Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.

Hier is pagina 38 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 38
en ACTIE 6 RESPECTVOLLE Bi PARTNERSCHAPPEN ONTWIKKELEN MET LANDBOUWERS ff oe Ex, SL! RES 2 Wr re 7 Pe fi | 7e Lu AN ad ss EE en “Door koeien te Thaise salade \ | met mango 4 personen - Voorbereiding 25 min Bereiding 15 min - Makkelijk -€€ WEIDEKOEIEN VAN KWALITEITSKETEN 200 g slabonen! 6 el olijfolie 1400 g steak CARREFOUR 1 klein rood pepertje |zeste en sap van 1 limoen Melvissaus | 3el Japanse sojasaus Hel bruine Het vlees van de suiker 12 mango's |1 rode ui 15 g verse koriander “Weidekoeien’ van Kwalitefsketen Carrefour is 15 g verse munt 1 kruislal 1209 kerstomaten het resultaat van een direct @kook de slabonen 6 min en koel contact met 4 coöperaties ze meteen onder de koudwaterkraan. van Belgische telers. Besprenkel de steak met el olijfolie en gril > VLEES VAN HOGE KWALITEIT Y Grazen minstens hem 3 à 4 min per kant in een flink hete grilpan (hij mag nog rosé zijn). Laat het 6 maanden per jaar Het is geen toeval dat de koeien die worden Y Correcte vergoeding voor vlees 10 min rusten en snij het dan in dunne reepjes. geselecteerd voor de Kwaliteitsketen de kwekers Carrefour van het Belgisch blauwwitte ras Smakelijk, gemarmerd @ snij net pepertje in de lengte in Die 100% Belgische koeien staan bekend om de vlees tweeën, verwijder de zaadjes en hak het vruchtvlees fijn. Klop het imoensap en de kwaliteit van hun vlees. Het voer vande dieren Y 100% Belgisch zeste op met de vissaus, de sojasaus, de zorgt voor erg smakelijk vlees dat niette mager bruine suiker, de helft van het pepertje en en niet te vet is. Het smaakt heerlijk en is mooi de rest van de olijfolie. Giet over het vlees. gemarmerd. Dat wil zeggen dat de vleesvezels ® Schil de mango's en sni ze in schifies. verweven zijn met vetpunten binnen het Pel de ui en snij hem in dunne rondjes spierweefsel. Dat vet smelt tijdens het bakken Hak de koriander en de munt fin. Meng de engeeft zo een specifieke smaak aan het vlees mango met de kruisla, de kerstomaten, de en versterkt de eigen aroma's en smaken. Het ui, de koriander en de munt. Verdeel over de borden, garneer met reepjes steak en vlees is ook malser en is dus perfect om de strooi er de rest van het chilipepertje over. hoofdrol te spelen bij je volgende barbecue. Vlees van weidekoeien, DDO Kwaliteitsketen Carrefour Frankrijk, Côtes de 125 GKOOLIIDRATEN 122 SUIKERS PER PORTIE 374 KCAL 116,36 VETTEN Provence, La Villa 169 GVRASI286 EIMTTEN Barton, Rosé yv 38 Carrefour Food Magazine | april 2021 ONS WAKWANSCHAP DRIK JE WETVERSTAN,
Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 38