Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GAAR oF NOG NIET?

Om het zeker te weten,

prik je met de punt

Pa

van een mes in een

bil van de wip. Is het

s

uitlopende sap rosé?

=

=

Lx

taat wo

\

AY

even bakken.

Is het wit of

re

#

doorzicht

dan is de

® r

kip klaar.

ws

N

De

Li

Fi

en

ez

N

ge

& 4

*

Le,



3

er

En

-

Gegrilde kippenbovenbouten met groene

curry en edamame-noedelsalade



=

4 personen - Voorbereiding 30 min - Bereiding 25 min - Makkelijk - €

=

Se

2 dikke wortelen | 1 komkomm

1

bak de kippenbovenbouten op een

30 g pinda's 120 g verse koriander

matig vuur ongeveer 15 min, tot ze

I8kippenbovenbouten | 300 g rijstnoedels |

gaar zijn en het vel krokant is. Draai ze

Tip

400 g edamame (diepvries)! 3 el groene

geregeld om.

zero waste

currypasta | arachideolie | zout, peper

(@) Maak de salade: kook de noedels

Gooi het karkas van de kip niet weg: maak je

VOOR DE VINAIGRETTE

volgens de aanwijzingen op de

eigen bouillon! Leg hetkarkasineen kookpan — — — rood pepertje eentje knofloak| 2el— — verpakking. Voeg inde laatste minuut —— —

en voeg een ui toe waarin je kruidnagels

vissaus |3 el limoensap | 2 tl suiker

van de kooktijd de edamame toe. Giet

ze samen af en zet opzij. Maak nude

prikt. Leger ook een kruidentuiltje bijen

voeg verse groenteschillen enrestjestoe

Ter voorbereiding: schil de wortelen.

vinaigrette. Pel en pers de knoflook en

Snij de komkommer en de wortelen

meng met alle andere ingrediënten.

(wortel, het groen van prei). Zet allesnet

in fijne julienne. Rooster de pinda's

Meng de noedels met de groente-

onder water, breng aande kook, zet het deksel

joudbruin in een pan zonder vetstof

Julienne, de pinda's en de koriander.

op de pan en laat opeen matig vuur 45 min

‘en hak ze fijn. Hak de koriander fijn.

Giet er de vinaigrette over en meng

koken. Nog even zeven en dat is het!

Verwijder de zaadjes uit het pepertje

voorzichtig.

en hak het fijn.

@) Besmeer de kippenbovenbouten

DE

a a aan (Okruid de kippenbovenbouten

met de groene curry en laat nog een

PER PORTIE 695 KCAL 123 GVETTEN

rs

met zout en peper. Verhit wat olie in

paar minuten verder bakken. Serveer

1726 KOOLWYDRATENI 9,9 GSUKERS

een braadpan met dikke bodem en

met de noedelsalade.

1406 VEELS 143 GEMTTEN

Rood

42 Carrefour Food Magazine | april 2021

‘OMS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.