Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VERRASSINGS-

IJSBLOKJES

=

Voor een originele toets in je

h

cocktails kun je je ijsblokjes

‘pimpen! Het volstaat ze 3 uur te

laten bevriezen in de diepvriezer.

Het is heel makkelijk om te doen,

en nog prima tegen verspilling

ook: je kan er namelijk over-

schotjes verse kruiden en fruit in

verwerken!

“Een milde avond, een

\

berichtje op WhatsApp,

» Voor een pittige gin-tonic:

en vrienden die komen

Voeg een paar plukjes rozema-

/

rijn toe aan het water voor de

aanwaaien voor een

ijsblokjes.

» Voor een tropische toets

geïmproviseerde borrel.

bij bubbels: Giet een beetje

Ik kies voor simpele drankjes

mangosap bij het water voor

de ijsblokjes.

en hapjes om mijn gasten

» Omeen pina colada te

pimpen: Leg stukjes ananas

voor te zetten. Simpel,

maar wel gesofistikeerd!

in het water voor de ijsblokjes.

ms

» Om je mojito spannender te

Ik maak vaak sangria,

maken: Leg blaadjes verse munt

0

het ideale aperitief voor

in het water voor de ijsblokjes.

een groot gezelschap.

(ad

En het is ook nog heel.

makkelijk, lief voor mijn

}

portemonnee, en iedereen

houdt ervan. Voor de wijn

%

— rood, wit of rosé — kies

ik een heel betaalbare fles,

San

verde

want ik voeg veel andere

ingrediënten toe om mijn

sangria panache te geven:

rum; wodka of Grand

Marnier, sinaasappelsap,

limonade, … Tot slot doe ik

er vers of diepvriesfruit bij,

N



9

of kruiden. En als knabbels?

RIA VERDE

Even in de koelkast speuren,

NEN -

@ spoelde druiver

nij ze in tweeën.

een restje groenten of kaas

VOORBEREIDING 15 MIN

Schep meteen meloenlë

peltje bolletjes uit

RUSTEN 2U-

de meloen en de komkommer.

op sneetjes geroosterd

MAKKELIJK-€

brood, en kijk: bruschette

1tros witte druiven

© Leg de stukjes fruit en komkommer ineen

1meloen

grote schaal en giet er de wijn ende rum

met woweffect!”

1komkommer

over. Voeg de muntblaadjes toe enzet 2 uin

— Hilde

2flessenfruitige witte wjn

de koelkast.

500mlrum

‘een paar muntblaadjes

© serveer met ijsblokjes.

‘zomer 2020 | Shoes 19