Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 42


Hier is pagina 42 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Carrefour Folder 22.03.2021

Hier is pagina 42 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 42

GAAR oF NOG NIET? Om het zeker te weten, prik je met de punt Pa van een mes in een bil van de wip. Is het s uitlopende sap rosé? = = Lx taat wo \ AY even bakken. Is het wit of re # doorzicht dan is de ® r kip klaar. ws N De Li Fi en ez N ge & 4 * Le, € 3 er En - Gegrilde kippenbovenbouten met groene curry en edamame-noedelsalade ” = 4 personen - Voorbereiding 30 min - Bereiding 25 min - Makkelijk - € = Se 2 dikke wortelen | 1 komkomm 1 bak de kippenbovenbouten op een 30 g pinda's 120 g verse koriander matig vuur ongeveer 15 min, tot ze I8kippenbovenbouten | 300 g rijstnoedels | gaar zijn en het vel krokant is. Draai ze Tip 400 g edamame (diepvries)! 3 el groene geregeld om. zero waste currypasta | arachideolie | zout, peper (@) Maak de salade: kook de noedels Gooi het karkas van de kip niet weg: maak je VOOR DE VINAIGRETTE volgens de aanwijzingen op de eigen bouillon! Leg hetkarkasineen kookpan — — — rood pepertje eentje knofloak| 2el— — verpakking. Voeg inde laatste minuut —— — en voeg een ui toe waarin je kruidnagels vissaus |3 el limoensap | 2 tl suiker van de kooktijd de edamame toe. Giet ze samen af en zet opzij. Maak nude prikt. Leger ook een kruidentuiltje bijen voeg verse groenteschillen enrestjestoe Ter voorbereiding: schil de wortelen. vinaigrette. Pel en pers de knoflook en Snij de komkommer en de wortelen meng met alle andere ingrediënten. (wortel, het groen van prei). Zet allesnet in fijne julienne. Rooster de pinda's Meng de noedels met de groente- onder water, breng aande kook, zet het deksel joudbruin in een pan zonder vetstof Julienne, de pinda's en de koriander. op de pan en laat opeen matig vuur 45 min ‘en hak ze fijn. Hak de koriander fijn. Giet er de vinaigrette over en meng koken. Nog even zeven en dat is het! Verwijder de zaadjes uit het pepertje voorzichtig. en hak het fijn. @) Besmeer de kippenbovenbouten DE a a aan (Okruid de kippenbovenbouten met de groene curry en laat nog een PER PORTIE 695 KCAL 123 GVETTEN rs met zout en peper. Verhit wat olie in paar minuten verder bakken. Serveer 1726 KOOLWYDRATENI 9,9 GSUKERS een braadpan met dikke bodem en met de noedelsalade. 1406 VEELS 143 GEMTTEN Rood 42 Carrefour Food Magazine | april 2021 ‘OMS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 42