Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN BIOMENU
‘Gezond en smakeli
[3
11 me Ci
ei
À
ai
u
Aa RE
“hr
#;,
%
has)
er“
=
u
CE
5
Pre
“+
un
” A
Ee
wize
30
minuten
==
=
N
St
H
RES
HE
Ts
Pasta met verse spinazie en romige tomatensaus
8
DE
=
4
4 personen - Voorbereiding 10 min - Bereiding 20 min - Makkelijk - €
Arood pepertje
(@ pel en snipper de sjalotten en de knoflook. Snij het
400 gkerstomaten
pepertje in dunne rondjes. Snij de kerstomaten in tweeën.
500 gpenne rigate
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
500 g gehakte tomaten
100 g geraspte
@) Fruit de sjalot en de knoflook op een laag vuur in
Parmezaanse kaas
een scheutje olijfolie. Voeg het pepertje toe, en daarna
250 g verse spinazie
de gehakte tomaten. Laat 10 min sudderen. Giet er de
TA
PERPORTIE
BOBKCAL
28 GVETEN
basilicumblaadjes
room bij en zet het vuur wat hoger. Laat er 2/3 van de
OSSKOOLAYDRATEN
|
Parmezaanse kaas in smelten en kruid met een beetje
MESUKERS
IN JE VOORRAAD-
zout en peper.
926vaas
KAST
B
30 GEIWTTEN
2sjalotten
@) teg er de spinazie in en laat slinken in de saus.
2teentjes knoflook
Voeg dan de kerstomaten toe en laat ze een paar minuten
200 ml room
mee sudderen. Nappeer de pasta met de saus en
Portugal, Dao
Carvalhais, Duque
olijfolie
decoreer met de basilicumblaadjes en met de rest
de Viseu, Rood
zout, peper
van de Parmezaanse kaas.
56 carrefour Food Magazine | april 2021
OIS VAK AISCHP DRINIJE MET VERSTAND,