Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
op dadijs
4
SMEUÏG?
‚VDG,
sa
ca
Hau je van romig, smeuig
%
anneer je mengsel begint
opte
jven in de diepvriezer
(na 20 min) haal het ruit, klop
Es)
het open zet het terug in de
3
>
diepvriezer. Herhaal dit minstens
3 keer. Hoe vaker je dit herhaalt,
Als
os
je
hoe smeuiger je js zal worden.
“à
Om in:
iratie op te
doen, vol
taat het 0
eens in je koelkast 0
in je hasten te kij
Fruit, choc
Nom
mille,
een restje vas
#
een grote, relatief
oncello-ijs
neu
jes met
verschil
smaken.
Stra
Me
ella met
een klein
naasappel
Geen aftalen
t.
gi
Uitgehold fruit als
{N
gebruiken, dat is altijd
A
leuk! En dat werkt ook met
N
AN
ananas, citroenen, meloenen
of kokosnoot.
pn
En
ace
LIMONCELLO-IJS
STR.
MET SINAASAPPEL
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 30 MIN -RUST 3U 30
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 20 MIN-RUST3U
MAKKELIJK-€
MAKKELIJK-
125 ml melk
en klop tot een gladde
5 eidooiers
geheel indikt en begintte
500mlroom
125 gsuiker
massa. Giet in een pan en
borrelen. Haal van het vuur,
250g mascarpone
verwarm 3 à4 min op een
400 ml melk
laat wat afkoelen en roer er
1 elcitroenzeste Fin geraspt
vanillestokje, gespleten
1 vanillestokje, gespleten
zacht vuur, tot het mengsel
1steranijs
de sinaasappelzeste en de
heel licht indikt. Giet in een
chocolade door. Zet het
4 eidooiers
1kaneelstokje
2elcitroensap
diepvriesdoos, voeg de
de zeste van 1 sinaasappel
mengsel in de diepvriezer
110 poedersuiker
limoncello toe en meng. Zet
50gchocoladedruppels
en laat het ijs worden.
2à 3u in dediepvriezer en
60mllimoncello
ananas
6 dtroenen
Klop tussendoor geregeld
© Hol de ananas uit en vul
los.
hem met bolletjes van het
@ kop de eidooiers
@ verwarm in een
witschuimig met de suiker.
stracciatella-ijs met
pannetje op een matig vuur
© Hot de citroenen uit
Verwarm de melk met het
sinaasappel
en vul ze allemaal met
de melk, de room, de
vanillestokje, de steranijs
mascarpone, de citroen-
een bolletje imoncello-ijs.
en het kaneelstokje. Laat in
Zet nog 30 min in de
RECHT-
zeste en het vanillestokje
een apart pannetje de
met het merg. Haal meteen
diepvriezer.
sinaasappelzeste koken in
STREEKS
van het vuur zodra het
IT
een beetje water en laat
begint te koken, verwijder
uitlekken.
ITALI
het vanillestokje en zet het
mengsel apart.
© Meng op een hoog vuur
de melk met specerijen met
© kiop in een kom de
het eimengsel en klop flink
eidooiers los met het
tot een schuimige massa.
citroensap en de suiker.
2
Zet het vuur lager en roer
Voeg het roommengsel toe
8 g VETTEN 127 g KODLAYORATEN | 79
meteen spatel tot het
SUKERS 10.9 q VEZELS 165 gEIWITTEN
82,
PIY | zomer2020
ns
nen in