Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

warm als smeulende kooltjes

Met één soort vlees

VDG,

ce

%

R

op de rooster zijn je gasten

Gekaramelliseerde

SPARERIBS

ruim tevreden, en jij hebt

metaardappelsalade

se

het lekker rustig!

Le

APERSONEN

VOORBEREIDING 15 MIN

= en

$

4

RUST 1 NACHT - BEREIDING

-

30MIN-MAKKELUK- €

B

1,2kg spareribs Varkensvlees van Weleer

Kwaliteitsketen Carrefour | 4009

krielaardappelen |1 grote zoete aardappel |

oljfolie|1 broccoli,in roosjes | 1509

EN

à

sluimererwten | 2 el peterselie, fijngehakt.

À

Voor de vinaigrette

> à

zeltahin | 4elyoghurtop Zh Grieks |

\

2tenenknoflook |hetsapvan 1/2 citroen

Ielbiestook, gesnipperd

ar

Voor de marinade

se

100mlhoning | 150ml witte wijn | 75m

Me.

ketjap manis | 100ml plantaardige ole

à

| 3teentjes knoflook, geperst | sapvan

4

limoen | 2 tl mosterd | zout, peper

De

=

gr

© Meng alle ingrediënten voor de

marinade en kruid met zout en peper.

>

U

Leg er het vlees in en laat een nacht

SS

ve

&

I

marineren.

ler

A

Me

ak 7

© verwarm de oven voor op 200°C.

LUN

ae

a

a

Kook de krielaardappelen 20 min in

LT

gezouten kokend water. Schil de zoete

ks

aardappelen snij hem in blokjes.

Gekaramelliseerde spar

bs

es

met aardappelsalade

En

IS

Meng met olifolie, zout en peper en

E55

verdeel over een met bakpapier

À

Od

beklede bakplaat. Zet 15 min in de

ZN

oven. Blancheer de broccoli en de

sluimererwten in licht gezouten

kokend water: Meng alle ingrediënten

voor de vinaigrette.

ÈS

© Meng in een schaal de blokjes

&

zoete aardappel, de krielaardappelen,

de broccoli en de sluimererwten. Giet

er 1/3 van de vinaigrette bij en

bestrooi met de peterselie. Gril de

spareribs op de barbecue en dien op

VARKENSVLEES VAN WELEER

met de aardappelsalade en de rest

van de vinaigrette.

Het Varkensvlees van Weleer Kwaliteitsketen Carrefour

komt van een rustieke, resistente en 100% Belgische

soort. Hun natuurlijk voeder bevat minstens 60%

granen die op het bedrijf of in de buurt geteeld worden.

mr



Daardoor is hun vlees zo mals en smakelijk.

Ee

‘Amicone,

CT

en [40 g KOOLHIDRATEN 1149

Rood

BEEN

18 gVEZELS|9 gEIMTTEN

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

zomer 2020 | Shoes 119