Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

11

bis

x

l

PITTIGE

Poe

GEMARINEERDE

VL

CÔTE

LOS

YA

NA

met quinoasalade

I

=

,

Fi

ze

4 PERSONEN

VOORBEREIDING 20 MIN

*

RUST1 NACHT

BEREIDING 20 MIN

an

en

MAKKELIJK-€€

ENT

SAIGNANT VLEES

GEN

2grotecôtesàtos

OP DE BBQ?

Aelharissa-marinade

Ja, dat kan. Schroei het

1

(zie recept p 23)

vlees kor dicht op de hete

a

+

{_kolen. Laat daama verder >

En

Voor de quinoasalade

grillen op een deel van het >

aubergine

#4

x

rooster iets verder weg

Ki

1teentjeknoflook, geperst

de hittebron.

Lx

ce.

UN

200g erwten

à

ge

Kan

TS

300g quinoa

sap van citroen



At

2

KA

1handvolmuntblaadjes

Ri

it

Ra

1handvol korianderblaadjes



|

2

RS



CA

En

3el witte of zwarte rozijnen

4

pe

gi

Ke

pitten van 1 granaatappel

4

h

E

nn

Sr

100g amandelschilfers,geroosterd

5

ed

>

Sr

olijfolie

NA



Rt



6

PER

>

zeezout, peper

24

=

© Besprenkel het vlees met de

marinade en laat het 1 nacht marineren.

»

ö

Rn

Verwarm de oven voor op 200°C. Sni

ne

Pit!

je gemarineerde

de aubergine in dunne sneden en schik

eh?

6

ke

Ae

côte à l'os met quinoasalade)

EN

die op de rooster boven een

EEE

braadslee. Besprenkel aan beide

kanten met olie en bestrooi met

3

ks

x

De

zeezout. Zet 10 min in de oven, oftotde

er

‘aubergine gaar en goudbruin is Leg ze

CA

op een schaal, voeg zel olifolieen de

\

F

5

knoflook toe en zet opzij

2

© Blancheer de erwten in gezouten

UDGe,,

kokend water. Kook de quinoa volgens

hae

de aanwijzingen op de verpakking, giet

6

af, giet in een grote mengkom en laat

afkoelen. Voeg het citroensap,

(er)

dn

de kruiden, de gegrilde aubergine,

ä

;

CD

de erwten en de rozijnen toe en meng.

dI1°9

ee

z

Werk de salade af met granaatappel-

>

pitten en amandelschilers.

Maak je eigen marinades. Om bijzondere

smaken op tafel te toveren, heb je geen

© cri net vlees op de barbecue en

©

#

serveer met de quinoasalade.

peperdure ingrediënten nodig. Werk met

dd

specerijen, kruiden, olie, sap van citrusvruch-

dj

ten... om je eigen, hoogst originele marinades

a



te creëren (inspiratie vind je op p. 23). Heb je

te veel? Rauw vlees in een marinade kun je tot

a

if

in

‘lg VETTEN [95 q KOOL HIDRATEN | 189

PER PORTE 996

SUIKERS 21 gVEZELS|71 gENMITTEN

3 maanden bewaren in de diepvriezer!

=

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

20 | gages | zomer2020