Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
11
bis
x
l
PITTIGE
Poe
GEMARINEERDE
VL
CÔTE
LOS
YA
NA
met quinoasalade
I
=
,
Fi
ze
4 PERSONEN
VOORBEREIDING 20 MIN
*
RUST1 NACHT
BEREIDING 20 MIN
an
en
MAKKELIJK-€€
ENT
SAIGNANT VLEES
GEN
2grotecôtesàtos
OP DE BBQ?
Aelharissa-marinade
Ja, dat kan. Schroei het
1
(zie recept p 23)
vlees kor dicht op de hete
a
+
{_kolen. Laat daama verder >
En
Voor de quinoasalade
grillen op een deel van het >
aubergine
#4
x
rooster iets verder weg
Ki
1teentjeknoflook, geperst
de hittebron.
Lx
ce.
UN
200g erwten
à
ge
Kan
TS
300g quinoa
sap van citroen
sé
At
2
KA
1handvolmuntblaadjes
Ri
it
Ra
1handvol korianderblaadjes
€
|
2
RS
cé
CA
En
3el witte of zwarte rozijnen
4
pe
gi
Ke
pitten van 1 granaatappel
4
h
E
nn
Sr
100g amandelschilfers,geroosterd
5
ed
>
Sr
olijfolie
NA
”
Rt
5°
6
PER
>
zeezout, peper
24
=
© Besprenkel het vlees met de
marinade en laat het 1 nacht marineren.
»
ö
Rn
Verwarm de oven voor op 200°C. Sni
ne
Pit!
je gemarineerde
de aubergine in dunne sneden en schik
eh?
6
ke
Ae
côte à l'os met quinoasalade)
EN
die op de rooster boven een
EEE
braadslee. Besprenkel aan beide
kanten met olie en bestrooi met
3
ks
x
De
zeezout. Zet 10 min in de oven, oftotde
er
‘aubergine gaar en goudbruin is Leg ze
CA
op een schaal, voeg zel olifolieen de
\
F
5
knoflook toe en zet opzij
2
© Blancheer de erwten in gezouten
UDGe,,
kokend water. Kook de quinoa volgens
hae
de aanwijzingen op de verpakking, giet
6
af, giet in een grote mengkom en laat
afkoelen. Voeg het citroensap,
(er)
dn
de kruiden, de gegrilde aubergine,
ä
;
CD
de erwten en de rozijnen toe en meng.
dI1°9
ee
z
Werk de salade af met granaatappel-
>
pitten en amandelschilers.
Maak je eigen marinades. Om bijzondere
smaken op tafel te toveren, heb je geen
© cri net vlees op de barbecue en
©
#
serveer met de quinoasalade.
peperdure ingrediënten nodig. Werk met
dd
specerijen, kruiden, olie, sap van citrusvruch-
dj
ten... om je eigen, hoogst originele marinades
a
d®
te creëren (inspiratie vind je op p. 23). Heb je
te veel? Rauw vlees in een marinade kun je tot
a
if
in
‘lg VETTEN [95 q KOOL HIDRATEN | 189
PER PORTE 996
SUIKERS 21 gVEZELS|71 gENMITTEN
3 maanden bewaren in de diepvriezer!
=
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
20 | gages | zomer2020