Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

bio bijgerechten

Ee pes

pe

L: A,

fruiten

2

Er

ZOET-

HARTIG

or

er

Pe,

Kr

VA

ertro

ffen

ei

ve

\

«

5

Salade m

soorten ri

E,

|

smaak.

munt, bas

m en abrikozen

}

X

4

x

N

Sy



2

Ge

Ek

LA

d

R

ss

&

1

NS

a

Des

>

Me N

4

4

@UD G

A

|

Ca

+

À.

LE

4

=

5

\

M

“arr .

>

ANDERE SIMPELE

(

EN GOEDKOPE

BIJGERECHTEN:



» Aardappelen. Omdat voor velen een

276VETTEN |61 6 KDOLHMDRATEN | 106

4

barbecue niet af is zonder patatjes! Leg ze

Le

IKERS [64 VEZELSTAGEMITEN |

5

ER

op de rooster met een beetje kruidenboter,

eg

m

Re

steek ze op spiesjes, bereid ze op Z'n Zweeds

(hasselback), in een koude salade.

SALADE MET 3 SOORTEN RIJST,

En waarom voor de verandering eens niet

werken met zoete aardappelen?

munt, basilicum en abrikozen

» Gegrilde maïskolven (10 à 15 min op

4À 6 PERSONEN - VOORBEREIDING 15 MIN - BEREIDING 15 MIN- MAKKELIJK -€

je BBQ), geserveerd met gezouten boter met

400g gemengderijst (Camargue,

© kook de gemengde rijst beetgaar. Giet hem af

wat paprikapoeder… overheerlijk!

wilderjstenlangkorrel)

en laat afkoelen. Leg een paar blaadjes basilicum

1bosjebiobasilicum

» Gegrilde groenten, op de BBQ natuurlijk.

‘en munt opzij Hak de rest grof met de noten en de

Champignons, paprika's, uien, aubergine,

1bosjebiomunt

gedroogde abrikozen.

courgettes… Zo makkelijk.

150g gemengdenoten

75 ggedroogde abrikozen

© Meng de rijst met het mengsel van gehakte

* En als je nu eens geroosterde Romeinse

bio olijfolie

slaharten opdiende? Snij de salade in de

verse abrikozen

kruiden, noten en abrikozen en breng op smaak

“een paar sprietjes bio bieslook,

met peper en zout. Besprenkel met olijfolie

lengte in twee of vier en leg op de rooster.

Een scheutje olie erover, wat balsamicoazijn

© snij de verse abrikozen in tweeën, verwijder de

en schilfers Parmezaanse kaas, en klaar.

bio zout, peper

pit en snij het vruchtvlees in dunne sneetjes. Schik

En nog bijzonder smakelijk ook!

ze op de salade en strooi er de bieslook over.

zomer 2020 | Shoes 143