Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LOKALE PRODUCENTEN

Côte à Tos met paprikachutney

‚4 personen - Voorbereiding 40 min - Bereiding 25 min

Rusten 30 min - Makkelijk - €€

2rode uien | 2 laurierbladeren | 2

coazijn en de bruine suiker. Laat

takjes verse rozemarijn |2 snuifjes

sudderen op een zacht vuur.

18 rode paprika's |4 kleine

rode pepertjes |150 ml balsamicoa-

@) Kruid het vlees met peper

en zout. Laat de boter smelten in

zijn 1100 g bruine suiker | côte à l'os

een goed hete pan samen met

van ongeveer 1,250 kg olijfolie 11

Klontje boter | zout, peper

een scheutje olijfolie en schroei

het vlees dicht. Laat de côte à

os enkele minuten rusten voor.

(@) Pel en snipper de uien en

je het vlees serveert met de

fruit ze ongeveer 10 min in een

kookpan in wat olijfolie, samen

paprikachutney.

met de laurier en de rozema-

Br

rijn. Kruid met zout, peper en

kaneel.

@) snij de paprika's en de

pepertjes in tweeën, verwijder

de zaadjes en zaadlijsten en

snij ze allemaal in kleine stukjes.

Voeg toe aan het mengsel van

rode ui, samen met de balsami-

» 4

u RE

ze

Es

*

«a

7

2,

a

F

&

hr

>

#4

fe

:

li

ne

2

me

AE

a

Ee

ne

Arr.

Ps

Fa

ke

te à l'os met

cr

Lt

ES

2 2 Ne paprikachutne:

Dr

en

de

ia

of

PU

FA

en

hed

5

lt

CU ©

Je

EL

hee

hi

|

17

5

Ali

gu

hu

Aj

DOD —

PORTIE 535 KCAL 17,26 VETTEN

06 KODLWYDRATEN 1536 SUKERS,

195 6VEZIS 153 een

Spanje, Navarra, |

Palacio del Deán,

7

Reserva,

Carrefour Food Magazine | april 2021 39