Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nen

Gans

=

==

DLL

=

pe

sin en dan knabbelen m

ar!

Methet

L

as in de hand tasten we toe en proeven we van bruschetta, die simpele, snelle nn

naar!

sb

sneetjes

rood met gevarieerde to;

ppings, voor elk wat wils. Ideaal dusvoor een a

aperitiefmoment onder vrienden.

1. METTO/

karamelliseren. Smeer de sneden

zout. Laat 20 min sudderen op een

olijfolie. Breng op smaak met peper.

MASCARPONECRÈME EN

stokbrood in met olijfolie. Breng op

zacht vuur. Smeer de stukken

en zouten zet 7 tot 9 min in de

KAPPERAPPELS

smaak met peper en zout en zet 7

stokbrood in met olijfolie, breng op

oven. Beleg met de courgettereep-

Mix de inhoud van 1blik uitgelekte

tot 9 min in de oven. Haal uit de

‘smaak met peper en zout en zet 7

jes. Werk af met pesto, geraspte

tor

150 g mascarpone, het sap

oven en beleg met 4sneden

tot 9 min in de oven. Haal uitde

parmezaan en basilicumblaadjes.

van 1/2 ckroen en 4 el gehakte

parmaham en de gekaramelliseer-

oven, beleg elk stuk met 1/2 el

1O. MET GEGRILDE

bieslook. Breng op smaak met

de venkel.

rammenas, 2 sneden koude

rosbief en gekaramelliseerde ui

ARTISJOK EN

per. Giet 1 tlolijfolie op elk stuk

4. MET PESTO EN ROZE

GEITENKAAS

stokbrood. Kruid met peper en zout

GARNALEN

Laat 1bokaal gegrilde artisjok:

en zet 7 tot 9 min in de oven.

7. MET GEGRILDE PAPRIKA

Plet 6 teentjes knoflook met het

EN KAPPERTJES

harten op olie uitlekken en snij ze

Haal uit de oven en beleg met de

lemmet van een mes en fruit 5 min

Fruit 1gepelde en gehakte rode ui

in 2. Smeer de stukken stokbrood in

tonijncreme en 16 kapperappels.

Werkaf met peterselieblaadjes,

in 6eLolifolie op een zacht vuur.

gedurende 12 min. Breng op smaak

met olijfolie. Breng op smaak met

Draai de teentjes om en zet het

met peper en zout. Laat een bokaal.

peper en zout en zet 7 tot 9 minin

fijne sneetjes rode ui en kruid af

vuur hoger. Voeg 16 gepelde

de oven. Beleg met 80 g geiten-

met peper.

gegrilde rode paprika uitlekken en

garnalen toe en laat bakken tot ze

snij het vruchtvlees in kleine

kaas en 1/2artisjokhart Breng op

roze zijn. Smeer de stukken

blokjes. Voeg toe aan de ui, samen

smaak met peper en zout.

2, MET GEGRILDE

AUBERGINE, FETA,

‘stokbrood in met olijfolie. Breng op

met 80 ml balsamicoazijn en 50 g

11. MET GORGONZOLA,

TOMAAT ENMUNT

‘smaak met peper en zouten zet

bruine suiker. Laat voorzichtig

VIJGEN EN HONING

7tot 9 min in de oven. Haaluit de

sudderen. Voeg 80 g olijven in

Snij aubergine in fijne plakjes en

Snij 4 vijgen doormidden. Beleg de

schik op een bakplaat Besprenkel

oven en beleg met de garnalen.

plakjes toe en 2el kappertjes.

stukken stokbrood met 200 g

in

met olijfolie, breng op smaak met

Werk af met 1/2 el pesto en

Smeer de stukken stokbrood in met

u

peterselieblaadjes.

gorgonzola (of een andere blauwe

per en zout en zet 20 tot 30 min

olijfolie, breng op smaak met peper.

kaas). Werk af met een halve vijg en

in de oven. Smeer de stukken

en zout en zet 7 tot 9 min in de

stokbrood in met olijfolie. Breng

5. MET AVOCADO, TOMAAT

oven. Haal uit de oven en beleg met

een mespunt honing en breng op

il

EN BALSAMICO

smaak

peper en zout. Zet tot

op smaak met peper en zout en zet

Smeer de stukken stokbrood in met

het olijfpaprikamengsel. Werk af

9min ind

ven.

7 tot 9 min in de oven. Haal uit de

met enkele takjes tijm.

sf

olijfolie. Breng op smaak met

Ee

oven en beleg met de plakjes

peper en zout en zet 7 tot 9 min in

8. MET RICOTTA, DRUIVEN

gegrilde aubergine, 8 kerstoma-

ENTUM

VOOR 8 BRUSCHETTE

Er

ten, 100 g feta en 8 muntblaadjes.

de oven. Haal uit de oven en beleg

Basisingrediënten:

=

met plakjes van 1 geschilde en

Meng 100 9 zwarte druiven met

ontpitte avocado. Kruid met peper

1/2el olijfolie, de blaadjes van

1stokbrood in 10 of12 even

« MET PARMAHAM EN

grote stukken gesneden.

GEKARAMELLISEERDE

en zout en besprenkel met het sap

Btakjestijm en een snuifje zout.

Bereidin(

7

VENKEL

van 1/2 citroen Beleg met

Smeer 120 g ricotta op de stukken

8 kerstomaten en rucolablsadjes.

7 tot 9 min in een op 220°C

voorverwarmde oven.

Verwijder de basis en de buitenste

stokbrood. Beleg met de druiven en

72

bladeren van 2 venkelbollen. Snij

Besprenkel met olijfolie en,

zet 7 tot 9 min in de oven.

balsamicocrème.

de bollen in plakken van 1cm dik en

9. MET CARPACCIO VAN

3%

bak langs beide kanten aan in

COURGETTE EN

a

olijfolie tot ze kleuren. Breng op

Ó. MET RAMMENAS,

ROSBIEF EN

PARMEZAAN

V2

TK"

maak met peper en zout. Rooster

GEKARAMELLISEERDE UI

Snij 1 ontpitte courgette met

Be

ij

14 venkelzaadjes 1 tot 2 min in een

Fruit 2 rode uien, gepeld en in

dunschiller in fijne reepjes.

À

A

pan en voeg daarna de venkelplak-

E

grove stukken in 4 el extra vierge

Besprenkel met 2 el geparfum,

Waf

jes en1 teentje gesnipperde

olijfolie, gedurende 15 min. Voeg

de olijfolie en het sap van |

knoflook toe. Breng op smaak

4elrode

‚en 1elsuiker

mul

1/2 citroen. Laat 15 min marineı

mn

River

en laat voorzichtig

=

__toe. Bren:

g

op smaak met peperen

r de stul

stokb

#7

MES

u

HE

ai

7

x

À

#

rt

CRE

À

N

=

DE

2

—_

a



10, gay | zomer2020

+