Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
34 keal
x
=
a
R
SEES
pitt
En
Romige
af
sesamdressing
avocadodressii
[86 kei
Gelsesamolie
1 avocado zonder pit
partie
Er gaat niets bove
zelfgeı
dressing,
Zelkoolzaadolie
het sap van Yacitroen
per
dé finishing touch voor je sal.
zelrijstazijn
200 ml ongezoete
zelcitroensap
1 Hein potje pesto!
Een basisdressing bestaat uit
2elhoning
2elolifolie
2el srirachasaus
50g Parmezaansekaas.
een vethoudende substantie (olie, room, kwark,
3eltamarisaus of sojasaus
yoghurt,
een zuur element (azijn, citroen,
Giet het vruchtvlees van de
Meng de ingrediënten goed
avocado, het citroensap, d
mosterd,
en een aromatisch ingrediënt (specerij-
door mekaar.
amandelmelk, de pesto, di
en, kruiden, …). Over het algemeei
reken je 1 dosis
zuur per 2 dosissen vet.
olijfolie en de Parmezaanse
in een blender. Mix tot een
romige saus en breng op smaak
d
eVDG,
met peper en zout.
|
De sriachasaus kanje
Y
vervangen dor tabasco.
dressing tot
En de rjstazijn door ciderazjn,
waren inde
of door wite rin meteen
stens
beetje suiker.
>
hij yoghurt
za
Caesar dressing
Zeigelen
225 keal
telditroensap
arn ke
>
1elmosterd
per
1teentje knoflook
F1
0 ressin
100 ml plantaardige olie
. van dadels
»
'50g Parmezaanse kaas
y
Tel olijfolie van uitstekende
peper en zout.
kwaliteit
‘een paar takjes gehakte bieslook
A dadels zonder pit
Meng het eigeel, het citroensap,
het sap en de zeste van
1sinaasappel
de mosterd en het teentje
1elmosterd
knoflook in een blender. Voeg
beetje bij beetje de olie toe en
1u
mix. Werk af met de Parmezaan-
à
de pitjes
een halve
se kaas en mix opnieuw. Kruid
WEN mms
met peper en zout en garneer
A
met bieslook.
OED OM
rediënten, behalve
ppelpitten, in
ETEN
Dressing
®
lost niet meer
tdat je een
van knoflook
nmaal de olie
ekomt. Kruid
en citroen
pegd. Laat
lerkaf met
N
en.
1elzeezout
=
zout dus altijd
het sap van 2citroenen
Is6 keal
i
oplassen in
100mlolifolie
per
itroensap.
3 gepersteteentjes knoflook
Ee
Los het zout op in het citroensap,
voeg dan de dlie toe en tot slot
des
de geplette knoflook Meng
cel
stevig totd
jeeengladde
N S
ekomt,
N
5
su
AE
>
de
x
=
Lu.