Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GEBAK OM VOOR TE SMELTEN | V IP
Layer cake
met aardbeien
SELIN,
&
enframbozen
12 personen - Voorbereiding 40 min
Bereiding 3 x 40 min - Rusten 1u
|
Vrij makkelijk - €
\
VOOR HET GENOISEGEBAK
200 g boter |4 eieren | 200 g suiker
DE EIEREN VAN
1220 g zelfrijzende bloem | 1 el bakpoeder
= =
KWALITEITSKETEN
4 el citroenaroma
CARREFOUR
VOOR DE VULLING EN HET GLAZUUR
De eieren van
Kwaliteitsketen Carrefour
2biocitroenen | 1 kg verse roomkaas natuur |
500 g bloemsuiker |roze voedselkdeurstof| 3 el
komen van kippen die
aardbeienconfituur | 3 el frambozenconfituur
in België leven met vrije
Sneller!
uitoop, dichtbij Durbuy,
VOOR DE AFWERKING
Maak degenoise
te midden van een bebost
schaaltje frambozen 1 bakje aardbeien
aleen dag van
terrein van 20 hectare
tevoren, laat hem
(25% meer dan bij klassieke
(Maak de drie schijven genoisegebak:
goedafkoelenen
verwarm de oven voor op 180°C. Laat de boter
verpak hemdanin
bio-productiel).
smelten in een pannetje. Klop de eieren met
plasticfolie. Laat tot
Y Herkomst: België
de suiker witschuimig. Giet er al roerend de
de volgende dag in
Composteerbare
gesmolten boter bij zeef er de bloem en het
de koelkast staan, in
verpakking
bakpoeder bij en voeg ook het citroenaroma
afwachting vande
Y Lokaal voer zonder ggo
toe. Meng voorzichtig met een spatel. Beboter
afwerking.
(0,9%)
een springvorm van 20 cm diameter en bestuif
Zonder gluten?
met bloem. Giet er een derde van het deeg in
Y Gekweekt zonder
Vervangde bloem
en bak 40 min in de oven. Maak op dezelfde
door maïszetmeel.
antibioticabehandelingen
manier nog twee schijven. Laat de 3 schijven
Daardoor wordt de
afkoelen op een rooster. Snij ze wat vlakker
biscuit luchtiger.
met een mes zodat je ze makkelijker kan
Voeg wel 2tl
stapelen tot een stabiele taart.
bakpoeder extra
Ya
toe.
@) Maak intussen de vulling en het glazuur.
ar
Rasp de zestes van de citroenen. Meng de
Plezant voor
li
4)
roomkaas met de bloemsuiker. Verdeel dit
de kids!
<<
mengsel in 3 geljke porties. Meng door de
Je kan volop spelen
eerste portie de citroenzeste en 10 druppels
met de laagjes van
roze kleurstof. Roer door de tweede portie de
deze taart. Voeg
Bio-ieren Kwaliteitsketen
aardbeienconfituur, en door de derde de fram-
Carrefour
bijvoorbeeld laagjes
bozenconfituur en 20 druppels kleurstof. Zet
fruit, suikerparels,
deze drie mengsels tot gebruik in de koelkast.
chocoladedruppels
of andere
@) Leg 1 schijf genoise op een serveerschaal.
verrassingen toe.
Besmeer met behulp van een spatel de bo-
venkant en de zijkant met het donkerste roze
Hoe hoger de taart,
Versheidsgarantie
hoe groter de lol (in
De bio-eieren van Kwaliteitsketen Carrefour
glazuur. Leg er een tweede schijf gebak op en
worden elke ochtend geraapt en gecontroleerd,
besmeer de bovenkant en de zijkant met het
kijken én proeven)!
Om de 2 dagen worden ze verstuurd naar het
lichter roze glazuur. Leg er tot slot de derde
PER PORIE
laag gebak op en besmeer de bovenkant en
GONG
inpakcentrum, en van daar naar het distributie- —
zijkant met het lichtst roze glazuur Laat 1 u
33 GVETEN
centrum. Resultaat? Ultraverse eieren, die
68 GSUKERS
83 6KOOLAYDRATEN
gemiddeld na 3 dagen in de winkel liggen.
rusten in de koelkast. Versier de layer cake
236VERS
met verse aardbeien en frambozen.
SGEMITTEN
Carrefour Food Magazine | april 2021