Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 72




Hier is pagina 72 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

3

>,

5

AD ec

at

RS

à

pe

{A

fe



vr

a

1

Le

B

4

?

2

id

4

y

Li

j'

2

a

AM

>

GEGRILDE ANANAS

PIZZA VAN

ROLLETJES GEGRILDE

met pikante BBQ-saus

KIKKERERWTENMEEL

AUBERGINE met quinoa

met hummus en

en cashewnotenroom

4 PERSONEN - VOORBEREIDING 15 MIN

BEREIDING 40 MIN - MAKKELIJK- €

gegrilde groenten

4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN

RUST 4 À 6U- BEREIDING 30 MIN

1 verse ananas | olijfolie | %ui, fijngesnipperd |

4 PERSONEN - VOORBEREIDING 15 MIN

1 teentje knoflook, fijngesnipperd | 1 rode paprika in

RUST 20MIN- BEREIDING 20 MIN

MAKKELIJK-€

MAKKELUK- €

Voor de cashewnotenroom

kleine blokjes | 1 stengel selderij, in kleine blokjes |

1 wortel,in kleineblokjes | 2kleine pepertjes |

Voor het deeg

120g ongezouten cashewnoten | 5 el water of sojamelk.

1elMadrascurry | 1 tlvers geraspte gember

200 kikkererwtenmeel | 200 ml water | 1 teentje

(volgens de gewenstetextuur) | geraspte zeste van

1 300 gbruine rijst of mix van 3 soorten rijst, gekookt

knoflook | zel olijfolie | zout

1limoen | 1 elagavesiroop | 1 snuifje chilipoeder | zout

‘en nogwarm | bladpeterselie, fijngehakt | zout,

zwartepeper

Voor de vulling

Voor de quinoa

1elolijfolie | Yatlkurkuma | 1tlkorianderpoeder |

1 aubergine, in schijfjes | 2 lente-uitjes, grof

Voor de BBQ-saus

gesnipperd | 1 pot hummus | 1 bosje radijzen, in dunne

300 gquinoa | sap van Acitroen | Ysbosje bladpeter-

1àzel maïszetmeel | 200 ml vers ananassap |

schijfjes | 1 bakje kerstomaten, gehalveerd | 1 rode ui,

selie,fijngehakt | een paar plukjes munt, fijngehakt

150g bruine suiker | 1 teentje knoflook |

in ringen | 3elzwarte olijven | 40g rucola

2elworcastersaus | 150 ml zoete sojasaus |

Voor de gegrilde aubergines

hilivlokken | % el uienpoeder | 1 snuifje zout

@ verwarm de oven voor op 200°C. Maak

2.aubergines | 4el olijfolie

eerst het deeg. Meng het kikkererwtenmeel

@ srij de ananas in tweeën en hol hem uit

met het water en een snuifje zout. Pers er het

@ maak eerst de cashewnotenroom. Zet de

door er het vruchtvlees in blokjes uitte

cashewnoten te week in een schaaltje koud

teentje knoflook bij, voeg de olijfolie toe en

snijden. Verhit 2 el olijfolie in een braadpan en

meng, Laat het deeg 20 min rusten. Giet wat

water (ze moeten volledig onder staan) Voeg

fruit de ui en de knoflook. Voeg de blokjes

een snuifje zout toe, schep om en laat minstens

olijfolie op een bakplaat en verwarm die 3 min

paprika, selderij en wortel toe en laat op en

in de oven. Spreid het deeg voorzichtig met

3 uur staan. Giet dan het water weg, laat de

laag vuur meebakken. Voeg de 2 pepertjes in

cashewnoten uitlekken en leg ze in de kom van

een spatel uit op de bakplaat. Bak 20-25 min in

de blender.

hun geheel, de curry en de gember toe, kruid

de oven.

met zout en peper en laat alles sudderen

Mix tot een dunne, gladde room en voeg water

of sojamelk toe tot de gewenste textuur is,

© Borstel olijfolie over de schijfjes aubergine.

© Maak intussen de BBQ-saus. Loshet

Schroei de aubergineschifies ongeveer 2 min

bereikt. Schep er de limoenzeste, de siroop en

maïszetmeel op in 1 à 2 el water. Doe alle

een snuifje chilipoeder door.

per kant in een hete pan. Bak de lente-uitjes

andere ingrediënten voor de saus in een

goudbruin in dezelfde pan.

kookpan en breng op een hoog vuur aan de

© Breng voor de quinoa 600 ml water aan de

kook verhit in een andere kookpan de olijfolie,

kook. Zet het vuur lager en laat 10 à 15 min

© smeer de hummus over de pizzabodemen

sudderen terwij je alles geregeld omschept

verdeel er de sneden aubergine en de lente-ui

doe er de kurkuma en de koriander in en voeg

dan de quinoa toe. Meng grondig gedurende

Voeg het maïszetmeel toe en laat de saus

over. Leg er vervolgens de schijfjes radijs, de

indikken tot de gewenste dikte. Rol alle blokjes

kerstomaten, de rode ui en de olijven op en

1 minuut. Giet er al het kokende water uit de

bestrooi met de rucola.

andere pan over en laat 10 à 15 min sudderen,

ananas door dit mengsel, leg ze in een

ovenschaal en gril ze op de barbecue tot ze

tot de quinoa alle vloeistof opgeslorpt heeft

mals en mooi goudbruin zijn

Laat afkoelen en voeg dan het citroensap, de

peterselie en de murt toe,

© Leg ook de halve ananassen op de

© srij de aubergines in lange, dunne sneden.

barbecue en gril ze zachtjes. Vul ze met de rijst

en de stukjes ananas, strooi er de fijngehakte

Besprenkel ze royaal met olijfolie en gril ze 2 à

peterselie over en serveer met de BBQ-saus

&

3 min per kant tot ze gaar en lichtjes gegrild

er apart bij

GEEN KLONTERTJES!

zijn. Schik ze op een schaal en kruid met zout en

peper. Schep op elke snede aubergine wat van

Om lonterteste vermijden terwil je het deeg maakt, Kop

jehet mengsel van bloem en water stevig op. iten er toch

het quinoamengsel, rol op en zet vast met

Klontertes in het deeg? Gebruik dan de mer.

tandenstokers.

72, gages | zomer 2020