Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+Je vindt ons op

de sociale netwerken

000

index

+Schrijf jeinoponze

Maak tijd voor jezelf,

newsletter op

dan

jen wij voor

VOORGERECHTEN

WWW.CARREFOUR.EU

Artisjokken gevuld met brie...

„29

je

schappen.

‘Camembert met gedroogde tomaten,

„58

hazelnoten en tijm

Elin een potje met gerookte zalm en spinazie 29

+Deel je heerlijke ideeën

®

‘Tandoori kippenvleugeltjes met limoenen

met de hashtag

®

us

re

koriander …

Carrefour

je

2

#FOODACTER

‘Toast avocado met cottagecheese

WWW.CARREFOUR.EU

HOOFDGERECHTEN

Balinese kipspiesjes…

Voeding

formatie

Vragen over de producten van Carrefour?

Côte à os met paprikachutney …

Ne contact op met de Hantendiest op het gratis

‘Gegrilde groene asperges en zalmfilet met

Om je beter te informeren, vind je naast elk

nummer 0800 910 11.

avocadoroom

recept de voedingswaarden en verklarende

symbolen.

Gegrildekippenbovenbouten met groene

(CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordtgedruktop

curry en edamame-noedelsalade

papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Gegrilde paksoi met krokante ui,

Recepten op basis van producten die wel

veggieballetjes en Kantonsaus …

MET GLUTEN

De producten worgesteld in de advertentiesen de

of geen “natuurlijke” gluten bevatten.

publireportages zijn beschikbaar zolang het

Gevlinderde harissakip met jonge wortelen,

ZONDER GLUTEN (X) Controleer niettemin de ingrediöntenlist

rozijnen,olijven en amandelen …

op de verpakking.

assortiment wordtaangeboden.

Kabeljauw uit de oven met lentesaus

All prijzen vermeld in itmagazne ijn indicatief

Kipfilets met een Parmezaankorstje,

Recepten op basis van producten die wel

(incusief Recupel)en gek alleen in België bij

lentesalade met basilicumvinaigrett

MET DIERLIJKE MELK

of geen “natuurlijke melk” bevatten.

Kippenonderbouten met sjalotten en

‘ZONDER DIERLIJKE MELK () Controleer niettemin de ingrediëntenlijt

Hypermariden Carrefour en de sypermarkten Carrefour

mosterd-roomsaus …

market en express, ot 30 api 2071. Onder

op de verpakking.

voorbehoud van drukfouten.

Komkommersalade met kip, geitenkaas en

muntpesto..

„8

Miet-voedingsproducten (accessoires, games,

Lamskroonmet kruiden en couscoussalade 30

veggie (G) Recepten die geen of wel dierlijk vlees.

bevatten. Controleer niettemin de

cultuur, mode) zijn verkrijgbaar de meeste

Mexicaanse taco's met Omegabaarsen.

Hypermarkten Carrefour Zolang de voorraad strekt.

maïs-mangosalsa.

MIET-VERGIE (52) ngredinenljstop de vepalding.

Omegarijke pasta metansjovis, broccoli en

Alle voedingswaren en verzorgingsproducten

walnoten.

nutriscore

voorgesteld in dit magazine zijn verkrijgbaar in de

Een schaal van 5 keuren die voedingsmiddelen.

Pasta met verse spinazie en romige

asseert volgens hun voedingswaarde, vande

Hypermariden Carefour en de supermarktenCarrefour

tomatensaus

TES

‘gezondste in donkergroen (A), tot producten

market en buurtwinkes express.

Plaattaart metwitteasperges,hamen

dieje beter beperkt gebruikt in road (B).

Zolang de voorraad strekt.

zachtgekookte eieren.

a

Spiesjes vanzalm en courgette met

harissa-marinade .

59

Spinazie-linzensalade met zalm in een

„20

pistachekorstje.

Carrefour FOOD MAGAZINE e:

xiste auss

Sticky chickenmet groenteuitde wok

‘Thaise salade met mango …

Demandez-le en magasin où [email protected].

aut

Varkenshaas op zuiderse wijze.

DESSERTS

COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium » Verantwoordelijke uitgever RPR Brussel

Chocolade-amandeltaart .

0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor

Huisgemaakte lemon curd.

Carrefour door Valérie De Smet » Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/30 1818 laurent [email protected] «

Layer cake met aardbeien en frambozen

Eenrealisatie van ww propagande bein samenwerking metBeContntbe Creatief team aren Vandenbossche,

‘Tiramisu rolcake.

Verrines met citroen-kaastaart

Liesbeth Van Wassenhoven « Projectteam Lilia Guetat » Redactie Caroline Boeur, Hilde Debisschop, Els De Meyer,

Chloë Saeys, Patricia Van Battel » Nagelezen door Isabelle Latour « Lay-out Claudia De Backer, Olivier Lomer, Ruth

Vanhoutte » Werkten mee aan dit nummer Alexandre Bibaut, Bramski, Eric Charneux, Louise De Brabandere, Michael

2019}

Dehaspe, Diane Hendrikx Sonja Peeters, Manon Van derschot, Hannes Vandenbroucke « Druk Altavia Benelux, drukkerij

Guillaume.