Carrefour - Folder van 31.05.2020 tot 16.08.2020 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 104 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 31.05.2020 tot 16.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| slaatjespraat
a
u
Caesar dressing
racept.p. 36
»
2:
Caesarsalade
+
EN
is
D
À
Dex
À
IN
Se
=
1
u
3
ER
à
SALADE, ALTIJD
>
&
|
EEN GOED IDEE!
red
si
2
Beginnen bij de basis
Ze
ei
De ideale salade bestaat voor
je
1/,uit zetmeelrijke ingrediënten,
RN
‘/,uit eiwitten en voor de helft
ÿ
uit groenten. Je mag natuurlijk
N
;
spelen met de hoeveelheden
zetmeel en eiwitten, zolang het
%
A
6
grootste gedeelte maar uit groenten
bestaat. Zorg er wel voor dat je altijd
ed
a
zetmeelhoudende ingrediënten in je
&
if
salade verwerkt. Anders heb je
Ns
En
waarschijnlijk na een uurtje opnieuw
/
KN
honger.
PSE
Portugal,
RECEPT
Tejo Babu
Gezond bommetje
Reserva,
Om van je salade een rijke en
or
voedzame maaltijdsalade te maken,
pre
ii
VETTEN | 206 KDOLHYORATEN 1216
kan je volgende ingrediënten
(SUIKERS | 13,8 GVEZELS | 38 G MIT
toevoegen:
» Vezels: volkoren rijst en pasta,
CAESARSALADE
quinoa,
» Mineralen: granen, groene
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN - BEREIDING 15 MIN - MAKKELIJK- €
groenten, kaas, een oliehoudende
substantie,
Voor de croutons:
© sni net brood in blokjes en bak ze goudbruin in een
» Eiwitten: kaas, kip, eieren, linzen,
4sneden brood
scheut arachideolie. Breng ze vervolgens op smaak met
1flinkescheut arachideolie
kikkererwten, …
zout en oregano, Voeg een klein klontje boter toe als ze
» Vitamines: peterselie, wortelen,
1tlgedroogde oregano
bijna volledig gebakken zijn. Laat de croutons afkoelen op
tomaten, avocado, frambozen,
1 klein klontjeboter
keukenpapier.
aardbeien.
Voor de salade:
© snij de kip in blokjes en bak ze goudbruin in een beetje
» Omega 3: vis, zaden, oliën,
1 kipfilet
1 Kontjeboter
boter. Verwijder het hart van de sla, spoel de bladeren met
Alles is natuurlijk een kwestie van
water en zwier ze droog. Leg de kwarteleitjes 4 min in
een goed evenwicht te vinden. Zo
1krop Romeinse sla
kokend, gezouten water, hou ze dan onder koud water en
combineer je beter niet én rijst, én
4kwarteleitjes
pelze.
1rodeui,inringen
linzen én quinoa in eenzelfde
Bansjovisjes
slaatje, want dat is niet gemakkelijk
© Meng de slablaadjes, uienringen en croutons in een
2elkappertjes
schaal. Schik de ansjovisjes, de kappertjes en de parme-
om te verteren. Overdrijven is ook
enkele parmezaanschilfers
zaanschilfers erbij. Voeg tot slot de kippenblokjes en de in
niet nodig. Met vijf of zes verschil
verse oregano
2 gesneden kwarteleitjes toe. Garneer met oregano
lende ingrediënten maak je al een
peper, zout.
lekkere salade.
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
32 gages | zomer 2020