Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

34 keal

x

=

a

R

SEES

pitt

En

Romige

af

sesamdressing

avocadodressii

[86 kei

Gelsesamolie

1 avocado zonder pit

partie

Er gaat niets bove

zelfgeı

dressing,

Zelkoolzaadolie

het sap van Yacitroen

per

dé finishing touch voor je sal.

zelrijstazijn

200 ml ongezoete

zelcitroensap

1 Hein potje pesto!

Een basisdressing bestaat uit

2elhoning

2elolifolie

2el srirachasaus

50g Parmezaansekaas.

een vethoudende substantie (olie, room, kwark,

3eltamarisaus of sojasaus

yoghurt,

een zuur element (azijn, citroen,

Giet het vruchtvlees van de

Meng de ingrediënten goed

avocado, het citroensap, d

mosterd,

en een aromatisch ingrediënt (specerij-

door mekaar.

amandelmelk, de pesto, di

en, kruiden, …). Over het algemeei

reken je 1 dosis

zuur per 2 dosissen vet.

olijfolie en de Parmezaanse

in een blender. Mix tot een

romige saus en breng op smaak

d

eVDG,

met peper en zout.

|

De sriachasaus kanje

Y

vervangen dor tabasco.

dressing tot

En de rjstazijn door ciderazjn,

waren inde

of door wite rin meteen

stens

beetje suiker.

>

hij yoghurt

za

Caesar dressing

Zeigelen

225 keal

telditroensap

arn ke

>

1elmosterd

per

1teentje knoflook

F1

0 ressin

100 ml plantaardige olie

. van dadels

»

'50g Parmezaanse kaas

y

Tel olijfolie van uitstekende

peper en zout.

kwaliteit

‘een paar takjes gehakte bieslook

A dadels zonder pit

Meng het eigeel, het citroensap,

het sap en de zeste van

1sinaasappel

de mosterd en het teentje

1elmosterd

knoflook in een blender. Voeg

beetje bij beetje de olie toe en

1u

mix. Werk af met de Parmezaan-

à

de pitjes

een halve

se kaas en mix opnieuw. Kruid

WEN mms

met peper en zout en garneer

A

met bieslook.

OED OM

rediënten, behalve

ppelpitten, in

ETEN

Dressing

®

lost niet meer

tdat je een

van knoflook

nmaal de olie

ekomt. Kruid

en citroen

pegd. Laat

lerkaf met

N

en.

1elzeezout

=

zout dus altijd

het sap van 2citroenen

Is6 keal

i

oplassen in

100mlolifolie

per

itroensap.

3 gepersteteentjes knoflook

Ee

Los het zout op in het citroensap,

voeg dan de dlie toe en tot slot

des

de geplette knoflook Meng

cel

stevig totd

jeeengladde

N S

ekomt,

N

5

su

AE

>

de

x

=

Lu.