Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 72
Hier is pagina 72 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
3
>,
5
AD ec
at
RS
à
pe
{A
fe
€
vr
a
1
Le
B
4
?
2
id
4
y
Li
j'
2
a
AM
>
GEGRILDE ANANAS
PIZZA VAN
ROLLETJES GEGRILDE
met pikante BBQ-saus
KIKKERERWTENMEEL
AUBERGINE met quinoa
met hummus en
en cashewnotenroom
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 15 MIN
BEREIDING 40 MIN - MAKKELIJK- €
gegrilde groenten
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN
RUST 4 À 6U- BEREIDING 30 MIN
1 verse ananas | olijfolie | %ui, fijngesnipperd |
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 15 MIN
1 teentje knoflook, fijngesnipperd | 1 rode paprika in
RUST 20MIN- BEREIDING 20 MIN
MAKKELIJK-€
MAKKELUK- €
Voor de cashewnotenroom
kleine blokjes | 1 stengel selderij, in kleine blokjes |
1 wortel,in kleineblokjes | 2kleine pepertjes |
Voor het deeg
120g ongezouten cashewnoten | 5 el water of sojamelk.
1elMadrascurry | 1 tlvers geraspte gember
200 kikkererwtenmeel | 200 ml water | 1 teentje
(volgens de gewenstetextuur) | geraspte zeste van
1 300 gbruine rijst of mix van 3 soorten rijst, gekookt
knoflook | zel olijfolie | zout
1limoen | 1 elagavesiroop | 1 snuifje chilipoeder | zout
‘en nogwarm | bladpeterselie, fijngehakt | zout,
zwartepeper
Voor de vulling
Voor de quinoa
1elolijfolie | Yatlkurkuma | 1tlkorianderpoeder |
1 aubergine, in schijfjes | 2 lente-uitjes, grof
Voor de BBQ-saus
gesnipperd | 1 pot hummus | 1 bosje radijzen, in dunne
300 gquinoa | sap van Acitroen | Ysbosje bladpeter-
1àzel maïszetmeel | 200 ml vers ananassap |
schijfjes | 1 bakje kerstomaten, gehalveerd | 1 rode ui,
selie,fijngehakt | een paar plukjes munt, fijngehakt
150g bruine suiker | 1 teentje knoflook |
in ringen | 3elzwarte olijven | 40g rucola
2elworcastersaus | 150 ml zoete sojasaus |
Voor de gegrilde aubergines
hilivlokken | % el uienpoeder | 1 snuifje zout
@ verwarm de oven voor op 200°C. Maak
2.aubergines | 4el olijfolie
eerst het deeg. Meng het kikkererwtenmeel
@ srij de ananas in tweeën en hol hem uit
met het water en een snuifje zout. Pers er het
@ maak eerst de cashewnotenroom. Zet de
door er het vruchtvlees in blokjes uitte
cashewnoten te week in een schaaltje koud
teentje knoflook bij, voeg de olijfolie toe en
snijden. Verhit 2 el olijfolie in een braadpan en
meng, Laat het deeg 20 min rusten. Giet wat
water (ze moeten volledig onder staan) Voeg
fruit de ui en de knoflook. Voeg de blokjes
een snuifje zout toe, schep om en laat minstens
olijfolie op een bakplaat en verwarm die 3 min
paprika, selderij en wortel toe en laat op en
in de oven. Spreid het deeg voorzichtig met
3 uur staan. Giet dan het water weg, laat de
laag vuur meebakken. Voeg de 2 pepertjes in
cashewnoten uitlekken en leg ze in de kom van
een spatel uit op de bakplaat. Bak 20-25 min in
de blender.
hun geheel, de curry en de gember toe, kruid
de oven.
met zout en peper en laat alles sudderen
Mix tot een dunne, gladde room en voeg water
of sojamelk toe tot de gewenste textuur is,
© Borstel olijfolie over de schijfjes aubergine.
© Maak intussen de BBQ-saus. Loshet
Schroei de aubergineschifies ongeveer 2 min
bereikt. Schep er de limoenzeste, de siroop en
maïszetmeel op in 1 à 2 el water. Doe alle
een snuifje chilipoeder door.
per kant in een hete pan. Bak de lente-uitjes
andere ingrediënten voor de saus in een
goudbruin in dezelfde pan.
kookpan en breng op een hoog vuur aan de
© Breng voor de quinoa 600 ml water aan de
kook verhit in een andere kookpan de olijfolie,
kook. Zet het vuur lager en laat 10 à 15 min
© smeer de hummus over de pizzabodemen
sudderen terwij je alles geregeld omschept
verdeel er de sneden aubergine en de lente-ui
doe er de kurkuma en de koriander in en voeg
dan de quinoa toe. Meng grondig gedurende
Voeg het maïszetmeel toe en laat de saus
over. Leg er vervolgens de schijfjes radijs, de
indikken tot de gewenste dikte. Rol alle blokjes
kerstomaten, de rode ui en de olijven op en
1 minuut. Giet er al het kokende water uit de
bestrooi met de rucola.
andere pan over en laat 10 à 15 min sudderen,
ananas door dit mengsel, leg ze in een
ovenschaal en gril ze op de barbecue tot ze
tot de quinoa alle vloeistof opgeslorpt heeft
mals en mooi goudbruin zijn
Laat afkoelen en voeg dan het citroensap, de
peterselie en de murt toe,
© Leg ook de halve ananassen op de
© srij de aubergines in lange, dunne sneden.
barbecue en gril ze zachtjes. Vul ze met de rijst
en de stukjes ananas, strooi er de fijngehakte
Besprenkel ze royaal met olijfolie en gril ze 2 à
peterselie over en serveer met de BBQ-saus
&
3 min per kant tot ze gaar en lichtjes gegrild
er apart bij
GEEN KLONTERTJES!
zijn. Schik ze op een schaal en kruid met zout en
peper. Schep op elke snede aubergine wat van
Om lonterteste vermijden terwil je het deeg maakt, Kop
jehet mengsel van bloem en water stevig op. iten er toch
het quinoamengsel, rol op en zet vast met
Klontertes in het deeg? Gebruik dan de mer.
tandenstokers.
72, gages | zomer 2020