Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
SEN
5 \
|
BIJ CARREFOUR | ONZE producent
Zot van sla
Carrefour stelt je driekleurige, krokante kroppen.
sla voor, met zorg en liefde geteeld door de familie
Vandoorne-Desmet. Pareltjes met 100% smaak,
De
menennennneennnennenn
en
u
Ee
=
Eikenblad, klassieke sla en groene
=
zij
krulsla... In hun kwekerij in het
+
Re
West-Vlaamse Izegem telen Mirjam
=?
FT
Vandoorne en Johan Desmet drie-
2
Kleurige sla die het beste van drie soor-
”
>
2
ten sla verenigt in één enkel, prachtig
boeket van krokante blaadjes.
Acht jaar geleden lanceerde het
ur
#
an.
landbouwkoppel zich in een innove-
LT
rende productietechniek, naast hun
NS
aanplantingen in de volle grond.
=
#
hydroponie
A
SNS
er
“pat iseen vorm van landbouw weg
er
van de bodem, in serres. De wortels
EN
van de planten staan in een systeem
SE Nee
van mobiele geulen dat MGS wordt
KUVEEK VAN SLA ZONDER GROND. HETIS EEN
VERNIEUWENDE TECHNIEK WAARDOOR ZE EEN
ë
genoemd (Mobile Gully System of
GROTE KEUZE KUNNEN LEVEREN AAN ULTRA
3
$
VERSE EN 100 % BELGISCHE)
NS,
=
Z
mobiele geulen systeem). Daarin cir-
ook de geulen zelf in de juiste positie
-
culeert water met voedingsstoffen”
voor een optimale bevloeiing. “Dat wil
£:
EN
legt Johan uit. “Om de drie dagen
niet zeggen dat wij zelf met de duimen
wordt het water onderzocht, om na
zitten te draaien”, zegt Johan. “Wij
te gaan of de sla alle voedingsstoffen
houden voortdurend de sla in het oog
die het nodig heeft voor zijn ontwik-
en houden controle over elke fase. We
keling uit het water kan halen. Deze
laten niets aan het toeval over’
natuurlijke techniek helpt de meeste
mogelijke ziekten te voorkomen.
Na strikt sorteren gebeurt de oogst
met de hand, net als het verpakken.
VERSHEID BOVEN ALLES
En al heel snel komen de driekleurige
De kroppen sla hebben zes weken
kroppen sla aan in de winkelrekken, in
nodig om uit te groeien. De eerste
alle seizoenen en altijd in topvorm.
AG
week staan ze in een aparte kamer, pas
‘We oogsten de wortels mee”, preci-
daarna worden ze in de grotere geulen
seert Johan. “Dat is een goede manier
geplant. Gedurende deze periode ver-
om de versheid te controleren: een
à]
mooi witte wortel is een onmiskenbaar
plaatst een robot automatisch de plan-
ten naargelang van hun groei. Hij zet
teken van de kwaliteit van onze sla.
eee
men
mn
zomer 2020 | Shoes 129