Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
w
®
GROENE SALADES
‚a
Pil
je sesamdressing
4
»Scheur de la altijd met je handen.
—
recapt p. 36)
Gebruik je een mes, dan oxideren de bladeren.
er
2
|
» Je sla goed bewaren? Maak onmiddellijk na je
Thai
Quinoasalade op 7
‘aankoop de bladeren las, spoel ze en zwier ze droog.
Kr
t
» Spoel je salade in water met wite rijn.
Ev
<
Daardoor hou je de sla knapperig.
D 4
» Wikkel hem in vellen keukenpapier of een schone
ar
Co +
doek.
A?
rw
# 5
» Leg een stuk droog brood bij je ingepakte salade.
4
ur
De droge korst neemt het vocht op en zo blijft de
salade lekker fris.
a
» Liet je salade er niet meer zo fris uit? Laat tien
ir
minuten in een kom met lauw (of zelfs warm) water
I”
weken en dompel de sla nadien onder in een kom met
aes
N
ijswater. De thermische schok geeft weer kleur aan
hi
Ri
an‘
d
je salade.
» Droog je salade goed af voordat je hem eet.
£
Zo komt die frisse vinaigrette beter tot z'n recht.
2
=
Pe
[77
Ir
à
“(
7
%
=
y
x
D
#
A
{
A
à
à
5
[
r
u
ER un:
el &
8
À
&
ge
=
Í
MR:
EXTRA TIP.
à.
Was eerst de quinoa voor je hem klaarmaak Rae
QUINOASALADE op z'n Thai
Quinoa s namelijk bedekt met saponine Dezestaf
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 15 MIN - BEREIDING 15 MIN“ MAKKELIJKE
een bittere snaak en onaangename texte dealer
spoel je de quinoa twee keer. Eerst in een ijtvergiek
door met en lepelte mengen. Vervolgens nog enkle
300g quinoa
© Siet de quinoa ineen kookpan met
‘seconden onder water.
2009 geraspte wortelen
158 2keer hetzelfde volimewater. Kook de:
2009 geraspte rode kool
quinoa 15 min. Spoel afonder koud water en
1 gele paprika en 1 rode
laat uitlekken in een vergiet Roer er met een
paprika, in dunne reepjes
vork door zodat de laatste druppels water
4rode uien, in dunnereepjes
verdampen.
1 klein bakje edamame
Frankrijk, Elzas,
50g cashewnoten
@ Meng de quinoa metde groenten en giet
Jean Murbach,
er de pittige sesamdressing over (zie recept
enkeleblaadjes verse
p-36).
Pinot blanc, Wik
koriander
© voeg de casheumoten en koriander toe.
126 VETTEN [62 GKOOLANDRATEN | 176
OE)
SUIKERS 14 G VEELS | 16 6 ENMTTEN
Serveer onmiddellijk.
ONS VAKHANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND
34, Boels | zomer 2020