Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN BIOMENU | gezond en lekker
Supersnel!
nn
Op zoek naar smakelijke
ideeën voor snelle dagelijkse
maaltijden? Laat je inspireren
door onze expresrecepten.
Kabeljauw uit de
30 minuten en je zit aan tafel!
oven met lentesaus
4 personen - Voorbereiding 10 min -
Bereiding 20 min - Makkelijk -€
4 kabeljauwfilets | 1 citroen | 600 g aard
appelen | 100 g erwten 150 g rucola | 4g
bieslook
IN JE VOORRAADKAST
300 mi water 1 groentebouillonblokje
342
140 gboter | 50 ml room zout, peper
@) verwarm de oven voor op 180°C.
Kruid de kabeljauwfilets met zout en
=
peper en leg ze in een ovenschaal
fe
Pers de citroen uit en giet het sap
Pr
over de visfilets. Verdeel er de boter
in vlokjes over en zet 17 min in de
oven.
nr er 7
@) schil de aardappelen en kook ze
gaar in water. Giet af en bak goud-
rd
bruin in een pan met wat boter. Zet
opzij. Breng het water aan de kook
EN
en los er het bouillonblokje in op. Leg
de erwten in de bouillon en laat 5 min
sn
koken. Zet de pan van het vuur en
=
leg de rucola en de bieslook mee in
de bouillon. Mix tot een gladde saus.
Roer er de room door en breng indien
HE
nodig verder op smaak. Hou ze warm.
a
16 SUIKERS
B2Soumnen
België, Limburg, Jerom
236vaas
Winery by Hoenshof,
Serveer de kabeljauwfilets met de
à
27 GEIWITEN
Chardonnay, Wit
lentesaus en de aardappelen.
Ye
=
Fe
5
Es
Zi
«8 Fe
ONS VAKWANSCHAP DRINKJE MET VERSTAND.
Carrefour Food Magazine | april 2021 53