Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
m
HET PREVENTIEF GEBRUIK
VAN ANTIBIOTICA VERBIEDEN IN DE
KWALITEITSKETEN CARREFOUR
Kippenonderbouten
met sjalotten en
mosterd-roomsaus
x
4 personen - Voorbereiding 20 min -
LA
Bereiding 30 min - Makkelijk - €
’
1
TG
di
1
2teentjes knoflook
8 sjalotten
1kippenbouilonblokje
10 takjes citroentijm + extra
In
Be
1
8 kippenonderbouten
E
ch
150 ml droge witte sherry
ze 4
Sn
400 mi zure room
and
1el Dijonmosterd
>
‘arachideolie
E
2
EL
#
is
boter
zout, peper
se
D
‘Ter voorbereiding: pel de knoflook, pel
+®
de sjalotten en snij ze in tweeën. Breng
500 ml water aan de kook en los er het
sh
Re
2
bouillonblokje in op. Bind de takjes tijm
x"
samen met wat keukentouw.
ie
it
=
Vewarm de oven voor op 200°C.
FJ
Kruid de onderbouten met zout en
5
==
peper Verhit wat olie en 1 klontje boter
ji
in een ovenvaste braadpan. Bak de
onderbouten rondom tot het vel krokant.
BERN
is. Schep uit de pan en zet opzij
#
@) Voeg aan dezelfde pan nog een
klontje boter toe en fruit de sjalotten
à
ib
glazig. Zet meteen het vuur laag, pers er
de knoflook bij en laat 1 min meebakken
maar niet kleuren. Blus met de sherıy,
se
w
laat even inkoken en giet er dan 300 ml
[e
van de kippenbouillon bij. Voeg de zure
room, de mosterd en de tijm toe.
ee
@) Leg de onderbouten terug in de
pan en zet die 20 à 25 min in de oven,
AT MET EEN RESTJE?
a
Bestrooi met verse tijm en serveer.
ruik de wip voor in
een belegd broodje,
= sen Caesarsalade, 7
ODO
PER PORTIE 50 KCAL 34 GVETEN
op een pizza,
Portugal, Lisboa,
177 6KOOLITDRATEN 3,36 SUIKERS
Porta 6, Rood
LA GVEZELS 148 EWITIEN
in een quiches
‘
44 Carre!
ood Magazinellapril 2024!
Ohaorns con LU
|