Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LOKALE PRODUCENTEN
Côte à Tos met paprikachutney
‚4 personen - Voorbereiding 40 min - Bereiding 25 min
Rusten 30 min - Makkelijk - €€
2rode uien | 2 laurierbladeren | 2
coazijn en de bruine suiker. Laat
takjes verse rozemarijn |2 snuifjes
sudderen op een zacht vuur.
18 rode paprika's |4 kleine
rode pepertjes |150 ml balsamicoa-
@) Kruid het vlees met peper
en zout. Laat de boter smelten in
zijn 1100 g bruine suiker | côte à l'os
een goed hete pan samen met
van ongeveer 1,250 kg olijfolie 11
Klontje boter | zout, peper
een scheutje olijfolie en schroei
het vlees dicht. Laat de côte à
os enkele minuten rusten voor.
(@) Pel en snipper de uien en
je het vlees serveert met de
fruit ze ongeveer 10 min in een
kookpan in wat olijfolie, samen
paprikachutney.
met de laurier en de rozema-
Br
rijn. Kruid met zout, peper en
kaneel.
@) snij de paprika's en de
pepertjes in tweeën, verwijder
de zaadjes en zaadlijsten en
snij ze allemaal in kleine stukjes.
Voeg toe aan het mengsel van
rode ui, samen met de balsami-
» 4
u RE
ze
Es
*
«a
7
2,
a
F
&
hr
>
#4
fe
:
li
ne
2
me
AE
a
Ee
ne
Arr.
Ps
Fa
ke
te à l'os met
cr
Lt
ES
2 2 Ne paprikachutne:
Dr
en
de
ia
of
PU
FA
en
hed
5
lt
CU ©
Je
EL
hee
hi
|
17
5
Ali
gu
hu
Aj
DOD —
PORTIE 535 KCAL 17,26 VETTEN
06 KODLWYDRATEN 1536 SUKERS,
195 6VEZIS 153 een
Spanje, Navarra, |
Palacio del Deán,
7
Reserva,
Carrefour Food Magazine | april 2021 39