Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
Er
S
u.
P
IS
2 |
TE
er
I
WIST JE DIT?
de
Ceviche is een koud
si
nz
gerecht dat we
‘terugvinden langsde
kust van de Stille Oceaan
van Latijns-Amerika,
op basis van rauwe vis
die gearwordt’in een
zure marinade (meestal
citroensap).
“Ik heb duizenden
veatpikanter?
herinneringen
Liever:
‘voeg:
war druppels
aan de zee.
oo toe.
4
Mr
LL
Alvan kleins af
7
aan ging iker
elk jaar naartoe.
A
Heel jong met
BB
Ceviche
mijn ouders en
van zeebrasem
vandaag met
onze kinderen.
Tijdens de zomer
in België blijven
heeft voor ons heel
wat voordelen.
We spreken
guD Ger
rt
afwisselend
ief
3)
af met onze
€
Ie
vrienden en onze
A
A 9
familie, altijd
Zeebrasem iseen witte
leuk en gezellig.
vis met delicaat en.
vlees. Je kan deze vis
De kust is heel
Ceviche van ZEEBRASEM
vervangen.
7
Ts,
een budget
variant.
ndelijkere
aangenaam, er
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 15 MIN - MAKKELIJK -€
zijn verschillende
activiteiten om
180ml imoensap
© Meng het Imoen- en sinaasappelsap met de
100ml sinaasappelsap
zestes, de gember en het pepertje en zet fris.
te doen. En het is
dezestevan 1limoen
dezeste van % sinaasappel
@ snij de zeebrasem in flinterdunne sneetjes en
vooral beter voor
309 verse gember, geraspt
schik op diepe borden. Besprenkel met het sap en
de planeet.”
1 Heine rode peper,
fine ringen
versienmet de rode ui en de radijzen.
2 æebrasemfilets
—Liesbeth
4 rodeui, in Fine ringen
© Bestrooi met enkele plukjes dille. Breng op
Aradizen,infine plakjes
smaak met een snuifje zout, peper en enkele
PS: op pagina 52 geef ik
40g dille
druppels olijfolie.
‘extraviergeolijfolie
België Limburg,
je enkele tips voor leuke
PER PORTE 09 KCAL
Jerom Winery,
bezoekjes.
zeezout, zwartepeper
SUERSIS Ag ZEUS 2 GET EN
A1 gVETTEN 129 KOOLMYORATEN 127 0
Chardonnay,
U]
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
50 SEOPL | zomer 2020