Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ACTIE 1
HET
GOEDKOOPSTE
|
BIOMERK
IN BELGIË
AANBIEDEN
on
Met het merk
Carrefour BIO
ef
N
engageert Carrefour
=
à
eg
——
zich om bio voor
>”
an
WEGCOOLEN!
iedereen toegankelijk
ee
N
te maken, met
En
Ye
Een restje
=
auberginesalade? Mix
respect voor de
alles grof en dien deze
producenten.
Panzanella
auberginekaviaar op
RE ALTER
met nachos.
Se
M
CA
Carrefour
m.
(A5
AE
Beren
6
2
u
47
T'Y
6
“À
2‘
27
er
F É
Fr
4
"Fe
PANZANELLA
+ :
Salade van gegrilde
aubergines
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN
158
BEREIDING 10 MIN -MAKKELUK -€
gi
14
Log
% oudbakken bio ciabatta | bio olijfolie | 500 g bio tomaten, inkleine
blokjes | 1 bio rodeui fijngesnipperd | 50g zwarte olijven, gehalveerd |
2elkappertjes | 1 biokomkommer, zonder zaadjes enin kleine blokjes |
©
appelkappers | 1 bosjebiobasiicum | bio zout, peper
SALADE VAN GEGRILDE AUBERGINES
Voor de vinaigrette
3elbioolijfolie | zel bio balsamicoazijn
VOOR 4 PERSONEN- VOORBEREIDING 10 MIN
BEREIDING 15 MIN -MAKKELIJK
@ verwarm de oven voor op 200°C. Snij de ciabatta in
eroutons en meng die met 2 el olijfolie. Verdeel de blokjes dan
3bio aubergines | bio olijfolie | 1 kein rood pepertje | 4el biohoning | sap van
1bio citroen | een paar blaadjes bio munt | een paar blaadjes bio koriander |
over een bakplaat en rooster ze in 10 min goudbruin in de
bio zeezout, versgemalen peper
oven.
© Meng de tomaten met de rode ui, de olijven, de kappertjes
© sni de aubergine in dunne ronde schijven. Besprenkel een
grillpan met olijfolie en rooster er de aubergine in. Kruid met zout
en de komkommer. Breng op smaak met ollie, zout en
en peper. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en hek het
peper.
vruchtvlees fijn
® Meng de ingrediënten voor de vinaigrette. Voeg de
© schik de schijven aubergine op een groot bord, bestrooi
eroutons toe aan de salade en verdeel alles over de borden.
ze met het pepertje en besprenkel met honing en citroensap.
Besprenkel met vinaigrette en decoreer met de appelkappers
en blaadjes basilicum,
© werk af met de blaadjes munt en koriander en serveer warm
of koud.
OO |
44 gages | zomer 2020