Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gegrilde groene asperges en zalmfilet met

avocadoroom

4 personen - Voorbereiding 35 min - Bereiding 30 min - Makkelijk -€

2lenteuitjes | 400 g krielaardappelen | 600 g

zout en peper en bak hem op het vel tot hij

(@O) schilde kieltjes en snij ze in rondjes.

asperges |2 teentjes knoflook | 4 zalmfilets

Kook ze gaar inlicht gezouten water. Maak

goudbruin kleurt en het vel krokant is.

met vel |zout, peper

nude avocadoroo!

ak het pepertje grof en

Draai om en laat nog 2 min bakken.

VOOR DE AVOCADOROOM

bak het 3 min in olijfolie. Mix het vruchtvlees

van de avocado’s met 2 el limoensap, het

(®) verdeel de asperges en de aardappelen

Alimoen | 1groot jalaperio-pepertje | 2 avocado’s

over de borden. Leg er telkens een zalmfiletop

14handvol munt {bosje koriander

pepertje, de munt en de helft van de koriander.

en nappeer met de limoenvinaigrette. Versier

Kruid met zout en peper en zet in de koelkast.

VOOR DE LIMOENVINAIGRETTE

met de uienkrullen en de rest van de koriander

Maak een limoenvinaigrette door de rest van

en serveer met de avocadoroom.

4limoen |1 el honing | olijfolie

het limoensap glad te roeren met de honing,

1 limoenzeste en 2 el olijfolie. Kruid met zout

PERPORTIE

en peper.

706 KL.

S26VETIEN

Ter voorbereiding: rasp de zeste van de

23 6KO0LHVDRATEN

2 imoenen en pers ze uit (je hebt 60 ml sap

(@)snij de harde onderkant van de asperges

AOGSUIRERS

weg. Pel en pers de knoflook en meng met

BOVELIS

nodig). Snij de lente-uitjes in de lengte in

326EIWITEN

flinterdunne reepjes en leg ze in een schaal

een scheutje olijfolie, zout en peper. Bespren-

ijswater.

kel hiermee de asperges. Gril ze vervolgens

Frankrijk,

beetgaar in een grillpan. Kruid de zalm met

LePlai

wit

Le

I

vk

5

wer

ni

ns

5

en

id

jr

"fé

Gegrilde groene

Lan

asperges en zalmfilet

met avocadoroom

fs

À

LL

le

Mr.

Kan

N

N



=

2

en

Carrefour Food Magazine | april 2021 9