Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gegrilde groene asperges en zalmfilet met
avocadoroom
4 personen - Voorbereiding 35 min - Bereiding 30 min - Makkelijk -€
2lenteuitjes | 400 g krielaardappelen | 600 g
zout en peper en bak hem op het vel tot hij
(@O) schilde kieltjes en snij ze in rondjes.
asperges |2 teentjes knoflook | 4 zalmfilets
Kook ze gaar inlicht gezouten water. Maak
goudbruin kleurt en het vel krokant is.
met vel |zout, peper
nude avocadoroo!
ak het pepertje grof en
Draai om en laat nog 2 min bakken.
VOOR DE AVOCADOROOM
bak het 3 min in olijfolie. Mix het vruchtvlees
van de avocado’s met 2 el limoensap, het
(®) verdeel de asperges en de aardappelen
Alimoen | 1groot jalaperio-pepertje | 2 avocado’s
over de borden. Leg er telkens een zalmfiletop
14handvol munt {bosje koriander
pepertje, de munt en de helft van de koriander.
en nappeer met de limoenvinaigrette. Versier
Kruid met zout en peper en zet in de koelkast.
VOOR DE LIMOENVINAIGRETTE
met de uienkrullen en de rest van de koriander
Maak een limoenvinaigrette door de rest van
en serveer met de avocadoroom.
4limoen |1 el honing | olijfolie
het limoensap glad te roeren met de honing,
1 limoenzeste en 2 el olijfolie. Kruid met zout
PERPORTIE
en peper.
706 KL.
S26VETIEN
Ter voorbereiding: rasp de zeste van de
23 6KO0LHVDRATEN
2 imoenen en pers ze uit (je hebt 60 ml sap
(@)snij de harde onderkant van de asperges
AOGSUIRERS
weg. Pel en pers de knoflook en meng met
BOVELIS
nodig). Snij de lente-uitjes in de lengte in
326EIWITEN
flinterdunne reepjes en leg ze in een schaal
een scheutje olijfolie, zout en peper. Bespren-
ijswater.
kel hiermee de asperges. Gril ze vervolgens
Frankrijk,
beetgaar in een grillpan. Kruid de zalm met
LePlai
wit
Le
I
vk
5
wer
ni
ns
5
en
id
jr
"fé
Gegrilde groene
Lan
asperges en zalmfilet
met avocadoroom
fs
À
LL
le
Mr.
Kan
N
N
"à
=
2
en
Carrefour Food Magazine | april 2021 9