Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN BIOMENU | gezond en lekker

Supersnel!

nn

Op zoek naar smakelijke

ideeën voor snelle dagelijkse

maaltijden? Laat je inspireren

door onze expresrecepten.

Kabeljauw uit de

30 minuten en je zit aan tafel!

oven met lentesaus

4 personen - Voorbereiding 10 min -

Bereiding 20 min - Makkelijk -€

4 kabeljauwfilets | 1 citroen | 600 g aard

appelen | 100 g erwten 150 g rucola | 4g

bieslook

IN JE VOORRAADKAST

300 mi water 1 groentebouillonblokje

342

140 gboter | 50 ml room zout, peper

@) verwarm de oven voor op 180°C.

Kruid de kabeljauwfilets met zout en

=

peper en leg ze in een ovenschaal

fe

Pers de citroen uit en giet het sap

Pr

over de visfilets. Verdeel er de boter

in vlokjes over en zet 17 min in de

oven.

nr er 7

@) schil de aardappelen en kook ze

gaar in water. Giet af en bak goud-

rd

bruin in een pan met wat boter. Zet

opzij. Breng het water aan de kook

EN

en los er het bouillonblokje in op. Leg

de erwten in de bouillon en laat 5 min

sn

koken. Zet de pan van het vuur en

=

leg de rucola en de bieslook mee in

de bouillon. Mix tot een gladde saus.

Roer er de room door en breng indien

HE

nodig verder op smaak. Hou ze warm.

a

16 SUIKERS

B2Soumnen

België, Limburg, Jerom

236vaas

Winery by Hoenshof,

Serveer de kabeljauwfilets met de

à

27 GEIWITEN

Chardonnay, Wit

lentesaus en de aardappelen.

Ye

=

Fe

5

Es

Zi

«8 Fe

ONS VAKWANSCHAP DRINKJE MET VERSTAND.

Carrefour Food Magazine | april 2021 53