Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en

ACTIE 6 RESPECTVOLLE

Bi

PARTNERSCHAPPEN ONTWIKKELEN

MET LANDBOUWERS

ff

oe

Ex,

SL!

RES

2

Wr

re

7

Pe

fi

| 7e

Lu

AN

ad

ss

EE en

“Door koeien te

Thaise salade

\

|

met mango

4 personen - Voorbereiding 25 min

Bereiding 15 min - Makkelijk -€€

WEIDEKOEIEN VAN

KWALITEITSKETEN

200 g slabonen! 6 el olijfolie 1400 g steak

CARREFOUR

1 klein rood pepertje |zeste en sap van 1 limoen

Melvissaus | 3el Japanse sojasaus Hel bruine

Het vlees van de

suiker 12 mango's |1 rode ui 15 g verse koriander

“Weidekoeien’ van

Kwalitefsketen Carrefour is

15 g verse munt 1 kruislal 1209 kerstomaten

het resultaat van een direct

@kook de slabonen 6 min en koel

contact met 4 coöperaties

ze meteen onder de koudwaterkraan.

van Belgische telers.

Besprenkel de steak met el olijfolie en gril

> VLEES VAN HOGE KWALITEIT

Y Grazen minstens

hem 3 à 4 min per kant in een flink hete

grilpan (hij mag nog rosé zijn). Laat het

6 maanden per jaar

Het is geen toeval dat de koeien die worden

Y Correcte vergoeding voor

vlees 10 min rusten en snij het dan in dunne

reepjes.

geselecteerd voor de Kwaliteitsketen

de kwekers

Carrefour van het Belgisch blauwwitte ras

Smakelijk, gemarmerd

@ snij net pepertje in de lengte in

Die 100% Belgische koeien staan bekend om de

vlees

tweeën, verwijder de zaadjes en hak het

vruchtvlees fijn. Klop het imoensap en de

kwaliteit van hun vlees. Het voer vande dieren

Y 100% Belgisch

zeste op met de vissaus, de sojasaus, de

zorgt voor erg smakelijk vlees dat niette mager

bruine suiker, de helft van het pepertje en

en niet te vet is. Het smaakt heerlijk en is mooi

de rest van de olijfolie. Giet over het vlees.

gemarmerd. Dat wil zeggen dat de vleesvezels

® Schil de mango's en sni ze in schifies.

verweven zijn met vetpunten binnen het

Pel de ui en snij hem in dunne rondjes

spierweefsel. Dat vet smelt tijdens het bakken

Hak de koriander en de munt fin. Meng de

engeeft zo een specifieke smaak aan het vlees

mango met de kruisla, de kerstomaten, de

en versterkt de eigen aroma's en smaken. Het

ui, de koriander en de munt. Verdeel over

de borden, garneer met reepjes steak en

vlees is ook malser en is dus perfect om de

strooi er de rest van het chilipepertje over.

hoofdrol te spelen bij je volgende barbecue.

Vlees van weidekoeien,

DDO

Kwaliteitsketen Carrefour

Frankrijk, Côtes de

125 GKOOLIIDRATEN 122 SUIKERS

PER PORTIE 374 KCAL 116,36 VETTEN

Provence, La Villa

169 GVRASI286 EIMTTEN

Barton, Rosé

yv

38 Carrefour Food Magazine | april 2021

ONS WAKWANSCHAP DRIK JE WETVERSTAN,