Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.

Hier is pagina 44 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 44
ACTIE 1 HET GOEDKOOPSTE | BIOMERK IN BELGIË AANBIEDEN on Met het merk Carrefour BIO ef N engageert Carrefour = à eg —— zich om bio voor >” an WEGCOOLEN! iedereen toegankelijk ee N te maken, met En Ye Een restje = auberginesalade? Mix respect voor de alles grof en dien deze producenten. Panzanella auberginekaviaar op RE ALTER met nachos. Se M CA Carrefour m. (A5 AE Beren 6 2 u 47 T'Y 6 “À 2‘ 27 er F É Fr 4 "Fe PANZANELLA + : Salade van gegrilde aubergines 4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN 158 BEREIDING 10 MIN -MAKKELUK -€ gi 14 Log % oudbakken bio ciabatta | bio olijfolie | 500 g bio tomaten, inkleine blokjes | 1 bio rodeui fijngesnipperd | 50g zwarte olijven, gehalveerd | 2elkappertjes | 1 biokomkommer, zonder zaadjes enin kleine blokjes | © appelkappers | 1 bosjebiobasiicum | bio zout, peper SALADE VAN GEGRILDE AUBERGINES Voor de vinaigrette 3elbioolijfolie | zel bio balsamicoazijn VOOR 4 PERSONEN- VOORBEREIDING 10 MIN BEREIDING 15 MIN -MAKKELIJK @ verwarm de oven voor op 200°C. Snij de ciabatta in eroutons en meng die met 2 el olijfolie. Verdeel de blokjes dan 3bio aubergines | bio olijfolie | 1 kein rood pepertje | 4el biohoning | sap van 1bio citroen | een paar blaadjes bio munt | een paar blaadjes bio koriander | over een bakplaat en rooster ze in 10 min goudbruin in de bio zeezout, versgemalen peper oven. © Meng de tomaten met de rode ui, de olijven, de kappertjes © sni de aubergine in dunne ronde schijven. Besprenkel een grillpan met olijfolie en rooster er de aubergine in. Kruid met zout en de komkommer. Breng op smaak met ollie, zout en en peper. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en hek het peper. vruchtvlees fijn ® Meng de ingrediënten voor de vinaigrette. Voeg de © schik de schijven aubergine op een groot bord, bestrooi eroutons toe aan de salade en verdeel alles over de borden. ze met het pepertje en besprenkel met honing en citroensap. Besprenkel met vinaigrette en decoreer met de appelkappers en blaadjes basilicum, © werk af met de blaadjes munt en koriander en serveer warm of koud. OO | 44 gages | zomer 2020
Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 44