Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
<>
N
7
ze
Nu
»
R
ER
EN
4
S
5
Be.
à
5
\
z
a
sd
Pen
À
4
Ÿ
N f
Pen
D 7
pa
Je,
f
|
Brochettes van eend
met dadels
=
Fe
en
Gemarineerd varkensvlee
met nectarines
IN
ie
Ge
EA
p.
hi
100% BELGISCH VLEES
[
3
Het rundsvlees Kwaliteitsketen Carrefour is
« Gegarandeerd 100% Vlaams blauwwit
« Mals en mager vlees
Rundsbrochette:
see
yaki
« Van dieren gevoed met natuur
gecontroleerd en
Eu
D
ER
100% plantaardig voeder
N.
« De runderen groeien op zonder preventieve
antibioticabehandelingen
RUNDSBROCHETTES teriyaki
BROCHETTES VAN EEND
GEMARINEERD
met dadels
VARKENSVLEES met nectarines
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10MIN
RUSTEN2 U -BEREIDING 8MIN
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN
MAKKELIJK-
RUSTEN 2U - BEREIDING 7 MIN - MAKKELIJK -€
RUST 30MIN- BEREIDING 6 MIN
100 mi sojasaus | 2el verse gember, geraspt | 70ml
MAKKELUK -€
2 eendenborstfilets | 4el honing | sapvan 1 sinaasappel |
Saké | 1 el bruine suiker | 3 teentjes knoflook, geperst |
1Hkomiünpoeder | 1 chilipoeder | 12 dadels | een paar
800 gvarkensviees | 4el olijfolie | 141 gedroogde
800 grundsvlees | 1 à2 rode paprikas,in stukken |
plukjes koriander | zout, peper
oregano | 1 mosterd | 1 tihoning | 4 nectarines |
1 groene paprika, in stukken | 1 rodeu in grove
stukken
zout, peper
@ snij net vet van de eendenborstfilets en snij het
vlees in blokjes. Doe de honing in een schaal en
© snij net varkensviees in blokjes. Meng alle
© Meng voor de teriyakisaus de sojasaus met
meng met het sinaasappelsap. Kruid met zouten
andere ingrediënten (behalve de nectarines)
de geraspte gember, de saké, de bruine suiker
peper, het komijnpoeder en het chilipoeder: Leg er
tot een marinade en leg er het vlees 30 min in
en de geperste knoflook
de stukjes eend in en laat 2 u marineren.
© snij de nectarines in stukken. Prik afwisse-
© snij net vlees in gelijkmatige blokjes, leg die
© Prik afwisselend blokjes eend en ontpitte dadels
lend blokjes vlees en stukken nectarine op
in de saus en laat 2 u 30 min marineren.
op brochettestokjes.
brochettestokjes.
© prik afwisselend vlees, stukken paprika en ui
© Stil de brochettes op de barbecue, 4 min aan één
op brochettestokjes en gril ze 7 à 8 min op de
© eri de brochettes op de barbecue en
kanten 3 min aan de andere kant; het vlees moet
besprenkel ze regelmatig met de marinade,
barbecue.
heel rosé bijven. Dien op met plukjes koriander.
zodat het vlees niet kan uitdrogen.
O®
O®
PER PORTE 247
PER PORTE basi
PER PORTE 397 KCAL
17 8 VETIEN | 126 KDOLHIDRATEN 19.1 9
2 VETTEN | 48 gKODLMORATEN | tg
15 g VETTEN 9.3 KOOLHYORATEN 1939
SUNERS] 7 gVEZES | gEMMITIEN
(SUKERS 12.1 gVEELSI 28 gENMTTEN
(SUKERS 12,1 gVEZEISI ang EMITTEN
16 | gages | zomer 2020