Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 67


Hier is pagina 67 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Carrefour Folder 22.03.2021

Hier is pagina 67 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 67

+Je vindt ons op de sociale netwerken 000 index +Schrijf jeinoponze Maak tijd voor jezelf, newsletter op dan jen wij voor VOORGERECHTEN WWW.CARREFOUR.EU Artisjokken gevuld met brie... „29 je schappen. ‘Camembert met gedroogde tomaten, „58 hazelnoten en tijm Elin een potje met gerookte zalm en spinazie 29 +Deel je heerlijke ideeën ® ‘Tandoori kippenvleugeltjes met limoenen met de hashtag ® us re koriander … Carrefour je 2 #FOODACTER ‘Toast avocado met cottagecheese WWW.CARREFOUR.EU HOOFDGERECHTEN Balinese kipspiesjes… Voeding formatie Vragen over de producten van Carrefour? Côte à os met paprikachutney … Ne contact op met de Hantendiest op het gratis ‘Gegrilde groene asperges en zalmfilet met Om je beter te informeren, vind je naast elk nummer 0800 910 11. avocadoroom recept de voedingswaarden en verklarende symbolen. Gegrildekippenbovenbouten met groene (CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordtgedruktop curry en edamame-noedelsalade papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Gegrilde paksoi met krokante ui, Recepten op basis van producten die wel veggieballetjes en Kantonsaus … MET GLUTEN De producten worgesteld in de advertentiesen de of geen “natuurlijke” gluten bevatten. publireportages zijn beschikbaar zolang het Gevlinderde harissakip met jonge wortelen, ZONDER GLUTEN (X) Controleer niettemin de ingrediöntenlist rozijnen,olijven en amandelen … op de verpakking. assortiment wordtaangeboden. Kabeljauw uit de oven met lentesaus All prijzen vermeld in itmagazne ijn indicatief Kipfilets met een Parmezaankorstje, Recepten op basis van producten die wel (incusief Recupel)en gek alleen in België bij lentesalade met basilicumvinaigrett MET DIERLIJKE MELK of geen “natuurlijke melk” bevatten. Kippenonderbouten met sjalotten en ‘ZONDER DIERLIJKE MELK () Controleer niettemin de ingrediëntenlijt Hypermariden Carrefour en de sypermarkten Carrefour mosterd-roomsaus … market en express, ot 30 api 2071. Onder op de verpakking. voorbehoud van drukfouten. Komkommersalade met kip, geitenkaas en muntpesto.. „8 Miet-voedingsproducten (accessoires, games, Lamskroonmet kruiden en couscoussalade 30 veggie (G) Recepten die geen of wel dierlijk vlees. bevatten. Controleer niettemin de cultuur, mode) zijn verkrijgbaar de meeste Mexicaanse taco's met Omegabaarsen. Hypermarkten Carrefour Zolang de voorraad strekt. maïs-mangosalsa. MIET-VERGIE (52) ngredinenljstop de vepalding. Omegarijke pasta metansjovis, broccoli en Alle voedingswaren en verzorgingsproducten walnoten. nutriscore voorgesteld in dit magazine zijn verkrijgbaar in de Een schaal van 5 keuren die voedingsmiddelen. Pasta met verse spinazie en romige asseert volgens hun voedingswaarde, vande Hypermariden Carefour en de supermarktenCarrefour tomatensaus TES ‘gezondste in donkergroen (A), tot producten market en buurtwinkes express. Plaattaart metwitteasperges,hamen dieje beter beperkt gebruikt in road (B). Zolang de voorraad strekt. zachtgekookte eieren. a Spiesjes vanzalm en courgette met harissa-marinade . 59 Spinazie-linzensalade met zalm in een „20 pistachekorstje. Carrefour FOOD MAGAZINE e: xiste auss Sticky chickenmet groenteuitde wok ‘Thaise salade met mango … Demandez-le en magasin où [email protected]. aut Varkenshaas op zuiderse wijze. DESSERTS COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium » Verantwoordelijke uitgever RPR Brussel Chocolade-amandeltaart . 0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor Huisgemaakte lemon curd. Carrefour door Valérie De Smet » Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/30 1818 laurent [email protected] « Layer cake met aardbeien en frambozen Eenrealisatie van ww propagande bein samenwerking metBeContntbe Creatief team aren Vandenbossche, ‘Tiramisu rolcake. Verrines met citroen-kaastaart Liesbeth Van Wassenhoven « Projectteam Lilia Guetat » Redactie Caroline Boeur, Hilde Debisschop, Els De Meyer, Chloë Saeys, Patricia Van Battel » Nagelezen door Isabelle Latour « Lay-out Claudia De Backer, Olivier Lomer, Ruth Vanhoutte » Werkten mee aan dit nummer Alexandre Bibaut, Bramski, Eric Charneux, Louise De Brabandere, Michael 2019} Dehaspe, Diane Hendrikx Sonja Peeters, Manon Van derschot, Hannes Vandenbroucke « Druk Altavia Benelux, drukkerij Guillaume.

Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 67