Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 82




Hier is pagina 82 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

op dadijs

4

SMEUÏG?

‚VDG,

sa

ca

Hau je van romig, smeuig

%

anneer je mengsel begint

opte

jven in de diepvriezer

(na 20 min) haal het ruit, klop

Es)

het open zet het terug in de

3

>

diepvriezer. Herhaal dit minstens

3 keer. Hoe vaker je dit herhaalt,

Als

os

je

hoe smeuiger je js zal worden.

“à

Om in:

iratie op te

doen, vol

taat het 0

eens in je koelkast 0

in je hasten te kij

Fruit, choc

Nom

mille,

een restje vas

#

een grote, relatief

oncello-ijs

neu

jes met

verschil

smaken.

Stra

Me

ella met

een klein

naasappel

Geen aftalen

t.

gi

Uitgehold fruit als

{N

gebruiken, dat is altijd

A

leuk! En dat werkt ook met

N

AN

ananas, citroenen, meloenen

of kokosnoot.

pn

En

ace

LIMONCELLO-IJS

STR.

MET SINAASAPPEL

4 PERSONEN - VOORBEREIDING 30 MIN -RUST 3U 30

4 PERSONEN - VOORBEREIDING 20 MIN-RUST3U

MAKKELIJK-€

MAKKELIJK-

125 ml melk

en klop tot een gladde

5 eidooiers

geheel indikt en begintte

500mlroom

125 gsuiker

massa. Giet in een pan en

borrelen. Haal van het vuur,

250g mascarpone

verwarm 3 à4 min op een

400 ml melk

laat wat afkoelen en roer er

1 elcitroenzeste Fin geraspt

vanillestokje, gespleten

1 vanillestokje, gespleten

zacht vuur, tot het mengsel

1steranijs

de sinaasappelzeste en de

heel licht indikt. Giet in een

chocolade door. Zet het

4 eidooiers

1kaneelstokje

2elcitroensap

diepvriesdoos, voeg de

de zeste van 1 sinaasappel

mengsel in de diepvriezer

110 poedersuiker

limoncello toe en meng. Zet

50gchocoladedruppels

en laat het ijs worden.

2à 3u in dediepvriezer en

60mllimoncello

ananas

6 dtroenen

Klop tussendoor geregeld

© Hol de ananas uit en vul

los.

hem met bolletjes van het

@ kop de eidooiers

@ verwarm in een

witschuimig met de suiker.

stracciatella-ijs met

pannetje op een matig vuur

© Hot de citroenen uit

Verwarm de melk met het

sinaasappel

en vul ze allemaal met

de melk, de room, de

vanillestokje, de steranijs

mascarpone, de citroen-

een bolletje imoncello-ijs.

en het kaneelstokje. Laat in

Zet nog 30 min in de

RECHT-

zeste en het vanillestokje

een apart pannetje de

met het merg. Haal meteen

diepvriezer.

sinaasappelzeste koken in

STREEKS

van het vuur zodra het

IT

een beetje water en laat

begint te koken, verwijder

uitlekken.

ITALI

het vanillestokje en zet het

mengsel apart.

© Meng op een hoog vuur

de melk met specerijen met

© kiop in een kom de

het eimengsel en klop flink

eidooiers los met het

tot een schuimige massa.

citroensap en de suiker.

2

Zet het vuur lager en roer

Voeg het roommengsel toe

8 g VETTEN 127 g KODLAYORATEN | 79

meteen spatel tot het

SUKERS 10.9 q VEZELS 165 gEIWITTEN

82,

PIY | zomer2020

ns

nen in