Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Mexicaanse taco’s
met Omegabaars en
A
maïs-mangosalsa
4 personen - Voorbereiding 15 mn
£
Bereiding 10 min - Makkelijk - €
[
600 g filets van Omegabaars | Mexicaanse
kruidenmix 4 avocado |12 taco's | 1 bosje
A
mem
waterkers |olijfolie |zout, peper
———
VOORDESALSA
200 g zoete maïs |1 mango |1 rode uil 209
verse koriander |1 limoen |3 el olijfolie |zout,
peper
Mexicaanse taco's met
y
é
Omegabaars en
D Maak de salsa: laat de mais uit-
se
lekken. Schil de mango en snij hem in
nne
.
blokjes. Pel en snipper de rode ui. Hak
de koriander fijn. Pers de limoen uiten
af
meet er 3 elaf. Meng alle ingrediënten
voor de salsa en laat rusten,
#
Pr
1
EN
>
@) kruid de Omegabaars met zout,
<
à,
peper en de Mexicaanse kruiden,
#4
Verhit op een matig vuur wat olijfolie in
5)
een braadpan en bak de vis aan beide
kanten goudbruin en net gaar.
@) schil de avocado en snij het
vruchtvlees in sneden. Warm de taco's
an
‘op volgens de aanwijzingen op de ver-
pakking. Zet de vis, de taco's, de salsa,
u
de sneden avocado en de waterkers
op tafel en laat iedereen zelf zijn taco
samenstellen.
FES
SE
PERPORTE 565 CA. 130 VETTEN |
Belgische vis v;
En
38 GKDOLHYDRAEN 1126 SUKERS |
69 GVEZELS 1326 ENITTEN
top
kwaliteit en van nature
Spanje La Rioja,
rijk aan omega 3.
Ramón Bilbao, Crianza,
Carrefour Food Magazine | april 2021 24