Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 72
Hier is pagina 72 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.

Hier is pagina 72 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 72
3 >, 5 AD ec at RS à pe {A fe € vr a 1 Le B 4 ? 2 id 4 y Li j' 2 a AM > GEGRILDE ANANAS PIZZA VAN ROLLETJES GEGRILDE met pikante BBQ-saus KIKKERERWTENMEEL AUBERGINE met quinoa met hummus en en cashewnotenroom 4 PERSONEN - VOORBEREIDING 15 MIN BEREIDING 40 MIN - MAKKELIJK- € gegrilde groenten 4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN RUST 4 À 6U- BEREIDING 30 MIN 1 verse ananas | olijfolie | %ui, fijngesnipperd | 4 PERSONEN - VOORBEREIDING 15 MIN 1 teentje knoflook, fijngesnipperd | 1 rode paprika in RUST 20MIN- BEREIDING 20 MIN MAKKELIJK-€ MAKKELUK- € Voor de cashewnotenroom kleine blokjes | 1 stengel selderij, in kleine blokjes | 1 wortel,in kleineblokjes | 2kleine pepertjes | Voor het deeg 120g ongezouten cashewnoten | 5 el water of sojamelk. 1elMadrascurry | 1 tlvers geraspte gember 200 kikkererwtenmeel | 200 ml water | 1 teentje (volgens de gewenstetextuur) | geraspte zeste van 1 300 gbruine rijst of mix van 3 soorten rijst, gekookt knoflook | zel olijfolie | zout 1limoen | 1 elagavesiroop | 1 snuifje chilipoeder | zout ‘en nogwarm | bladpeterselie, fijngehakt | zout, zwartepeper Voor de vulling Voor de quinoa 1elolijfolie | Yatlkurkuma | 1tlkorianderpoeder | 1 aubergine, in schijfjes | 2 lente-uitjes, grof Voor de BBQ-saus gesnipperd | 1 pot hummus | 1 bosje radijzen, in dunne 300 gquinoa | sap van Acitroen | Ysbosje bladpeter- 1àzel maïszetmeel | 200 ml vers ananassap | schijfjes | 1 bakje kerstomaten, gehalveerd | 1 rode ui, selie,fijngehakt | een paar plukjes munt, fijngehakt 150g bruine suiker | 1 teentje knoflook | in ringen | 3elzwarte olijven | 40g rucola 2elworcastersaus | 150 ml zoete sojasaus | Voor de gegrilde aubergines hilivlokken | % el uienpoeder | 1 snuifje zout @ verwarm de oven voor op 200°C. Maak 2.aubergines | 4el olijfolie eerst het deeg. Meng het kikkererwtenmeel @ srij de ananas in tweeën en hol hem uit met het water en een snuifje zout. Pers er het @ maak eerst de cashewnotenroom. Zet de door er het vruchtvlees in blokjes uitte cashewnoten te week in een schaaltje koud teentje knoflook bij, voeg de olijfolie toe en snijden. Verhit 2 el olijfolie in een braadpan en meng, Laat het deeg 20 min rusten. Giet wat water (ze moeten volledig onder staan) Voeg fruit de ui en de knoflook. Voeg de blokjes een snuifje zout toe, schep om en laat minstens olijfolie op een bakplaat en verwarm die 3 min paprika, selderij en wortel toe en laat op en in de oven. Spreid het deeg voorzichtig met 3 uur staan. Giet dan het water weg, laat de laag vuur meebakken. Voeg de 2 pepertjes in cashewnoten uitlekken en leg ze in de kom van een spatel uit op de bakplaat. Bak 20-25 min in de blender. hun geheel, de curry en de gember toe, kruid de oven. met zout en peper en laat alles sudderen Mix tot een dunne, gladde room en voeg water of sojamelk toe tot de gewenste textuur is, © Borstel olijfolie over de schijfjes aubergine. © Maak intussen de BBQ-saus. Loshet Schroei de aubergineschifies ongeveer 2 min bereikt. Schep er de limoenzeste, de siroop en maïszetmeel op in 1 à 2 el water. Doe alle een snuifje chilipoeder door. per kant in een hete pan. Bak de lente-uitjes andere ingrediënten voor de saus in een goudbruin in dezelfde pan. kookpan en breng op een hoog vuur aan de © Breng voor de quinoa 600 ml water aan de kook verhit in een andere kookpan de olijfolie, kook. Zet het vuur lager en laat 10 à 15 min © smeer de hummus over de pizzabodemen sudderen terwij je alles geregeld omschept verdeel er de sneden aubergine en de lente-ui doe er de kurkuma en de koriander in en voeg dan de quinoa toe. Meng grondig gedurende Voeg het maïszetmeel toe en laat de saus over. Leg er vervolgens de schijfjes radijs, de indikken tot de gewenste dikte. Rol alle blokjes kerstomaten, de rode ui en de olijven op en 1 minuut. Giet er al het kokende water uit de bestrooi met de rucola. andere pan over en laat 10 à 15 min sudderen, ananas door dit mengsel, leg ze in een ovenschaal en gril ze op de barbecue tot ze tot de quinoa alle vloeistof opgeslorpt heeft mals en mooi goudbruin zijn Laat afkoelen en voeg dan het citroensap, de peterselie en de murt toe, © Leg ook de halve ananassen op de © srij de aubergines in lange, dunne sneden. barbecue en gril ze zachtjes. Vul ze met de rijst en de stukjes ananas, strooi er de fijngehakte Besprenkel ze royaal met olijfolie en gril ze 2 à peterselie over en serveer met de BBQ-saus & 3 min per kant tot ze gaar en lichtjes gegrild er apart bij GEEN KLONTERTJES! zijn. Schik ze op een schaal en kruid met zout en peper. Schep op elke snede aubergine wat van Om lonterteste vermijden terwil je het deeg maakt, Kop jehet mengsel van bloem en water stevig op. iten er toch het quinoamengsel, rol op en zet vast met Klontertes in het deeg? Gebruik dan de mer. tandenstokers. 72, gages | zomer 2020
Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 72