Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Carrefour Folder 31.05.2020

Hier is pagina 20 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 20

+ 11 bis x l PITTIGE Poe GEMARINEERDE VL CÔTE LOS YA NA met quinoasalade I = , Fi ze 4 PERSONEN VOORBEREIDING 20 MIN * RUST1 NACHT BEREIDING 20 MIN an en MAKKELIJK-€€ ENT SAIGNANT VLEES GEN 2grotecôtesàtos OP DE BBQ? Aelharissa-marinade Ja, dat kan. Schroei het 1 (zie recept p 23) vlees kor dicht op de hete a + {_kolen. Laat daama verder > En Voor de quinoasalade grillen op een deel van het > aubergine #4 x rooster iets verder weg Ki 1teentjeknoflook, geperst de hittebron. Lx ce. UN 200g erwten à ge Kan TS 300g quinoa sap van citroen sé At 2 KA 1handvolmuntblaadjes Ri it Ra 1handvol korianderblaadjes € | 2 RS cé CA En 3el witte of zwarte rozijnen 4 pe gi Ke pitten van 1 granaatappel 4 h E nn Sr 100g amandelschilfers,geroosterd 5 ed > Sr olijfolie NA ” Rt 5° 6 PER > zeezout, peper 24 = © Besprenkel het vlees met de marinade en laat het 1 nacht marineren. » ö Rn Verwarm de oven voor op 200°C. Sni ne Pit! je gemarineerde de aubergine in dunne sneden en schik eh? 6 ke Ae côte à l'os met quinoasalade) EN die op de rooster boven een EEE braadslee. Besprenkel aan beide kanten met olie en bestrooi met 3 ks x De zeezout. Zet 10 min in de oven, oftotde er ‘aubergine gaar en goudbruin is Leg ze CA op een schaal, voeg zel olifolieen de \ F 5 knoflook toe en zet opzij 2 © Blancheer de erwten in gezouten UDGe,, kokend water. Kook de quinoa volgens hae de aanwijzingen op de verpakking, giet 6 af, giet in een grote mengkom en laat afkoelen. Voeg het citroensap, (er) dn de kruiden, de gegrilde aubergine, ä ; CD de erwten en de rozijnen toe en meng. dI1°9 ee z Werk de salade af met granaatappel- > pitten en amandelschilers. Maak je eigen marinades. Om bijzondere smaken op tafel te toveren, heb je geen © cri net vlees op de barbecue en © # serveer met de quinoasalade. peperdure ingrediënten nodig. Werk met dd specerijen, kruiden, olie, sap van citrusvruch- dj ten... om je eigen, hoogst originele marinades a d® te creëren (inspiratie vind je op p. 23). Heb je te veel? Rauw vlees in een marinade kun je tot a if in ‘lg VETTEN [95 q KOOL HIDRATEN | 189 PER PORTE 996 SUIKERS 21 gVEZELS|71 gENMITTEN 3 maanden bewaren in de diepvriezer! = ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 20 | gages | zomer2020

Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 20