Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ACTIE 1

HET

GOEDKOOPSTE

|

BIOMERK

IN BELGIË

AANBIEDEN

on

Met het merk

Carrefour BIO

ef

N

engageert Carrefour

=

à

eg

——

zich om bio voor

>”

an

WEGCOOLEN!

iedereen toegankelijk

ee

N

te maken, met

En

Ye

Een restje

=

auberginesalade? Mix

respect voor de

alles grof en dien deze

producenten.

Panzanella

auberginekaviaar op

RE ALTER

met nachos.

Se

M

CA

Carrefour

m.

(A5

AE

Beren

6

2

u

47

T'Y

6

“À

2‘

27

er

F É

Fr

4

"Fe

PANZANELLA

+ :

Salade van gegrilde

aubergines

4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN

158

BEREIDING 10 MIN -MAKKELUK -€

gi

14

Log

% oudbakken bio ciabatta | bio olijfolie | 500 g bio tomaten, inkleine

blokjes | 1 bio rodeui fijngesnipperd | 50g zwarte olijven, gehalveerd |

2elkappertjes | 1 biokomkommer, zonder zaadjes enin kleine blokjes |

©

appelkappers | 1 bosjebiobasiicum | bio zout, peper

SALADE VAN GEGRILDE AUBERGINES

Voor de vinaigrette

3elbioolijfolie | zel bio balsamicoazijn

VOOR 4 PERSONEN- VOORBEREIDING 10 MIN

BEREIDING 15 MIN -MAKKELIJK

@ verwarm de oven voor op 200°C. Snij de ciabatta in

eroutons en meng die met 2 el olijfolie. Verdeel de blokjes dan

3bio aubergines | bio olijfolie | 1 kein rood pepertje | 4el biohoning | sap van

1bio citroen | een paar blaadjes bio munt | een paar blaadjes bio koriander |

over een bakplaat en rooster ze in 10 min goudbruin in de

bio zeezout, versgemalen peper

oven.

© Meng de tomaten met de rode ui, de olijven, de kappertjes

© sni de aubergine in dunne ronde schijven. Besprenkel een

grillpan met olijfolie en rooster er de aubergine in. Kruid met zout

en de komkommer. Breng op smaak met ollie, zout en

en peper. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en hek het

peper.

vruchtvlees fijn

® Meng de ingrediënten voor de vinaigrette. Voeg de

© schik de schijven aubergine op een groot bord, bestrooi

eroutons toe aan de salade en verdeel alles over de borden.

ze met het pepertje en besprenkel met honing en citroensap.

Besprenkel met vinaigrette en decoreer met de appelkappers

en blaadjes basilicum,

© werk af met de blaadjes munt en koriander en serveer warm

of koud.

OO |

44 gages | zomer 2020