Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
nen
Gans
=
==
DLL
=
pe
sin en dan knabbelen m
ar!
Methet
L
as in de hand tasten we toe en proeven we van bruschetta, die simpele, snelle nn
naar!
sb
sneetjes
rood met gevarieerde to;
ppings, voor elk wat wils. Ideaal dusvoor een a
aperitiefmoment onder vrienden.
1. METTO/
karamelliseren. Smeer de sneden
zout. Laat 20 min sudderen op een
olijfolie. Breng op smaak met peper.
MASCARPONECRÈME EN
stokbrood in met olijfolie. Breng op
zacht vuur. Smeer de stukken
en zouten zet 7 tot 9 min in de
KAPPERAPPELS
smaak met peper en zout en zet 7
stokbrood in met olijfolie, breng op
oven. Beleg met de courgettereep-
Mix de inhoud van 1blik uitgelekte
tot 9 min in de oven. Haal uit de
‘smaak met peper en zout en zet 7
jes. Werk af met pesto, geraspte
tor
150 g mascarpone, het sap
oven en beleg met 4sneden
tot 9 min in de oven. Haal uitde
parmezaan en basilicumblaadjes.
van 1/2 ckroen en 4 el gehakte
parmaham en de gekaramelliseer-
oven, beleg elk stuk met 1/2 el
1O. MET GEGRILDE
bieslook. Breng op smaak met
de venkel.
rammenas, 2 sneden koude
rosbief en gekaramelliseerde ui
ARTISJOK EN
per. Giet 1 tlolijfolie op elk stuk
4. MET PESTO EN ROZE
GEITENKAAS
stokbrood. Kruid met peper en zout
GARNALEN
Laat 1bokaal gegrilde artisjok:
en zet 7 tot 9 min in de oven.
7. MET GEGRILDE PAPRIKA
Plet 6 teentjes knoflook met het
EN KAPPERTJES
harten op olie uitlekken en snij ze
Haal uit de oven en beleg met de
lemmet van een mes en fruit 5 min
Fruit 1gepelde en gehakte rode ui
in 2. Smeer de stukken stokbrood in
tonijncreme en 16 kapperappels.
Werkaf met peterselieblaadjes,
in 6eLolifolie op een zacht vuur.
gedurende 12 min. Breng op smaak
met olijfolie. Breng op smaak met
Draai de teentjes om en zet het
met peper en zout. Laat een bokaal.
peper en zout en zet 7 tot 9 minin
fijne sneetjes rode ui en kruid af
vuur hoger. Voeg 16 gepelde
de oven. Beleg met 80 g geiten-
met peper.
gegrilde rode paprika uitlekken en
garnalen toe en laat bakken tot ze
snij het vruchtvlees in kleine
kaas en 1/2artisjokhart Breng op
roze zijn. Smeer de stukken
blokjes. Voeg toe aan de ui, samen
smaak met peper en zout.
2, MET GEGRILDE
AUBERGINE, FETA,
‘stokbrood in met olijfolie. Breng op
met 80 ml balsamicoazijn en 50 g
11. MET GORGONZOLA,
TOMAAT ENMUNT
‘smaak met peper en zouten zet
bruine suiker. Laat voorzichtig
VIJGEN EN HONING
7tot 9 min in de oven. Haaluit de
sudderen. Voeg 80 g olijven in
Snij aubergine in fijne plakjes en
Snij 4 vijgen doormidden. Beleg de
schik op een bakplaat Besprenkel
oven en beleg met de garnalen.
plakjes toe en 2el kappertjes.
stukken stokbrood met 200 g
in
met olijfolie, breng op smaak met
Werk af met 1/2 el pesto en
Smeer de stukken stokbrood in met
u
peterselieblaadjes.
gorgonzola (of een andere blauwe
per en zout en zet 20 tot 30 min
olijfolie, breng op smaak met peper.
kaas). Werk af met een halve vijg en
in de oven. Smeer de stukken
en zout en zet 7 tot 9 min in de
stokbrood in met olijfolie. Breng
5. MET AVOCADO, TOMAAT
oven. Haal uit de oven en beleg met
een mespunt honing en breng op
il
EN BALSAMICO
smaak
peper en zout. Zet tot
op smaak met peper en zout en zet
Smeer de stukken stokbrood in met
het olijfpaprikamengsel. Werk af
9min ind
ven.
7 tot 9 min in de oven. Haal uit de
met enkele takjes tijm.
sf
olijfolie. Breng op smaak met
Ee
oven en beleg met de plakjes
peper en zout en zet 7 tot 9 min in
8. MET RICOTTA, DRUIVEN
gegrilde aubergine, 8 kerstoma-
ENTUM
VOOR 8 BRUSCHETTE
Er
ten, 100 g feta en 8 muntblaadjes.
de oven. Haal uit de oven en beleg
Basisingrediënten:
=
met plakjes van 1 geschilde en
Meng 100 9 zwarte druiven met
ontpitte avocado. Kruid met peper
1/2el olijfolie, de blaadjes van
1stokbrood in 10 of12 even
« MET PARMAHAM EN
grote stukken gesneden.
GEKARAMELLISEERDE
en zout en besprenkel met het sap
Btakjestijm en een snuifje zout.
Bereidin(
7
VENKEL
van 1/2 citroen Beleg met
Smeer 120 g ricotta op de stukken
8 kerstomaten en rucolablsadjes.
7 tot 9 min in een op 220°C
voorverwarmde oven.
Verwijder de basis en de buitenste
stokbrood. Beleg met de druiven en
72
bladeren van 2 venkelbollen. Snij
Besprenkel met olijfolie en,
zet 7 tot 9 min in de oven.
balsamicocrème.
de bollen in plakken van 1cm dik en
9. MET CARPACCIO VAN
3%
bak langs beide kanten aan in
COURGETTE EN
a
olijfolie tot ze kleuren. Breng op
Ó. MET RAMMENAS,
ROSBIEF EN
PARMEZAAN
V2
TK"
maak met peper en zout. Rooster
GEKARAMELLISEERDE UI
Snij 1 ontpitte courgette met
Be
ij
14 venkelzaadjes 1 tot 2 min in een
Fruit 2 rode uien, gepeld en in
dunschiller in fijne reepjes.
À
A
pan en voeg daarna de venkelplak-
E
grove stukken in 4 el extra vierge
Besprenkel met 2 el geparfum,
Waf
jes en1 teentje gesnipperde
olijfolie, gedurende 15 min. Voeg
de olijfolie en het sap van |
knoflook toe. Breng op smaak
4elrode
‚en 1elsuiker
mul
1/2 citroen. Laat 15 min marineı
mn
River
en laat voorzichtig
=
__toe. Bren:
g
op smaak met peperen
r de stul
stokb
#7
MES
u
HE
ai
7
x
À
#
rt
CRE
À
N
=
DE
2
—_
a
‘
10, gay | zomer2020
+