Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.

Hier is pagina 82 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 82
op dadijs 4 SMEUÏG? ‚VDG, sa ca Hau je van romig, smeuig % anneer je mengsel begint opte jven in de diepvriezer (na 20 min) haal het ruit, klop Es) het open zet het terug in de 3 > diepvriezer. Herhaal dit minstens 3 keer. Hoe vaker je dit herhaalt, Als os je hoe smeuiger je js zal worden. “à Om in: iratie op te doen, vol taat het 0 eens in je koelkast 0 in je hasten te kij Fruit, choc Nom mille, een restje vas # een grote, relatief oncello-ijs neu jes met verschil smaken. Stra Me ella met een klein naasappel Geen aftalen t. gi Uitgehold fruit als {N gebruiken, dat is altijd A leuk! En dat werkt ook met N AN ananas, citroenen, meloenen of kokosnoot. pn En ace LIMONCELLO-IJS STR. MET SINAASAPPEL 4 PERSONEN - VOORBEREIDING 30 MIN -RUST 3U 30 4 PERSONEN - VOORBEREIDING 20 MIN-RUST3U MAKKELIJK-€ MAKKELIJK- 125 ml melk en klop tot een gladde 5 eidooiers geheel indikt en begintte 500mlroom 125 gsuiker massa. Giet in een pan en borrelen. Haal van het vuur, 250g mascarpone verwarm 3 à4 min op een 400 ml melk laat wat afkoelen en roer er 1 elcitroenzeste Fin geraspt vanillestokje, gespleten 1 vanillestokje, gespleten zacht vuur, tot het mengsel 1steranijs de sinaasappelzeste en de heel licht indikt. Giet in een chocolade door. Zet het 4 eidooiers 1kaneelstokje 2elcitroensap diepvriesdoos, voeg de de zeste van 1 sinaasappel mengsel in de diepvriezer 110 poedersuiker limoncello toe en meng. Zet 50gchocoladedruppels en laat het ijs worden. 2à 3u in dediepvriezer en 60mllimoncello ananas 6 dtroenen Klop tussendoor geregeld © Hol de ananas uit en vul los. hem met bolletjes van het @ kop de eidooiers @ verwarm in een witschuimig met de suiker. stracciatella-ijs met pannetje op een matig vuur © Hot de citroenen uit Verwarm de melk met het sinaasappel en vul ze allemaal met de melk, de room, de vanillestokje, de steranijs mascarpone, de citroen- een bolletje imoncello-ijs. en het kaneelstokje. Laat in Zet nog 30 min in de RECHT- zeste en het vanillestokje een apart pannetje de met het merg. Haal meteen diepvriezer. sinaasappelzeste koken in STREEKS van het vuur zodra het IT een beetje water en laat begint te koken, verwijder uitlekken. ITALI het vanillestokje en zet het mengsel apart. © Meng op een hoog vuur de melk met specerijen met © kiop in een kom de het eimengsel en klop flink eidooiers los met het tot een schuimige massa. citroensap en de suiker. 2 Zet het vuur lager en roer Voeg het roommengsel toe 8 g VETTEN 127 g KODLAYORATEN | 79 meteen spatel tot het SUKERS 10.9 q VEZELS 165 gEIWITTEN 82, PIY | zomer2020 ns nen in
Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 82