Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.

Hier is pagina 36 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 36
34 keal x = a R SEES pitt En Romige af sesamdressing avocadodressii [86 kei Gelsesamolie 1 avocado zonder pit partie Er gaat niets bove zelfgeı dressing, Zelkoolzaadolie het sap van Yacitroen per dé finishing touch voor je sal. zelrijstazijn 200 ml ongezoete zelcitroensap 1 Hein potje pesto! Een basisdressing bestaat uit 2elhoning 2elolifolie 2el srirachasaus 50g Parmezaansekaas. een vethoudende substantie (olie, room, kwark, 3eltamarisaus of sojasaus yoghurt, een zuur element (azijn, citroen, Giet het vruchtvlees van de Meng de ingrediënten goed avocado, het citroensap, d mosterd, en een aromatisch ingrediënt (specerij- door mekaar. amandelmelk, de pesto, di en, kruiden, …). Over het algemeei reken je 1 dosis zuur per 2 dosissen vet. olijfolie en de Parmezaanse in een blender. Mix tot een romige saus en breng op smaak d eVDG, met peper en zout. | De sriachasaus kanje Y vervangen dor tabasco. dressing tot En de rjstazijn door ciderazjn, waren inde of door wite rin meteen stens beetje suiker. > hij yoghurt za Caesar dressing Zeigelen 225 keal telditroensap arn ke > 1elmosterd per 1teentje knoflook F1 0 ressin 100 ml plantaardige olie . van dadels » '50g Parmezaanse kaas y Tel olijfolie van uitstekende peper en zout. kwaliteit ‘een paar takjes gehakte bieslook A dadels zonder pit Meng het eigeel, het citroensap, het sap en de zeste van 1sinaasappel de mosterd en het teentje 1elmosterd knoflook in een blender. Voeg beetje bij beetje de olie toe en 1u mix. Werk af met de Parmezaan- à de pitjes een halve se kaas en mix opnieuw. Kruid WEN mms met peper en zout en garneer A met bieslook. OED OM rediënten, behalve ppelpitten, in ETEN Dressing ® lost niet meer tdat je een van knoflook nmaal de olie ekomt. Kruid en citroen pegd. Laat lerkaf met N en. 1elzeezout = zout dus altijd het sap van 2citroenen Is6 keal i oplassen in 100mlolifolie per itroensap. 3 gepersteteentjes knoflook Ee Los het zout op in het citroensap, voeg dan de dlie toe en tot slot des de geplette knoflook Meng cel stevig totd jeeengladde N S ekomt, N 5 su AE > de x = Lu.
Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 36