Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 49


Hier is pagina 49 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Carrefour Folder 22.03.2021

Hier is pagina 49 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 49

GEBAK OM VOOR TE SMELTEN | V IP Layer cake met aardbeien SELIN, & enframbozen 12 personen - Voorbereiding 40 min Bereiding 3 x 40 min - Rusten 1u | Vrij makkelijk - € \ VOOR HET GENOISEGEBAK 200 g boter |4 eieren | 200 g suiker DE EIEREN VAN 1220 g zelfrijzende bloem | 1 el bakpoeder = = KWALITEITSKETEN 4 el citroenaroma CARREFOUR VOOR DE VULLING EN HET GLAZUUR De eieren van Kwaliteitsketen Carrefour 2biocitroenen | 1 kg verse roomkaas natuur | 500 g bloemsuiker |roze voedselkdeurstof| 3 el komen van kippen die aardbeienconfituur | 3 el frambozenconfituur in België leven met vrije Sneller! uitoop, dichtbij Durbuy, VOOR DE AFWERKING Maak degenoise te midden van een bebost schaaltje frambozen 1 bakje aardbeien aleen dag van terrein van 20 hectare tevoren, laat hem (25% meer dan bij klassieke (Maak de drie schijven genoisegebak: goedafkoelenen verwarm de oven voor op 180°C. Laat de boter verpak hemdanin bio-productiel). smelten in een pannetje. Klop de eieren met plasticfolie. Laat tot Y Herkomst: België de suiker witschuimig. Giet er al roerend de de volgende dag in Composteerbare gesmolten boter bij zeef er de bloem en het de koelkast staan, in verpakking bakpoeder bij en voeg ook het citroenaroma afwachting vande Y Lokaal voer zonder ggo toe. Meng voorzichtig met een spatel. Beboter afwerking. (0,9%) een springvorm van 20 cm diameter en bestuif Zonder gluten? met bloem. Giet er een derde van het deeg in Y Gekweekt zonder Vervangde bloem en bak 40 min in de oven. Maak op dezelfde door maïszetmeel. antibioticabehandelingen manier nog twee schijven. Laat de 3 schijven Daardoor wordt de afkoelen op een rooster. Snij ze wat vlakker biscuit luchtiger. met een mes zodat je ze makkelijker kan Voeg wel 2tl stapelen tot een stabiele taart. bakpoeder extra Ya toe. @) Maak intussen de vulling en het glazuur. ar Rasp de zestes van de citroenen. Meng de Plezant voor li 4) roomkaas met de bloemsuiker. Verdeel dit de kids! << mengsel in 3 geljke porties. Meng door de Je kan volop spelen eerste portie de citroenzeste en 10 druppels met de laagjes van roze kleurstof. Roer door de tweede portie de deze taart. Voeg Bio-ieren Kwaliteitsketen aardbeienconfituur, en door de derde de fram- Carrefour bijvoorbeeld laagjes bozenconfituur en 20 druppels kleurstof. Zet fruit, suikerparels, deze drie mengsels tot gebruik in de koelkast. chocoladedruppels of andere @) Leg 1 schijf genoise op een serveerschaal. verrassingen toe. Besmeer met behulp van een spatel de bo- venkant en de zijkant met het donkerste roze Hoe hoger de taart, Versheidsgarantie hoe groter de lol (in De bio-eieren van Kwaliteitsketen Carrefour glazuur. Leg er een tweede schijf gebak op en worden elke ochtend geraapt en gecontroleerd, besmeer de bovenkant en de zijkant met het kijken én proeven)! Om de 2 dagen worden ze verstuurd naar het lichter roze glazuur. Leg er tot slot de derde PER PORIE laag gebak op en besmeer de bovenkant en GONG inpakcentrum, en van daar naar het distributie- — zijkant met het lichtst roze glazuur Laat 1 u 33 GVETEN centrum. Resultaat? Ultraverse eieren, die 68 GSUKERS 83 6KOOLAYDRATEN gemiddeld na 3 dagen in de winkel liggen. rusten in de koelkast. Versier de layer cake 236VERS met verse aardbeien en frambozen. SGEMITTEN Carrefour Food Magazine | april 2021

Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 49