Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN BIOMENU

‘Gezond en smakeli

[3

11 me Ci

ei

À

ai

u

Aa RE

“hr

#;,

%

has)

er“

=

u

CE

5

Pre

“+

un

” A

Ee

wize

30

minuten

==

=

N

St

H

RES

HE

Ts

Pasta met verse spinazie en romige tomatensaus

8

DE

=

4

4 personen - Voorbereiding 10 min - Bereiding 20 min - Makkelijk - €

Arood pepertje

(@ pel en snipper de sjalotten en de knoflook. Snij het

400 gkerstomaten

pepertje in dunne rondjes. Snij de kerstomaten in tweeën.

500 gpenne rigate

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

500 g gehakte tomaten

100 g geraspte

@) Fruit de sjalot en de knoflook op een laag vuur in

Parmezaanse kaas

een scheutje olijfolie. Voeg het pepertje toe, en daarna

250 g verse spinazie

de gehakte tomaten. Laat 10 min sudderen. Giet er de

TA

PERPORTIE

BOBKCAL

28 GVETEN

basilicumblaadjes

room bij en zet het vuur wat hoger. Laat er 2/3 van de

OSSKOOLAYDRATEN

|

Parmezaanse kaas in smelten en kruid met een beetje

MESUKERS

IN JE VOORRAAD-

zout en peper.

926vaas

KAST

B

30 GEIWTTEN

2sjalotten

@) teg er de spinazie in en laat slinken in de saus.

2teentjes knoflook

Voeg dan de kerstomaten toe en laat ze een paar minuten

200 ml room

mee sudderen. Nappeer de pasta met de saus en

Portugal, Dao

Carvalhais, Duque

olijfolie

decoreer met de basilicumblaadjes en met de rest

de Viseu, Rood

zout, peper

van de Parmezaanse kaas.

56 carrefour Food Magazine | april 2021

OIS VAK AISCHP DRINIJE MET VERSTAND,