Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

<>

N

7

ze

Nu

»

R

ER

EN

4

S

5

Be.

à

5

\

z

a

sd

Pen

À

4

Ÿ

N f

Pen

D 7

pa

Je,

f

|

Brochettes van eend

met dadels

=

Fe

en

Gemarineerd varkensvlee

met nectarines

IN

ie

Ge

EA

p.

hi

100% BELGISCH VLEES

[

3

Het rundsvlees Kwaliteitsketen Carrefour is

« Gegarandeerd 100% Vlaams blauwwit

« Mals en mager vlees

Rundsbrochette:

see

yaki

« Van dieren gevoed met natuur

gecontroleerd en

Eu

D

ER

100% plantaardig voeder

N.

« De runderen groeien op zonder preventieve

antibioticabehandelingen

RUNDSBROCHETTES teriyaki

BROCHETTES VAN EEND

GEMARINEERD

met dadels

VARKENSVLEES met nectarines

4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10MIN

RUSTEN2 U -BEREIDING 8MIN

4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN

4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN

MAKKELIJK-

RUSTEN 2U - BEREIDING 7 MIN - MAKKELIJK -€

RUST 30MIN- BEREIDING 6 MIN

100 mi sojasaus | 2el verse gember, geraspt | 70ml

MAKKELUK -€

2 eendenborstfilets | 4el honing | sapvan 1 sinaasappel |

Saké | 1 el bruine suiker | 3 teentjes knoflook, geperst |

1Hkomiünpoeder | 1 chilipoeder | 12 dadels | een paar

800 gvarkensviees | 4el olijfolie | 141 gedroogde

800 grundsvlees | 1 à2 rode paprikas,in stukken |

plukjes koriander | zout, peper

oregano | 1 mosterd | 1 tihoning | 4 nectarines |

1 groene paprika, in stukken | 1 rodeu in grove

stukken

zout, peper

@ snij net vet van de eendenborstfilets en snij het

vlees in blokjes. Doe de honing in een schaal en

© snij net varkensviees in blokjes. Meng alle

© Meng voor de teriyakisaus de sojasaus met

meng met het sinaasappelsap. Kruid met zouten

andere ingrediënten (behalve de nectarines)

de geraspte gember, de saké, de bruine suiker

peper, het komijnpoeder en het chilipoeder: Leg er

tot een marinade en leg er het vlees 30 min in

en de geperste knoflook

de stukjes eend in en laat 2 u marineren.

© snij de nectarines in stukken. Prik afwisse-

© snij net vlees in gelijkmatige blokjes, leg die

© Prik afwisselend blokjes eend en ontpitte dadels

lend blokjes vlees en stukken nectarine op

in de saus en laat 2 u 30 min marineren.

op brochettestokjes.

brochettestokjes.

© prik afwisselend vlees, stukken paprika en ui

© Stil de brochettes op de barbecue, 4 min aan één

op brochettestokjes en gril ze 7 à 8 min op de

© eri de brochettes op de barbecue en

kanten 3 min aan de andere kant; het vlees moet

besprenkel ze regelmatig met de marinade,

barbecue.

heel rosé bijven. Dien op met plukjes koriander.

zodat het vlees niet kan uitdrogen.





PER PORTE 247

PER PORTE basi

PER PORTE 397 KCAL

17 8 VETIEN | 126 KDOLHIDRATEN 19.1 9

2 VETTEN | 48 gKODLMORATEN | tg

15 g VETTEN 9.3 KOOLHYORATEN 1939

SUNERS] 7 gVEZES | gEMMITIEN

(SUKERS 12.1 gVEELSI 28 gENMTTEN

(SUKERS 12,1 gVEZEISI ang EMITTEN

16 | gages | zomer 2020