Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 50


Hier is pagina 50 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Carrefour Folder 31.05.2020

Hier is pagina 50 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 50

+ Er S u. P IS 2 | TE er I WIST JE DIT? de Ceviche is een koud si nz gerecht dat we ‘terugvinden langsde kust van de Stille Oceaan van Latijns-Amerika, op basis van rauwe vis die gearwordt’in een zure marinade (meestal citroensap). “Ik heb duizenden veatpikanter? herinneringen Liever: ‘voeg: war druppels aan de zee. oo toe. 4 Mr LL Alvan kleins af 7 aan ging iker elk jaar naartoe. A Heel jong met BB Ceviche mijn ouders en van zeebrasem vandaag met onze kinderen. Tijdens de zomer in België blijven heeft voor ons heel wat voordelen. We spreken guD Ger rt afwisselend ief 3) af met onze € Ie vrienden en onze A A 9 familie, altijd Zeebrasem iseen witte leuk en gezellig. vis met delicaat en. vlees. Je kan deze vis De kust is heel Ceviche van ZEEBRASEM vervangen. 7 Ts, een budget variant. ndelijkere aangenaam, er 4 PERSONEN - VOORBEREIDING 15 MIN - MAKKELIJK -€ zijn verschillende activiteiten om 180ml imoensap © Meng het Imoen- en sinaasappelsap met de 100ml sinaasappelsap zestes, de gember en het pepertje en zet fris. te doen. En het is dezestevan 1limoen dezeste van % sinaasappel @ snij de zeebrasem in flinterdunne sneetjes en vooral beter voor 309 verse gember, geraspt schik op diepe borden. Besprenkel met het sap en de planeet.” 1 Heine rode peper, fine ringen versienmet de rode ui en de radijzen. 2 æebrasemfilets —Liesbeth 4 rodeui, in Fine ringen © Bestrooi met enkele plukjes dille. Breng op Aradizen,infine plakjes smaak met een snuifje zout, peper en enkele PS: op pagina 52 geef ik 40g dille druppels olijfolie. ‘extraviergeolijfolie België Limburg, je enkele tips voor leuke PER PORTE 09 KCAL Jerom Winery, bezoekjes. zeezout, zwartepeper SUERSIS Ag ZEUS 2 GET EN A1 gVETTEN 129 KOOLMYORATEN 127 0 Chardonnay, U] ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 50 SEOPL | zomer 2020

Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 50