Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.

Hier is pagina 16 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 16
= <> N 7 ze Nu » R ER EN 4 S 5 Be. à 5 \ z a sd Pen À 4 Ÿ N f Pen D 7 pa Je, f | Brochettes van eend met dadels = Fe en Gemarineerd varkensvlee met nectarines IN ie Ge EA p. hi 100% BELGISCH VLEES [ 3 Het rundsvlees Kwaliteitsketen Carrefour is « Gegarandeerd 100% Vlaams blauwwit « Mals en mager vlees Rundsbrochette: see yaki « Van dieren gevoed met natuur gecontroleerd en Eu D ER 100% plantaardig voeder N. « De runderen groeien op zonder preventieve antibioticabehandelingen RUNDSBROCHETTES teriyaki BROCHETTES VAN EEND GEMARINEERD met dadels VARKENSVLEES met nectarines 4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10MIN RUSTEN2 U -BEREIDING 8MIN 4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN 4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN MAKKELIJK- RUSTEN 2U - BEREIDING 7 MIN - MAKKELIJK -€ RUST 30MIN- BEREIDING 6 MIN 100 mi sojasaus | 2el verse gember, geraspt | 70ml MAKKELUK -€ 2 eendenborstfilets | 4el honing | sapvan 1 sinaasappel | Saké | 1 el bruine suiker | 3 teentjes knoflook, geperst | 1Hkomiünpoeder | 1 chilipoeder | 12 dadels | een paar 800 gvarkensviees | 4el olijfolie | 141 gedroogde 800 grundsvlees | 1 à2 rode paprikas,in stukken | plukjes koriander | zout, peper oregano | 1 mosterd | 1 tihoning | 4 nectarines | 1 groene paprika, in stukken | 1 rodeu in grove stukken zout, peper @ snij net vet van de eendenborstfilets en snij het vlees in blokjes. Doe de honing in een schaal en © snij net varkensviees in blokjes. Meng alle © Meng voor de teriyakisaus de sojasaus met meng met het sinaasappelsap. Kruid met zouten andere ingrediënten (behalve de nectarines) de geraspte gember, de saké, de bruine suiker peper, het komijnpoeder en het chilipoeder: Leg er tot een marinade en leg er het vlees 30 min in en de geperste knoflook de stukjes eend in en laat 2 u marineren. © snij de nectarines in stukken. Prik afwisse- © snij net vlees in gelijkmatige blokjes, leg die © Prik afwisselend blokjes eend en ontpitte dadels lend blokjes vlees en stukken nectarine op in de saus en laat 2 u 30 min marineren. op brochettestokjes. brochettestokjes. © prik afwisselend vlees, stukken paprika en ui © Stil de brochettes op de barbecue, 4 min aan één op brochettestokjes en gril ze 7 à 8 min op de © eri de brochettes op de barbecue en kanten 3 min aan de andere kant; het vlees moet besprenkel ze regelmatig met de marinade, barbecue. heel rosé bijven. Dien op met plukjes koriander. zodat het vlees niet kan uitdrogen. O® O® PER PORTE 247 PER PORTE basi PER PORTE 397 KCAL 17 8 VETIEN | 126 KDOLHIDRATEN 19.1 9 2 VETTEN | 48 gKODLMORATEN | tg 15 g VETTEN 9.3 KOOLHYORATEN 1939 SUNERS] 7 gVEZES | gEMMITIEN (SUKERS 12.1 gVEELSI 28 gENMTTEN (SUKERS 12,1 gVEZEISI ang EMITTEN 16 | gages | zomer 2020
Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 16