Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.

Hier is pagina 10 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 10
nen Gans = == DLL = pe sin en dan knabbelen m ar! Methet L as in de hand tasten we toe en proeven we van bruschetta, die simpele, snelle nn naar! sb sneetjes rood met gevarieerde to; ppings, voor elk wat wils. Ideaal dusvoor een a aperitiefmoment onder vrienden. 1. METTO/ karamelliseren. Smeer de sneden zout. Laat 20 min sudderen op een olijfolie. Breng op smaak met peper. MASCARPONECRÈME EN stokbrood in met olijfolie. Breng op zacht vuur. Smeer de stukken en zouten zet 7 tot 9 min in de KAPPERAPPELS smaak met peper en zout en zet 7 stokbrood in met olijfolie, breng op oven. Beleg met de courgettereep- Mix de inhoud van 1blik uitgelekte tot 9 min in de oven. Haal uit de ‘smaak met peper en zout en zet 7 jes. Werk af met pesto, geraspte tor 150 g mascarpone, het sap oven en beleg met 4sneden tot 9 min in de oven. Haal uitde parmezaan en basilicumblaadjes. van 1/2 ckroen en 4 el gehakte parmaham en de gekaramelliseer- oven, beleg elk stuk met 1/2 el 1O. MET GEGRILDE bieslook. Breng op smaak met de venkel. rammenas, 2 sneden koude rosbief en gekaramelliseerde ui ARTISJOK EN per. Giet 1 tlolijfolie op elk stuk 4. MET PESTO EN ROZE GEITENKAAS stokbrood. Kruid met peper en zout GARNALEN Laat 1bokaal gegrilde artisjok: en zet 7 tot 9 min in de oven. 7. MET GEGRILDE PAPRIKA Plet 6 teentjes knoflook met het EN KAPPERTJES harten op olie uitlekken en snij ze Haal uit de oven en beleg met de lemmet van een mes en fruit 5 min Fruit 1gepelde en gehakte rode ui in 2. Smeer de stukken stokbrood in tonijncreme en 16 kapperappels. Werkaf met peterselieblaadjes, in 6eLolifolie op een zacht vuur. gedurende 12 min. Breng op smaak met olijfolie. Breng op smaak met Draai de teentjes om en zet het met peper en zout. Laat een bokaal. peper en zout en zet 7 tot 9 minin fijne sneetjes rode ui en kruid af vuur hoger. Voeg 16 gepelde de oven. Beleg met 80 g geiten- met peper. gegrilde rode paprika uitlekken en garnalen toe en laat bakken tot ze snij het vruchtvlees in kleine kaas en 1/2artisjokhart Breng op roze zijn. Smeer de stukken blokjes. Voeg toe aan de ui, samen smaak met peper en zout. 2, MET GEGRILDE AUBERGINE, FETA, ‘stokbrood in met olijfolie. Breng op met 80 ml balsamicoazijn en 50 g 11. MET GORGONZOLA, TOMAAT ENMUNT ‘smaak met peper en zouten zet bruine suiker. Laat voorzichtig VIJGEN EN HONING 7tot 9 min in de oven. Haaluit de sudderen. Voeg 80 g olijven in Snij aubergine in fijne plakjes en Snij 4 vijgen doormidden. Beleg de schik op een bakplaat Besprenkel oven en beleg met de garnalen. plakjes toe en 2el kappertjes. stukken stokbrood met 200 g in met olijfolie, breng op smaak met Werk af met 1/2 el pesto en Smeer de stukken stokbrood in met u peterselieblaadjes. gorgonzola (of een andere blauwe per en zout en zet 20 tot 30 min olijfolie, breng op smaak met peper. kaas). Werk af met een halve vijg en in de oven. Smeer de stukken en zout en zet 7 tot 9 min in de stokbrood in met olijfolie. Breng 5. MET AVOCADO, TOMAAT oven. Haal uit de oven en beleg met een mespunt honing en breng op il EN BALSAMICO smaak peper en zout. Zet tot op smaak met peper en zout en zet Smeer de stukken stokbrood in met het olijfpaprikamengsel. Werk af 9min ind ven. 7 tot 9 min in de oven. Haal uit de met enkele takjes tijm. sf olijfolie. Breng op smaak met Ee oven en beleg met de plakjes peper en zout en zet 7 tot 9 min in 8. MET RICOTTA, DRUIVEN gegrilde aubergine, 8 kerstoma- ENTUM VOOR 8 BRUSCHETTE Er ten, 100 g feta en 8 muntblaadjes. de oven. Haal uit de oven en beleg Basisingrediënten: = met plakjes van 1 geschilde en Meng 100 9 zwarte druiven met ontpitte avocado. Kruid met peper 1/2el olijfolie, de blaadjes van 1stokbrood in 10 of12 even « MET PARMAHAM EN grote stukken gesneden. GEKARAMELLISEERDE en zout en besprenkel met het sap Btakjestijm en een snuifje zout. Bereidin( 7 VENKEL van 1/2 citroen Beleg met Smeer 120 g ricotta op de stukken 8 kerstomaten en rucolablsadjes. 7 tot 9 min in een op 220°C voorverwarmde oven. Verwijder de basis en de buitenste stokbrood. Beleg met de druiven en 72 bladeren van 2 venkelbollen. Snij Besprenkel met olijfolie en, zet 7 tot 9 min in de oven. balsamicocrème. de bollen in plakken van 1cm dik en 9. MET CARPACCIO VAN 3% bak langs beide kanten aan in COURGETTE EN a olijfolie tot ze kleuren. Breng op Ó. MET RAMMENAS, ROSBIEF EN PARMEZAAN V2 TK" maak met peper en zout. Rooster GEKARAMELLISEERDE UI Snij 1 ontpitte courgette met Be ij 14 venkelzaadjes 1 tot 2 min in een Fruit 2 rode uien, gepeld en in dunschiller in fijne reepjes. À A pan en voeg daarna de venkelplak- E grove stukken in 4 el extra vierge Besprenkel met 2 el geparfum, Waf jes en1 teentje gesnipperde olijfolie, gedurende 15 min. Voeg de olijfolie en het sap van | knoflook toe. Breng op smaak 4elrode ‚en 1elsuiker mul 1/2 citroen. Laat 15 min marineı mn River en laat voorzichtig = __toe. Bren: g op smaak met peperen r de stul stokb #7 MES u HE ai 7 x À # rt CRE À N = DE 2 —_ a ‘ 10, gay | zomer2020 +
Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 10