Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GEBAK OM VOOR TE SMELTEN | V IP

Layer cake

met aardbeien

SELIN,

&

enframbozen

12 personen - Voorbereiding 40 min

Bereiding 3 x 40 min - Rusten 1u

|

Vrij makkelijk - €

\

VOOR HET GENOISEGEBAK

200 g boter |4 eieren | 200 g suiker

DE EIEREN VAN

1220 g zelfrijzende bloem | 1 el bakpoeder

= =

KWALITEITSKETEN

4 el citroenaroma

CARREFOUR

VOOR DE VULLING EN HET GLAZUUR

De eieren van

Kwaliteitsketen Carrefour

2biocitroenen | 1 kg verse roomkaas natuur |

500 g bloemsuiker |roze voedselkdeurstof| 3 el

komen van kippen die

aardbeienconfituur | 3 el frambozenconfituur

in België leven met vrije

Sneller!

uitoop, dichtbij Durbuy,

VOOR DE AFWERKING

Maak degenoise

te midden van een bebost

schaaltje frambozen 1 bakje aardbeien

aleen dag van

terrein van 20 hectare

tevoren, laat hem

(25% meer dan bij klassieke

(Maak de drie schijven genoisegebak:

goedafkoelenen

verwarm de oven voor op 180°C. Laat de boter

verpak hemdanin

bio-productiel).

smelten in een pannetje. Klop de eieren met

plasticfolie. Laat tot

Y Herkomst: België

de suiker witschuimig. Giet er al roerend de

de volgende dag in

Composteerbare

gesmolten boter bij zeef er de bloem en het

de koelkast staan, in

verpakking

bakpoeder bij en voeg ook het citroenaroma

afwachting vande

Y Lokaal voer zonder ggo

toe. Meng voorzichtig met een spatel. Beboter

afwerking.

(0,9%)

een springvorm van 20 cm diameter en bestuif

Zonder gluten?

met bloem. Giet er een derde van het deeg in

Y Gekweekt zonder

Vervangde bloem

en bak 40 min in de oven. Maak op dezelfde

door maïszetmeel.

antibioticabehandelingen

manier nog twee schijven. Laat de 3 schijven

Daardoor wordt de

afkoelen op een rooster. Snij ze wat vlakker

biscuit luchtiger.

met een mes zodat je ze makkelijker kan

Voeg wel 2tl

stapelen tot een stabiele taart.

bakpoeder extra

Ya

toe.

@) Maak intussen de vulling en het glazuur.

ar

Rasp de zestes van de citroenen. Meng de

Plezant voor

li

4)

roomkaas met de bloemsuiker. Verdeel dit

de kids!

<<

mengsel in 3 geljke porties. Meng door de

Je kan volop spelen

eerste portie de citroenzeste en 10 druppels

met de laagjes van

roze kleurstof. Roer door de tweede portie de

deze taart. Voeg

Bio-ieren Kwaliteitsketen

aardbeienconfituur, en door de derde de fram-

Carrefour

bijvoorbeeld laagjes

bozenconfituur en 20 druppels kleurstof. Zet

fruit, suikerparels,

deze drie mengsels tot gebruik in de koelkast.

chocoladedruppels

of andere

@) Leg 1 schijf genoise op een serveerschaal.

verrassingen toe.

Besmeer met behulp van een spatel de bo-

venkant en de zijkant met het donkerste roze

Hoe hoger de taart,

Versheidsgarantie

hoe groter de lol (in

De bio-eieren van Kwaliteitsketen Carrefour

glazuur. Leg er een tweede schijf gebak op en

worden elke ochtend geraapt en gecontroleerd,

besmeer de bovenkant en de zijkant met het

kijken én proeven)!

Om de 2 dagen worden ze verstuurd naar het

lichter roze glazuur. Leg er tot slot de derde

PER PORIE

laag gebak op en besmeer de bovenkant en

GONG

inpakcentrum, en van daar naar het distributie- —

zijkant met het lichtst roze glazuur Laat 1 u

33 GVETEN

centrum. Resultaat? Ultraverse eieren, die

68 GSUKERS

83 6KOOLAYDRATEN

gemiddeld na 3 dagen in de winkel liggen.

rusten in de koelkast. Versier de layer cake

236VERS

met verse aardbeien en frambozen.

SGEMITTEN

Carrefour Food Magazine | april 2021