Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Mexicaanse taco’s

met Omegabaars en

A

maïs-mangosalsa

4 personen - Voorbereiding 15 mn

£

Bereiding 10 min - Makkelijk - €

[

600 g filets van Omegabaars | Mexicaanse

kruidenmix 4 avocado |12 taco's | 1 bosje

A

mem

waterkers |olijfolie |zout, peper

———

VOORDESALSA

200 g zoete maïs |1 mango |1 rode uil 209

verse koriander |1 limoen |3 el olijfolie |zout,

peper

Mexicaanse taco's met

y

é

Omegabaars en

D Maak de salsa: laat de mais uit-

se

lekken. Schil de mango en snij hem in

nne

.

blokjes. Pel en snipper de rode ui. Hak

de koriander fijn. Pers de limoen uiten

af

meet er 3 elaf. Meng alle ingrediënten

voor de salsa en laat rusten,

#

Pr

1

EN

>

@) kruid de Omegabaars met zout,

<

à,

peper en de Mexicaanse kruiden,

#4

Verhit op een matig vuur wat olijfolie in

5)

een braadpan en bak de vis aan beide

kanten goudbruin en net gaar.

@) schil de avocado en snij het

vruchtvlees in sneden. Warm de taco's

an

‘op volgens de aanwijzingen op de ver-

pakking. Zet de vis, de taco's, de salsa,

u

de sneden avocado en de waterkers

op tafel en laat iedereen zelf zijn taco

samenstellen.

FES

SE

PERPORTE 565 CA. 130 VETTEN |

Belgische vis v;

En

38 GKDOLHYDRAEN 1126 SUKERS |

69 GVEZELS 1326 ENITTEN

top

kwaliteit en van nature

Spanje La Rioja,

rijk aan omega 3.

Ramón Bilbao, Crianza,

Carrefour Food Magazine | april 2021 24