Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
bio bijgerechten
Ee pes
pe
L: A,
fruiten
2
Er
ZOET-
HARTIG
or
er
Pe,
Kr
VA
ertro
ffen
ei
ve
\
«
5
Salade m
soorten ri
E,
|
smaak.
munt, bas
m en abrikozen
}
X
4
x
N
Sy
dé
2
Ge
Ek
LA
d
R
ss
&
1
NS
a
Des
>
Me N
4
4
@UD G
A
|
Ca
+
À.
LE
4
=
5
\
M
“arr .
>
ANDERE SIMPELE
(
EN GOEDKOPE
BIJGERECHTEN:
d®
» Aardappelen. Omdat voor velen een
276VETTEN |61 6 KDOLHMDRATEN | 106
4
barbecue niet af is zonder patatjes! Leg ze
Le
IKERS [64 VEZELSTAGEMITEN |
5
ER
op de rooster met een beetje kruidenboter,
eg
m
Re
steek ze op spiesjes, bereid ze op Z'n Zweeds
(hasselback), in een koude salade.
SALADE MET 3 SOORTEN RIJST,
En waarom voor de verandering eens niet
werken met zoete aardappelen?
munt, basilicum en abrikozen
» Gegrilde maïskolven (10 à 15 min op
4À 6 PERSONEN - VOORBEREIDING 15 MIN - BEREIDING 15 MIN- MAKKELIJK -€
je BBQ), geserveerd met gezouten boter met
400g gemengderijst (Camargue,
© kook de gemengde rijst beetgaar. Giet hem af
wat paprikapoeder… overheerlijk!
wilderjstenlangkorrel)
en laat afkoelen. Leg een paar blaadjes basilicum
1bosjebiobasilicum
» Gegrilde groenten, op de BBQ natuurlijk.
‘en munt opzij Hak de rest grof met de noten en de
Champignons, paprika's, uien, aubergine,
1bosjebiomunt
gedroogde abrikozen.
courgettes… Zo makkelijk.
150g gemengdenoten
75 ggedroogde abrikozen
© Meng de rijst met het mengsel van gehakte
* En als je nu eens geroosterde Romeinse
bio olijfolie
slaharten opdiende? Snij de salade in de
verse abrikozen
kruiden, noten en abrikozen en breng op smaak
“een paar sprietjes bio bieslook,
met peper en zout. Besprenkel met olijfolie
lengte in twee of vier en leg op de rooster.
Een scheutje olie erover, wat balsamicoazijn
© snij de verse abrikozen in tweeën, verwijder de
en schilfers Parmezaanse kaas, en klaar.
bio zout, peper
pit en snij het vruchtvlees in dunne sneetjes. Schik
En nog bijzonder smakelijk ook!
ze op de salade en strooi er de bieslook over.
zomer 2020 | Shoes 143