Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MEER OMEGA 3 OP JE BORD

De top 3

van omega 3

U

Behalve het voedingssupplement levertraan

(waaraan sommige oudere mensen heel slechte

jeugdherinneringen hebben!) zijn dit de

rt

Stoppers:

>

Schaalvruchten, zaden en olie

houden Mijn tip? Simpele

barsten vande omega

gerechten met essentiële ingrediën-

ee

SE

7 |

“Gelukkig zijner andere

ten. Zovindiik zalm in papillot uit de

voedingsmiddelen die rijk zijn aan

oven erg lekker, gewoon met wat

Lijnzaad bevat er 835 mg per theelepel van.

omega 3-vetzuren, want niet

groenten van het seizoen, verse

Lekker in zelfgebakken brood, maar evengoed

in slaatjes.

iedereen is dol op vis,en mensen die

kruidenen een scheutje olijfolie.

vegetarisch of vegan eten, kiezen

Eengezond gerecht, makkelijk te

ervoor om geen viste eten.

maken en je hebt bijna geen afwas.

Walnoten, amandelen, pistaches en

Dat is een win-win-schotel !” besluit

2 ni

=:

hazelnoten, maar ook lijnzaad en

Pieter-Jan.

À

ne

zonnebloempitten bevatten veel

omega 3. Je vindt die heilzame

#

stoffen ook in olie gemaakt van

Welke vetstof

noten, zoals lijnzaadolie,

moet je kiezen?

Koolzaadolie is bijzonder interessant in de keuken.

arachideolie en olijfolie”, legt

Vind je de smaak wat vreemd, meng ze dan met

Pieter-Jan uit.

een neutrale olie zoals arachideolie.

Koud gebruik:

Koolzaadolie, walnootolie, ha-

Omega 3-rijk koken: makkelijk

zelnootolie,

inzaadolie en extra

i

en gezond

vierge olifolie zijn grotendeels

ee

rijk aan poly-onverzadigde

Wilje gezonder gaan leven. dan

vetzuren. Maar je kan er niet

moet je nieuwe voedingsgewoontes

in bakken of stoven, want ze

zn

aannemen, en voor veel mensen is

verbranden snel.

evenwichtiger koken een hele

AT

uitdaging, stelt Pieter-Jan elke dag

Warm gebruik:

Koudgeperste olijfolie en

an.

p

tijdens het werk vast. “Bij onze

geraffineerde olijfolie zijn rijk

Makreel, die kleine vette vis, is een echte bom

coaching moedigen we klanten aan

aan mono-onverzadigde

zich het leven zo makkelijk mogelijk

vetzuren en perfect om op een

‘omega 3: liefst 2.590 mg per 100 g!

‘te maken. Dat is de beste manier om

hoog vuur groenten, vlees en

goede voornemens ook volte

vis te bakken,

Carrefour Food Magazine | april 2021 19

NS VAKMANSCHAP DRIE WET VERSTAND.