Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
warm als smeulende kooltjes
NE
?
®
%
€
ODE),
1
1
APERITIEF-
w
Ca?
3
SUMM,
a
LJ
x.
A RS
>
=
>
Maak zel
e brochettes! Het is heel makke!
J
veel creatiever en goedkoper. Wissel stukjes
es af met groenten zoals champignons,
&
mnt
paprika, ui... of stukjes fruit zoals ananas
of perzik. Het fruit en de groenten geven
wie
A
extra smaak aan het vlees en zorgen dat het
à
x
ve
langer sappig bl
PP
A
Brochettes van feta
met spek
ze 7
où
En
>
Be
$
x
EN
BROGHÉTTES VAN FE TA
D
KIPLEKKER
met spek
ne
2)
“
De kip van Weleer Kwaliteitsketen
4 PERSONEN
%
%
Carrefour wordt gekweekt in de
VOORBEREIDING 10 MIN
Belgische Ardennen: heerlijk en 100%
à
BEREIDING 10 MIN- MAKKELUK -€
2
vd
Belgisch gevogelte. De kippen zijn
200gfeta
Ri
van een rustiek kippenras en worden
2tlvoeibarehoning
ESS
he
en
gekweekt in korte keten. De kippen
zel Provenglse kruiden
Balinese
: &
Fl
BO meetjespek —
kippenbrochettes
krijgen 100% plantaardig voeder dat
%
lokaal wordt geteeld met respect voor
a
Yacourgette
En
N
ir
verantwoorde landbouw, en bevat
8à 10zwarteolijven
=
gegarandeerd geen GGO. Onze kip
© snij de feta in blokjes, besprenkel
krijgt geen antibioticabehandelingen.
ze met de honing en strooier de
Uitzonderlijk gevogelte!
=
&
3
@lkblokje feta in een sneetje speken
Balinese KIPPENBROCHETTES
NE
prik op brochettestokjes.
E
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 30 MIN-RUST2U- BEREIDING 12MIN
MAKKELIJK-€
© snij de courgette in blokjes die
u
net zo groot zijn als de feta en prik
Zkipfilets
@ poe alle ingrediënten voor de marinade in de vijzelen
ze mee op de stokjes. Prik er ook een
1limoen,in partjes
stamp ze tot een grove pasta. Voeg de Ketjapsaus en de
zwarte olijf bij en besprenkel met
2elketjapsaus
sojasaus toe en meng. Snij de kipfilets ft dunne plakjes
1elsojasaus
olijfolie.
{
1elsesamzadjes
en laat ze in het mengsel marineren, 30 min tot 2 u.
© Gil de brochettes op de
Voor de marinade
© Prik de plakjes kip op brochettestokjes en rooster ze
barbecue en draai ze regelmatig om.
5À6 min op de barbecue.
teentjes knoflook
Zezijn klaar als de courgette gaar is
telkorianderzaadjes
© Prik de limoenpartjes op stokjes en bestrooide
én het spekkrokant wordt.
15 Hkomijnzaadjes,
geroosterd
kippenbrochettes met sesamzaadjes.
1elrietsuiker
®
1roodehilipepertje,
£
240 KCAL
mg
fijngehakt.
19g verie
DRATEN | 579
MEN mou 64 ç
suike
GEITEN
DE
SUKERS 10,29 VEZELS 16 g EMITTEN
zomer 2020 | guy 117