Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 19


Hier is pagina 19 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Carrefour Folder 31.05.2020

Hier is pagina 19 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 19

warm als smeulende kooltjes Met één soort vlees VDG, ce % R op de rooster zijn je gasten Gekaramelliseerde SPARERIBS ruim tevreden, en jij hebt metaardappelsalade se het lekker rustig! Le APERSONEN VOORBEREIDING 15 MIN = en $ 4 RUST 1 NACHT - BEREIDING - 30MIN-MAKKELUK- € B 1,2kg spareribs Varkensvlees van Weleer Kwaliteitsketen Carrefour | 4009 krielaardappelen |1 grote zoete aardappel | oljfolie|1 broccoli,in roosjes | 1509 EN à sluimererwten | 2 el peterselie, fijngehakt. À Voor de vinaigrette > à zeltahin | 4elyoghurtop Zh Grieks | \ 2tenenknoflook |hetsapvan 1/2 citroen Ielbiestook, gesnipperd ar Voor de marinade se 100mlhoning | 150ml witte wijn | 75m Me. ketjap manis | 100ml plantaardige ole à | 3teentjes knoflook, geperst | sapvan 4 limoen | 2 tl mosterd | zout, peper De = gr © Meng alle ingrediënten voor de marinade en kruid met zout en peper. > U Leg er het vlees in en laat een nacht SS ve & I marineren. ler A Me ak 7 © verwarm de oven voor op 200°C. LUN ae a a Kook de krielaardappelen 20 min in LT gezouten kokend water. Schil de zoete ks aardappelen snij hem in blokjes. Gekaramelliseerde spar bs es met aardappelsalade En IS Meng met olifolie, zout en peper en E55 verdeel over een met bakpapier À Od beklede bakplaat. Zet 15 min in de ZN oven. Blancheer de broccoli en de sluimererwten in licht gezouten kokend water: Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette. ÈS © Meng in een schaal de blokjes & zoete aardappel, de krielaardappelen, de broccoli en de sluimererwten. Giet er 1/3 van de vinaigrette bij en bestrooi met de peterselie. Gril de spareribs op de barbecue en dien op VARKENSVLEES VAN WELEER met de aardappelsalade en de rest van de vinaigrette. Het Varkensvlees van Weleer Kwaliteitsketen Carrefour komt van een rustieke, resistente en 100% Belgische soort. Hun natuurlijk voeder bevat minstens 60% granen die op het bedrijf of in de buurt geteeld worden. mr d® Daardoor is hun vlees zo mals en smakelijk. Ee ‘Amicone, CT en [40 g KOOLHIDRATEN 1149 Rood BEEN 18 gVEZELS|9 gEIMTTEN ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. zomer 2020 | Shoes 119

Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 19