Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GAAR oF NOG NIET?
Om het zeker te weten,
prik je met de punt
Pa
van een mes in een
bil van de wip. Is het
s
uitlopende sap rosé?
=
=
Lx
taat wo
\
AY
even bakken.
Is het wit of
re
#
doorzicht
dan is de
® r
kip klaar.
ws
N
De
Li
Fi
en
ez
N
ge
& 4
*
Le,
€
3
er
En
-
Gegrilde kippenbovenbouten met groene
curry en edamame-noedelsalade
”
=
4 personen - Voorbereiding 30 min - Bereiding 25 min - Makkelijk - €
=
Se
2 dikke wortelen | 1 komkomm
1
bak de kippenbovenbouten op een
30 g pinda's 120 g verse koriander
matig vuur ongeveer 15 min, tot ze
I8kippenbovenbouten | 300 g rijstnoedels |
gaar zijn en het vel krokant is. Draai ze
Tip
400 g edamame (diepvries)! 3 el groene
geregeld om.
zero waste
currypasta | arachideolie | zout, peper
(@) Maak de salade: kook de noedels
Gooi het karkas van de kip niet weg: maak je
VOOR DE VINAIGRETTE
volgens de aanwijzingen op de
eigen bouillon! Leg hetkarkasineen kookpan — — — rood pepertje eentje knofloak| 2el— — verpakking. Voeg inde laatste minuut —— —
en voeg een ui toe waarin je kruidnagels
vissaus |3 el limoensap | 2 tl suiker
van de kooktijd de edamame toe. Giet
ze samen af en zet opzij. Maak nude
prikt. Leger ook een kruidentuiltje bijen
voeg verse groenteschillen enrestjestoe
Ter voorbereiding: schil de wortelen.
vinaigrette. Pel en pers de knoflook en
Snij de komkommer en de wortelen
meng met alle andere ingrediënten.
(wortel, het groen van prei). Zet allesnet
in fijne julienne. Rooster de pinda's
Meng de noedels met de groente-
onder water, breng aande kook, zet het deksel
joudbruin in een pan zonder vetstof
Julienne, de pinda's en de koriander.
op de pan en laat opeen matig vuur 45 min
‘en hak ze fijn. Hak de koriander fijn.
Giet er de vinaigrette over en meng
koken. Nog even zeven en dat is het!
Verwijder de zaadjes uit het pepertje
voorzichtig.
en hak het fijn.
@) Besmeer de kippenbovenbouten
DE
a a aan (Okruid de kippenbovenbouten
met de groene curry en laat nog een
PER PORTIE 695 KCAL 123 GVETTEN
rs
met zout en peper. Verhit wat olie in
paar minuten verder bakken. Serveer
1726 KOOLWYDRATENI 9,9 GSUKERS
een braadpan met dikke bodem en
met de noedelsalade.
1406 VEELS 143 GEMTTEN
Rood
42 Carrefour Food Magazine | april 2021
‘OMS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.