Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.

Hier is pagina 44 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 44
m HET PREVENTIEF GEBRUIK VAN ANTIBIOTICA VERBIEDEN IN DE KWALITEITSKETEN CARREFOUR Kippenonderbouten met sjalotten en mosterd-roomsaus x 4 personen - Voorbereiding 20 min - LA Bereiding 30 min - Makkelijk - € ’ 1 TG di 1 2teentjes knoflook 8 sjalotten 1kippenbouilonblokje 10 takjes citroentijm + extra In Be 1 8 kippenonderbouten E ch 150 ml droge witte sherry ze 4 Sn 400 mi zure room and 1el Dijonmosterd > ‘arachideolie E 2 EL # is boter zout, peper se D ‘Ter voorbereiding: pel de knoflook, pel +® de sjalotten en snij ze in tweeën. Breng 500 ml water aan de kook en los er het sh Re 2 bouillonblokje in op. Bind de takjes tijm x" samen met wat keukentouw. ie it = Vewarm de oven voor op 200°C. FJ Kruid de onderbouten met zout en 5 == peper Verhit wat olie en 1 klontje boter ji in een ovenvaste braadpan. Bak de onderbouten rondom tot het vel krokant. BERN is. Schep uit de pan en zet opzij # @) Voeg aan dezelfde pan nog een klontje boter toe en fruit de sjalotten à ib glazig. Zet meteen het vuur laag, pers er de knoflook bij en laat 1 min meebakken maar niet kleuren. Blus met de sherıy, se w laat even inkoken en giet er dan 300 ml [e van de kippenbouillon bij. Voeg de zure room, de mosterd en de tijm toe. ee @) Leg de onderbouten terug in de pan en zet die 20 à 25 min in de oven, AT MET EEN RESTJE? a Bestrooi met verse tijm en serveer. ruik de wip voor in een belegd broodje, = sen Caesarsalade, 7 ODO PER PORTIE 50 KCAL 34 GVETEN op een pizza, Portugal, Lisboa, 177 6KOOLITDRATEN 3,36 SUIKERS Porta 6, Rood LA GVEZELS 148 EWITIEN in een quiches ‘ 44 Carre! ood Magazinellapril 2024! Ohaorns con LU |
Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 44