Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 92


Hier is pagina 92 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Carrefour Folder 31.05.2020

Hier is pagina 92 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 92

1 GOED IDEE VOOR EUROPA SMAAKT! KALFSVLEE 1000 GOEDE IDEEËN KALFSBROCHETTE MET COURGETTES, ROZEMARIJN EN GEKONFIJTE CITROENEN ff 4personen — © 10min - & 20 min > Ed > INGREDIËNTEN ns ® a FZ | 690 gkalfsfiletof kalfsnaten > & groene courgettes NI 2gele courgettes Jk „N 2takjes rozemarijn Lg Setotgtotte = & cekonfijte citroanen Wez 1 venkelbo #m Peper en zout à. | esse BEREIDING VAN HET RECEPT {Snijd het kalfsvlees in grote blokken. Srijd drie courgettes (2 groene en 1 gele) in dikke schijven. Snijd de andere arie ge” courgettes overlangs door an verwijder het vruchtvlees met een lepel. 2 Prik het kalfsvlees op de spiesjes. Wissel steeds een blokje ° kalfsvlees af met een stukje gele of groene courgette. J Giet de olijfolie in een diepe schaal en voeg er de takjes rezemarijn aan toe, Kruid met peper en zout. Laat de brochettes even marinerenin dit mengsel. Bak de brochettes 3 tot 4 minuten op de ba cue of 10 minuten ‘een oven van 180% Draai ze regelmatig om. Doe hetzelfde met de uitgehaalde courgettes. = 5_ Snijd ondertussen de venkelbol in smalle reepjes. Verwijder het harde gedeelte. Kruid met peper en zout. Snijd de gekonfijte citroen in kleine blokjes. Leg een uitgehaalde courgette op een bord met de brochette. 6 Werk af met de gekonfijte citroenblokjes en de venkelcalade. d Extra tip: voeg enkele toefjes van de marinade toe. 1 m Br. SMAAKVOL GENIETEN Kalfsvlees biedt veel verschillende stukken en past dan ook perfect in heel wat bereidingen. Erzijn honderden maniaren om kalfsvlees te proeven, cuizenden manieren om hette combineren en bijna evenveel momerten om ervante genieten! Kalfsvlees wordt rosé gegeten. De ideale rranier om te genieten van de malshed en de verfijnde ‘smaak van het vlees. Voor de liefhebbers kan hat ook «à point » worden geserveerd. Vergeet vooral niet het vlees voor de bereiding op kamertemperatuur telaten komen. En laathet vlees na het bakken alijd even rusten onder aluminiumfolie. Zo blijf het heerlijk mals. “ WIST JE DAT BARBECUETIPS Om een kalisrib af kelistapje klaar te maken op de barbecue, moet je het vlees eerst ‘en vooral inhet midden van het roaster plaatsen. Ze het ranstar dichtbij het vuur (wacht met bakken tat er zen wit laagje assen op de koler komt] en schroeihet vlees dicht to: het een mooie karst krijgt Laat het vlees dan verder garen op de zijkant of plaats het rooster verder weg van hel vuur. Ze bakt het vlees niet aan en alift het heerlijk mals, Meer recepten en informatie op www.gekopkalfsvlees.be A) ITS FROM MEDEGEFINANCIERD THE EUROPEAN UNION SUPPORTS DOOR DE CANPAIGNS THAT PROMOTE Ea EUROPESE UNIE HIGH QUALITY AGRICULTURAL PRODUCTS A): ne

Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 92