Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+Je vindt ons op
de sociale netwerken
000
index
+Schrijf jeinoponze
Maak tijd voor jezelf,
newsletter op
dan
jen wij voor
VOORGERECHTEN
WWW.CARREFOUR.EU
Artisjokken gevuld met brie...
„29
je
schappen.
‘Camembert met gedroogde tomaten,
„58
hazelnoten en tijm
Elin een potje met gerookte zalm en spinazie 29
+Deel je heerlijke ideeën
®
‘Tandoori kippenvleugeltjes met limoenen
met de hashtag
®
us
re
koriander …
Carrefour
je
2
#FOODACTER
‘Toast avocado met cottagecheese
WWW.CARREFOUR.EU
HOOFDGERECHTEN
Balinese kipspiesjes…
Voeding
formatie
Vragen over de producten van Carrefour?
Côte à os met paprikachutney …
Ne contact op met de Hantendiest op het gratis
‘Gegrilde groene asperges en zalmfilet met
Om je beter te informeren, vind je naast elk
nummer 0800 910 11.
avocadoroom
recept de voedingswaarden en verklarende
symbolen.
Gegrildekippenbovenbouten met groene
(CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordtgedruktop
curry en edamame-noedelsalade
papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.
Gegrilde paksoi met krokante ui,
Recepten op basis van producten die wel
veggieballetjes en Kantonsaus …
MET GLUTEN
De producten worgesteld in de advertentiesen de
of geen “natuurlijke” gluten bevatten.
publireportages zijn beschikbaar zolang het
Gevlinderde harissakip met jonge wortelen,
ZONDER GLUTEN (X) Controleer niettemin de ingrediöntenlist
rozijnen,olijven en amandelen …
op de verpakking.
assortiment wordtaangeboden.
Kabeljauw uit de oven met lentesaus
All prijzen vermeld in itmagazne ijn indicatief
Kipfilets met een Parmezaankorstje,
Recepten op basis van producten die wel
(incusief Recupel)en gek alleen in België bij
lentesalade met basilicumvinaigrett
MET DIERLIJKE MELK
of geen “natuurlijke melk” bevatten.
Kippenonderbouten met sjalotten en
‘ZONDER DIERLIJKE MELK () Controleer niettemin de ingrediëntenlijt
Hypermariden Carrefour en de sypermarkten Carrefour
mosterd-roomsaus …
market en express, ot 30 api 2071. Onder
op de verpakking.
voorbehoud van drukfouten.
Komkommersalade met kip, geitenkaas en
muntpesto..
„8
Miet-voedingsproducten (accessoires, games,
Lamskroonmet kruiden en couscoussalade 30
veggie (G) Recepten die geen of wel dierlijk vlees.
bevatten. Controleer niettemin de
cultuur, mode) zijn verkrijgbaar de meeste
Mexicaanse taco's met Omegabaarsen.
Hypermarkten Carrefour Zolang de voorraad strekt.
maïs-mangosalsa.
MIET-VERGIE (52) ngredinenljstop de vepalding.
Omegarijke pasta metansjovis, broccoli en
Alle voedingswaren en verzorgingsproducten
walnoten.
nutriscore
voorgesteld in dit magazine zijn verkrijgbaar in de
Een schaal van 5 keuren die voedingsmiddelen.
Pasta met verse spinazie en romige
asseert volgens hun voedingswaarde, vande
Hypermariden Carefour en de supermarktenCarrefour
tomatensaus
TES
‘gezondste in donkergroen (A), tot producten
market en buurtwinkes express.
Plaattaart metwitteasperges,hamen
dieje beter beperkt gebruikt in road (B).
Zolang de voorraad strekt.
zachtgekookte eieren.
a
Spiesjes vanzalm en courgette met
harissa-marinade .
59
Spinazie-linzensalade met zalm in een
„20
pistachekorstje.
Carrefour FOOD MAGAZINE e:
xiste auss
Sticky chickenmet groenteuitde wok
‘Thaise salade met mango …
Demandez-le en magasin où [email protected].
aut
Varkenshaas op zuiderse wijze.
DESSERTS
COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium » Verantwoordelijke uitgever RPR Brussel
Chocolade-amandeltaart .
0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor
Huisgemaakte lemon curd.
Carrefour door Valérie De Smet » Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/30 1818 laurent [email protected] «
Layer cake met aardbeien en frambozen
Eenrealisatie van ww propagande bein samenwerking metBeContntbe Creatief team aren Vandenbossche,
‘Tiramisu rolcake.
Verrines met citroen-kaastaart
Liesbeth Van Wassenhoven « Projectteam Lilia Guetat » Redactie Caroline Boeur, Hilde Debisschop, Els De Meyer,
Chloë Saeys, Patricia Van Battel » Nagelezen door Isabelle Latour « Lay-out Claudia De Backer, Olivier Lomer, Ruth
Vanhoutte » Werkten mee aan dit nummer Alexandre Bibaut, Bramski, Eric Charneux, Louise De Brabandere, Michael
2019}
Dehaspe, Diane Hendrikx Sonja Peeters, Manon Van derschot, Hannes Vandenbroucke « Druk Altavia Benelux, drukkerij
Guillaume.