Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.

Hier is pagina 9 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 9
Gegrilde groene asperges en zalmfilet met avocadoroom 4 personen - Voorbereiding 35 min - Bereiding 30 min - Makkelijk -€ 2lenteuitjes | 400 g krielaardappelen | 600 g zout en peper en bak hem op het vel tot hij (@O) schilde kieltjes en snij ze in rondjes. asperges |2 teentjes knoflook | 4 zalmfilets Kook ze gaar inlicht gezouten water. Maak goudbruin kleurt en het vel krokant is. met vel |zout, peper nude avocadoroo! ak het pepertje grof en Draai om en laat nog 2 min bakken. VOOR DE AVOCADOROOM bak het 3 min in olijfolie. Mix het vruchtvlees van de avocado’s met 2 el limoensap, het (®) verdeel de asperges en de aardappelen Alimoen | 1groot jalaperio-pepertje | 2 avocado’s over de borden. Leg er telkens een zalmfiletop 14handvol munt {bosje koriander pepertje, de munt en de helft van de koriander. en nappeer met de limoenvinaigrette. Versier Kruid met zout en peper en zet in de koelkast. VOOR DE LIMOENVINAIGRETTE met de uienkrullen en de rest van de koriander Maak een limoenvinaigrette door de rest van en serveer met de avocadoroom. 4limoen |1 el honing | olijfolie het limoensap glad te roeren met de honing, 1 limoenzeste en 2 el olijfolie. Kruid met zout PERPORTIE en peper. 706 KL. S26VETIEN Ter voorbereiding: rasp de zeste van de 23 6KO0LHVDRATEN 2 imoenen en pers ze uit (je hebt 60 ml sap (@)snij de harde onderkant van de asperges AOGSUIRERS weg. Pel en pers de knoflook en meng met BOVELIS nodig). Snij de lente-uitjes in de lengte in 326EIWITEN flinterdunne reepjes en leg ze in een schaal een scheutje olijfolie, zout en peper. Bespren- ijswater. kel hiermee de asperges. Gril ze vervolgens Frankrijk, beetgaar in een grillpan. Kruid de zalm met LePlai wit Le I vk 5 wer ni ns 5 en id jr "fé Gegrilde groene Lan asperges en zalmfilet met avocadoroom fs À LL le Mr. Kan N N "à = 2 en Carrefour Food Magazine | april 2021 9
Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 9