Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
en
ACTIE 6 RESPECTVOLLE
Bi
PARTNERSCHAPPEN ONTWIKKELEN
MET LANDBOUWERS
ff
oe
Ex,
SL!
RES
2
Wr
re
7
Pe
fi
| 7e
Lu
AN
ad
ss
EE en
“Door koeien te
Thaise salade
\
|
met mango
4 personen - Voorbereiding 25 min
Bereiding 15 min - Makkelijk -€€
WEIDEKOEIEN VAN
KWALITEITSKETEN
200 g slabonen! 6 el olijfolie 1400 g steak
CARREFOUR
1 klein rood pepertje |zeste en sap van 1 limoen
Melvissaus | 3el Japanse sojasaus Hel bruine
Het vlees van de
suiker 12 mango's |1 rode ui 15 g verse koriander
“Weidekoeien’ van
Kwalitefsketen Carrefour is
15 g verse munt 1 kruislal 1209 kerstomaten
het resultaat van een direct
@kook de slabonen 6 min en koel
contact met 4 coöperaties
ze meteen onder de koudwaterkraan.
van Belgische telers.
Besprenkel de steak met el olijfolie en gril
> VLEES VAN HOGE KWALITEIT
Y Grazen minstens
hem 3 à 4 min per kant in een flink hete
grilpan (hij mag nog rosé zijn). Laat het
6 maanden per jaar
Het is geen toeval dat de koeien die worden
Y Correcte vergoeding voor
vlees 10 min rusten en snij het dan in dunne
reepjes.
geselecteerd voor de Kwaliteitsketen
de kwekers
Carrefour van het Belgisch blauwwitte ras
Smakelijk, gemarmerd
@ snij net pepertje in de lengte in
Die 100% Belgische koeien staan bekend om de
vlees
tweeën, verwijder de zaadjes en hak het
vruchtvlees fijn. Klop het imoensap en de
kwaliteit van hun vlees. Het voer vande dieren
Y 100% Belgisch
zeste op met de vissaus, de sojasaus, de
zorgt voor erg smakelijk vlees dat niette mager
bruine suiker, de helft van het pepertje en
en niet te vet is. Het smaakt heerlijk en is mooi
de rest van de olijfolie. Giet over het vlees.
gemarmerd. Dat wil zeggen dat de vleesvezels
® Schil de mango's en sni ze in schifies.
verweven zijn met vetpunten binnen het
Pel de ui en snij hem in dunne rondjes
spierweefsel. Dat vet smelt tijdens het bakken
Hak de koriander en de munt fin. Meng de
engeeft zo een specifieke smaak aan het vlees
mango met de kruisla, de kerstomaten, de
en versterkt de eigen aroma's en smaken. Het
ui, de koriander en de munt. Verdeel over
de borden, garneer met reepjes steak en
vlees is ook malser en is dus perfect om de
strooi er de rest van het chilipepertje over.
hoofdrol te spelen bij je volgende barbecue.
Vlees van weidekoeien,
DDO
Kwaliteitsketen Carrefour
Frankrijk, Côtes de
125 GKOOLIIDRATEN 122 SUIKERS
PER PORTIE 374 KCAL 116,36 VETTEN
Provence, La Villa
169 GVRASI286 EIMTTEN
Barton, Rosé
yv
38 Carrefour Food Magazine | april 2021
ONS WAKWANSCHAP DRIK JE WETVERSTAN,