

‘smaak van het vlees.

Voor de liefhebbers kan hat ook «à point » worden geserveerd. Vergeet vooral niet het vlees voor

de bereiding op kamertemperatuur telaten komen.

En laathet vlees na het bakken alijd even rusten onder aluminiumfolie. Zo blijf het heerlijk mals.



WIST JE

DAT

BARBECUETIPS

Om een kalisrib af kelistapje klaar te maken op de barbecue, moet je het vlees eerst

‘en vooral inhet midden van het roaster plaatsen. Ze het ranstar dichtbij het vuur

(wacht met bakken tat er zen wit laagje assen op de koler komt] en schroeihet vlees

dicht to: het een mooie karst krijgt

Laat het vlees dan verder garen op de zijkant of plaats het rooster verder weg van hel

vuur. Ze bakt het vlees niet aan en alift het heerlijk mals,

Meer recepten en informatie op www.gekopkalfsvlees.be

A)

ITS FROM

MEDEGEFINANCIERD

THE EUROPEAN UNION SUPPORTS

DOOR DE

CANPAIGNS THAT PROMOTE

Ea

EUROPESE UNIE

HIGH QUALITY AGRICULTURAL PRODUCTS

A):

ne